Search
Close this search box.

Uusi vuosi – uudet ja vanhat kujeet

Sisältö

Vuosi 2020 on lähtenyt hyvin käyntiin. Tänä vuonna onkin paljon tapahtumaa, sillä Studio AK täyttää kesällä 20 vuotta! Synttärivuoden kunniaksi saammekin jo heti alkuvuonna uudistuksia, koska avaamme kaksi uutta liikettä.

Vuosi 2020 on lähtenyt hyvin käyntiin. Tänä vuonna onkin paljon tapahtumaa, sillä Studio AK täyttää kesällä 20 vuotta! Synttärivuoden kunniaksi saammekin jo heti alkuvuonna uudistuksia, koska avaamme kaksi uutta liikettä.

Helmikuun alussa siis tapahtuu, koska avaamme liikkeet sekä Palokkaan että Laajavuoreen. Palokan Citymarketin yhteydessä sijaitsevasta parturi-kampaamo Pisteestä tulee Studio AK Palokka 1.2. Siellä jatkavat vanhat tutut tekijät, eli Satu, Eve ja Elina. Laajavuoressa sen sijaan on remontti käynnissä! Avaamme Scandic Laajavuoren yhteyteen aivan uuden liikkeen, Studio AK Laajavuoren, mistä on saatavilla sekä parturi-kampaamo- että kosmetologipalveluita.

Remontti käynnissä

Aki & Sirke Laajavuoren liikkeen edessä

Tule mukaan tiimiimme sopimusyrittäjäksi! Haku on käynnissä, lähetä hakemuksesi ja kerro toiveesi itsellesi sopivimmasta toimipaikasta: Kauppakatu, Kuokkala, Palokka tai Laajavuori. Voit katsoa lisätietoja seuraavasta linkistä: https://www.studioak.fi/tulemukaantiimiimme/

Haemme parturi-kampaajia

Studio AK Muurame siirtyy uudelle yrittäjälle 1.2. ja liikkeen nimeksi tulee Studio Sama. Muuramen Studio AK:sta ostetut lahjakortit käyvät voimassaoloaikansa loppuun saakka sekä palveluihimme että tuotteisiimme kaikissa liikkeissämme: Kauppakadulla, Kuokkalassa, Palokassa sekä Laajavuoressa.

Pesupaikalla rentoutumassa

Studio AK Kauppakatu sekä Kuokkala jatkavat totuttuun tapaan. Kuokkalasta saat parturi-kampaamopalveluiden lisäksi hierontaa sekä ripsiteknikon palveluita. Kauppakadulla on edellisten lisäksi kosmetologin, jalkahoitajan, täyteainehoitajan ja kynsiteknikon palveluita sekä OPI:n käsi- ja jalkahoitopalveluita. Lisäksi Kauppakadulla on myös kampaamokauppa ja pikatukku sekä tarjoiltavia pikkupurtavasta alkoholiin.

Tämä ja paljon muuta luvassa tänä vuonna – pysythän kuulolla!

Studio AK:n sosiaalinen media

Ps. Seuraathan meitä jo somessa:
Facebook: @studioakikorpinen
Instagram: @studioakikorpinen
Snapchat: @studio.ak
Tiktok: @studioakikorpinen

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Muita artikkeleita

Timanttihionta, ultraäänipuhdistus & mekaaninen ihonpuhdistus
Kasvohoitovalikoimaamme kuuluvat mm. timanttihionta, ultraäänipuhdistus sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Lue, mitä ne tarkoittavat, mitkä niiden hyödyt ovat ja kenelle ne sopivat.
Syksyn & talven 2023-2024 trendivinkit
Trendit syksylle ja talvelle 2023-2024 on nyt julkaistu! Lue, mikä on suosittua hiuksiin, ihonhoitoon, kynsiin tai miesten palveluihin liittyen.
YouTube-kanava
Meillä on nykyään myös YouTube-kanava.