19.8.2020

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Tänä kesänä luonnollisuus on suosittua ja sen vuoksi myös ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi ovat muotia. Ne korostavat omia ripsiäsi ja kulmiasi luonnollisesti, mutta tehokkaasti.

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus, eli lash lift, tähtää luonnolliseen katseeseen. Meillä ripsien kestotaivutus tehdään suosituilla Yumi Lashes -tuotteilla, jotka korostavat silmien luonnollista kauneutta kestotaivutuksen ja -värin avulla. Yumi Lashes taivuttaa ripsesi tyvestä alkaen ylöspäin antaen samalla ripsille lisää volyymia, pituutta ja korkeutta. Tämän ansiosta ripsesi myös näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi Lashes -hoito parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä.

Ripsien kestotaivutus saa ripset näyttämään pidemmiltä ja vahvemmilta

Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely uusitaan siis 8-12 viikon välein. Hoito kestää noin 75 minuuttia, minkä aikana voit keskittyä rentoutumiseen.

Luonnollisen katseen antava ripsien kestotaivutus Studio AK:lta
Suosittu ripsien kestotaivutus saatavilla Studio AK:lta
Ripsien kestotaivutus ammattitaidolla Studio AK:lta

Ennen ripsien kestotaivutusta

Öljypitoisten tuotteiden käyttö tulisi lopettaa 4-8 viikkoa ennen kestotaivutuksen ottamista, sillä öljy tekee ripsiin kalvon, jolloin kestotaivutuksessa käytettävät aineet eivät välttämättä pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti. Ripsienpidennysten poiston jälkeen olisi hyvä pitää 8 viikkoa väliä ennen ripsien kestotaivutuksen ottamista.

Kuinka ripsien kestotaivutus tehdään?

Ripset asetetaan silikonityynyn päälle ja liimataan ne siihen liimalla kiinni hoidon ajaksi. Tämän aikana taivutusaine ja hoitoaine vaikuttavat ripsiin. Sen ja muottien avulla ripsiin saadaan haluttu kaarevuus. Ripsesi värjätään joko mustalla tai sinimustalla kestovärillä. Lopuksi liima poistetaan vesihuuhteella.

Ripsien kestotaivutukseen kuuluu aina myös ripsien värjäys
Ripsien kestotaivutus tehdään suosituilla Yumi Lashes -tuotteilla
Ripsien kestotaivutus helpottaa arkeasi luonnollisella tavalla

Ripsien kestotaivutuksen jälkeen

Älä pese tai meikkaa ripsiä 24 tuntiin kestotaivutuksen jälkeen, koska se voi heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Ripsien kasvuun vaikuttavien lisäravinteiden syöminen voi lyhentää taivutuksen kestoa ripsissäsi, sillä ripsien kasvun myötä taivutustulos katoaa vähitellen ripsistä. Kestotaivutus ei loivennu, vaan se ns. kasvaa ulos, kun ripset kasvavat ja uusiutuvat. Voit käyttää ja poistaa meikkejä samaan tapaan kuin ennen kestotaivutustakin. Ripsien kestotaivutuksen voi uusia 8-10 viikon päästä, riippuen siitä, kuinka tehokkaasti aiempi taivutus on kasvanut ulos ripsistä. Ripsien kestotaivutuksen hälvennyttyä olisi hyvä pitää 8 viikkoa väliä ennen ripsienpidennysten ottamista.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi on luonnollinen tapa saada kulmista näyttävämmät ja tuuheammat. Kulmien laminoinnissa käytettävä tuote, Yumi Brows, korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja.

Kuinka kulmien laminointi tehdään?

Yumi Brows -kulmakarvojen laminointimenetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, proteiinien ja vitamiinien avulla. Hoidon aikana kulmat käsitellään taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjätään ja muotoillaan pinseteillä nyppimällä. Aineiden vaikutuksen ajaksi kulmat laitetaan kelmun alle. Palvelun aikana kulmat asetellaan haluttuun muotoon. Asettelun avulla voidaan esimerkiksi piilottaa mahdollisia pieniä lovia kulmakarvoissa.

Suosittu kulmien laminointi saatavana Studio AK:lta

Kulmien laminoinnin ideana on saada muutettua karvan tekstuuria siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Kun karvoista on tullut huokoisemmat, myös niihin laitettava kestoväri tarttuu paremmin. Väri valitaan asiakkaan kanssa yhdessä ja sekoitellaan toivotun sävyn mukaan. Valittavissa on harmaa, vaaleanruskea, tummanruskea tai musta. Kulmasi saattavatkin olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelun jälkeen, kunnes peset ne ensimmäisen kerran 24 tunnin kuluttua.

Huomioi ennen ajan varaamista kulmien laminointiin

Suosittelemme ottamaan kulmien laminoinnin 4 päivää ennen tärkeää menoa, jotta kulmaväri on ehtinyt hieman tasoittua käsittelystä. Öljyjen käyttäminen kulmissa tekee kulmiin öljykalvon, jolloin laminoinnin aikana käytettävät aineet eivät välttämättä pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti. Öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa tulisikin lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen kulmien laminoinnin tekemistä.

Kulmien laminointi saa kulmat näyttämään tuuheammilta
Kulmien laminointiin kuuluu myös kulmien värjäys
Kulmien laminointi tehdään suosituilla Yumi Brows -tuotteilla

Kulmien laminoinnin jälkeen

Kulmia ei saisi pestä tai meikata 24-48 tuntiin laminoinnin jälkeen, sillä se heikentää kulmien laminoinnin vaikutusta ja saattaa kuivattaa karvaa. Myös lisäravinteet, jotka vaikuttavat karvan kasvuun, voivat lyhentää laminoinnin kestoa, kun karvat uusiutuvat niiden ansiosta nopeammin. Voit käyttää huoletta meikkiä ja poistaa meikkejä, vaikka sinulle olisikin tehty kulmien laminointi.

Menetelmän vaikutus kestää siis 4-6 viikkoa ja se uusitaan 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmakarvojen kasvusyklistä. Ikäraja ripsien kestotaivutukselle ja kulmien laminoinnille on meillä 16 vuotta.

Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin ylläpito

Voit käydä värjäyttämässä kulmat tai ripset kestovärillä 3-4 viikon päästä uudestaan. Sen avulla saa kulmiin ja ripsiin näyttävyyttä, koska väri haalistuu aiemmin kuin itse kestotaivutuksen tai laminoinnin vaikutus. Kannattaa myös aina välillä harjailla ripsiä ja kulmia, minkä avulla saa myös enemmän näyttävyyttä.

Hinnat

Sekä ripsien kestotaivutus että kulmien laminointi sisältävät kestovärjäyksen. Tässä niiden normaalihinnat:

Ripsien kestotaivutus 79€
Kulmien laminointi 45€

Kuvat: Rosa, Kerstin

Ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointia on saatavilla Kauppakadun liikkeestämme. Ajan voit varata soittamalla 0207 769 551 tai alla olevasta painikkeesta.