Search
Close this search box.

Shinefinity Glazing -kiiltosävytys

Sisältö

Wellan Shinefinity -kiiltosävytys antaa upean sävyn ja kiillon sekä silkkisen tuntuiset hiukset. Kokosimme esimerkkikuvia ja -videoita muutoksista.

Shinefinity Glazing -kiiltosävytys sisältää värjäyksen Wellan uudella Shinefinity-sävytteellä sekä föönauksen ja viimeistelyn. Sen yhteydessä on mahdollista ottaa myös hiustenleikkaus tai lisäpalveluna esimerkiksi jokin ihana hiushoito.

Shinefinity Speed Glaze -palvelu antaa hiuksillesi ripauksen sävyä, luonnollista kiiltoa ja silkkisen tuntuiset hiukset. Se raikastaa hiusvärisi täydellisesti tavallisten hiustenvärjäysten välillä tai on sopiva käsittely, jos haluat raikastaa myös luonnollista hiusväriäsi. Shinefinityn kesto on jopa 6 viikkoa.

Iso muutos isolla raidoituksella ja isosti leikkaamalla. Hius oli aloittaessa aika samea, joten raitojen alle tehtiin Metal Detox -metallinpoistohoito ja Olaplex suojaamaan hiusta. Sävytteenä ihana Shinefinity. Tässä haluttiin niin vaaleaa kuin raidalla kerralla saa, joten aikaa kuluikin lähemmäs neljä tuntia! Jos haaveilet näin suuresta muutoksesta kerralla, otathan ensin yhteyttä liikkeeseen tai varaa suoraan aika ilmaiseen konsultaatioon. Näin voidaan katsoa tarvittava aika sinulle ja tehdä palvelusta hinta-arvio.

Lyhyesti Shinefinitystä:

-Kiiltävä ja hohtava väri
-Lisää hiusten moniulotteisuutta
-Saa hiuksista terveemmän ja silkkisen tuntuiset
-Kesto jopa 6 viikkoa
-Ei rasita hiusta

Mitä muuta?
-Shinefinityä voi käyttää värjäysvälin pidentämiseen
-Shinefinity sopii huonokuntoisillekin hiuksille
-Shinefinity häivyttää myös ensimmäisiä harmaita hiuksia 

Raitaa, Olaplex-tehohoito ja 50 senttiset B’long Pro -teippipidennykset. Sävytys Shinefinityllä.

Raitojen alle Metal Detox -metallinpoistokäsittely ja Olaplex-tehohoito. Sameus hävisi ja tilalle hoidetut ja kiiltävät hiukset. Sävytys Wellan Shinefinityllä.

Vaalennus tyvestä latvaan ja kirkkaampi sävy Shinefinityllä. Leikattiin myös latvoja ja hoidettiin Olaplexillä. Aivan ihana kiilto!

Shinefinity & Olaplex! Tyvikasvun tiheä raidoitus ja viileämpää sävyä.

Shinefinity Speed Glaze –palvelua on saatavilla kaikista liikkeistämme ja löydät sen nettiajanvarauksemme alkupuolelta.

Valittavissa olevat palvelut ja hinnat:

🧡 Shinefinity Speed Glaze + leikkaus (lyhyet/keskipitkät) 69 €
🧡 Shinefinity Speed Glaze + leikkaus (pitkät/extrapitkät) 89 €
🧡 Shinefinity Speed Glaze (lyhyet/keskipitkät) 49 €
🧡 Shinefinity Speed Glaze (pitkät/extrapitkät) 69 €

Hinnat 1.9.2022, tarkista ajantasainen hinnastomme täältä.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Raitaa, Olaplex-tehohoito ja pidennyshuolto. Omaan lämpöiseen pohjaan tuotiin kirkkautta raidalla ja teippipidennykset tuomaan ihanaa tuuheutta ja pituutta. Sävytys Shinefinityllä.

Muita artikkeleita

Palvelupaketti ryhmien hemmotteluun
Palvelupaketti on suunniteltu esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, joka kaipaa hemmottelua. Palvelupakettimme on oiva tapa viettää vaikkapa tyhy-päivää tai polttareita ja siihen voi yhdistää myös herkulliset tarjoilut valittuine juomineen, kuten viinin. Se toteutetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan ja paketti voidaan toteuttaa jo kahdelle hengellekin.
Esittelyssä kosmetologi Sarin suosikit: alusvoide & vartalohoito
Studio AK Laajavuoressa työskentelelvä kosmetologi Sari kertoo suosikkinsa Repêchagen tuotteista ja palveluista, joita hän voi lämpimästi suositella myös muille.
Kevään hiusväritrendit
Katso kevään 2020 suosituimmat hiusväritrendit: Face Framing Highlights, kaksivärisyys, pastellisävyt, viileä vaalea, jäinen ruskea, punertavat sävyt ja peek a boo -tyyli.