23.3.2021

Kevättrendit 2021

Pyysimme henkilökuntaamme kertomaan, miten kevät näkyy heidän töissään, mitkä palvelut, sävyt tai tuotteet ovat nyt suosittuja. Lisäksi Studio AK:n omistajat Sirke ja Aki kertovat omia kevätkuulumisiaan.

Kevään hiustrendit

Hiuksissa kupariset sävyt sekä lämpöiset ja kirkkaat vaaleat ovat kysyttyjä nyt keväällä, kertoo Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Salla. Leikkauksissa rikotut linjat eli kerroksellisuus sekä otsatukka ovat tämän kevään juttu. Hiustenhoito puolella K18Hair -hoidot sekä tuotteet ovat olleet erittäin suosittuja, sillä tuotteen teho näkyy ja tuntuu jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Kerroksellisuutta ja otsahiukset

Studio AK Kuokkalan parturi-kampaaja Suvi K. kertoo, että näin kevättä kohti halutaan pirteämpää ja aurinkoisempaa meininkiä myös hiuksiin, kuten tiheätä vaaleata raitaa tai pienellä osiolla tehosteväriä (esim. keltainen, pinkki, liila). Myös kultakupari ja pastellin sävyt hiuksissa ovat toivottu tuulahdus talven jälkeen. Viimeistelyyn rennot laineet, letti tai puristeltu kihara.

Kaksivärinen värjäys
Tehosteraita
Tehosteraita

Studio AK Palokassa raidat ovat hiusten värjäyksessä näin keväälle se kysytyin juttu. Viileän taiton lisäksi nyt on toivottu myös luonnollista tai lämmintä taittoa. Miehillä leikkauksissa on trendinä helppohoitoisuus, eli aika lyhyitä malleja olen saanut tehdä ja nuoremmilla on ollut sitten keskijakausmalleja, kertoo Palokan parturi-kampaaja Elina.

Miesten hiustenleikkaus
Vaaleat hiukset raidoilla
Vaaleat hiukset ja faceframing

Osan viikkoa Studio AK Laajavuoressa ja osan Kuokkalassa työskentelevä Emmi kertoo, kuinka kiharat ovat näin keväälle olleet suosittuja: joko omaa luonnonkiharaa hiusta on haluttu korostaa oikeanlaisella leikkauksella ja tuotteilla tai sitten ollaan otettu permanentti. Kiharat ovat nyt myös miesten juttu. Leikkauksissa mullet- eli takatukkaleikkausta ja shag eli kerroksellista leikkausta on ollut paljon.

Permanentti
Permanentti
Kerroksellisuutta extrapitkään hiukseen
Mullet, kerroksellisuus ja kaksivärinen värjäys

Palokan Satu vinkkaa kaikille vaaleahiuksisille Joicon Blonde Life -hiusseerumista. Se kirkastaa vaaleaa hiusta ja lujittaa hiuksen vahvuutta jopa 7-kertaisesti. Tuotetta voi käyttää kuivaan tai kosteaan hiukseen. Se kiillottaa ja silottaa hiusta erinomaisesta, eikä jätä tahmaista tai öljyistä tunnetta. Tuoksu on mieto, suloinen. Tätä tuotetta on mennyt nyt keväällä paljon, päättää Satu.

Vuoden 2021 hiustrendeistä voit lukea lisää täältä.

Joicon Blonde Life - brilliant glow brightening oil
Joicon Blonde Life - brilliant glow brightening oil

Kevät kauneudenhoitopalveluissa

Kevään myötä vaatekerrokset vähenevät ja lahkeet lyhenevät. Vaatekerrosten alta paljastuviin ihokarvoihin lempeämpi poistomenetelmä on sokerointi, jota Studio AK Laajavuoren kosmetologi Sari suosittelee. Käytössä on kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikan Hilla Hellä -sokeri.

Hilla Hellä -sokeri ihokarvojen poistoon

Kauppakadun kosmetologi Rosa mainitsee, että kasvohoidoista timanttihionta on erinomainen talven jälkeen. Timanttihionta kuorii ja puhdistaa ihoa, poistaa mustapäitä ja hilseilevää ihosolukkoa. Hoito myös uudistaa ja kiinteyttää, sillä se aktivoi ihon toimintoja ja vilkastuttaa verenkiertoa. Samalla ihon sävy kirkastuu ja kasvojen pintajuonteet silottuvat.

Kasvohoito

Vartalohoidoista Rosa suosittelee kuorivaa vartalohoitoa. Kuorinta kirkastaa ihoa ja ehkäisee myös ihon ikääntymisen merkkejä. Hoidolla on myös kosteuttava vaikutus ja se tehdään Repêchagen tehokkailla ihonhoitotuotteilla. Myös suihkurusketuksen suosio kasvaa kesää kohti ja vartalon kuorintahoito onkin hyvä tehdä päivää tai paria ennen suihkurusketuksen ottamista, jolloin lopputuloksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi.

Vartalohoidot toteutetaan Repêchagen laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla

Kynsissä on näin keväällä samoja vaikutteita kuin hiuksissa: pastellin sävyt. Yleisesti värikkäämmät kynnet sekä lämpimät, vaaleat sävyt lisääntyvät, kertoo kynsiteknikko Jutta.

Rakennekynsiin ja oman kynnen geelaukseen voit tutustua lisää täältä. OPI:n käsihoidoista puolestaan voit lukea lisää täältä. Jos mietit, mikä kynsipalveluista olisi juuri sinulle oikea vaihtoehto, eri kynsipalveluiden vertailuun voit tutustua blogistamme.

Kevätkynnet
Aaltomaisia kuvioita näkyy kynsissä keväällä 2021
Kevätkynnet
Päivänkakkarat ovat vallanneet vaaleansiniset rakennekynnet
Kevätkynnet
Vaalensinistä ja -punaista koristeluin
OPI-kestolakkaus, kukkakoristelu
OPI-kestolakkaus, pirteä oranssi

Sirken ja Akin mietteitä

Pyysimme myös muutaman sanan Studio AK:n omistajilta Sirkeltä ja Akilta. Kevät on valon aikaa, aloittaa Aki. On hienoa saada palvella asiakkaita kaikissa neljässä toimipisteessä ja samalla tarjota huipputekijöillemme elantoa näiden poikkeusolojen keskellä

Olemme tuoneet markkinoille oman laadukkaan ja kosteuttavan Studio AK:n Studio Line -shampoon ja hoitovalikoimiimme olemme saaneet mm. superuutuuden eli K18Hair-hiushoidon.

Aki ja Sirke: Studio AK 20 vuotta

Ammatissa kehittyminen on aina ollut Studio AK:n sydämenasia ja nytkin panostamme henkilökunnan koulutuksiin eri ammattiosaamisen alueilla syventämällä ja laajentamalla niitä, jatkaa Sirke. Myös työ-/henkilöstöviihtyvyyteen olemme kiinnittäneet erityistä huomiota ja siitä on myös saatu paljon positiivista palautetta. Haluamme antaa erityishuomiota myös oikeanlaisille yhteistyökumppaneille, joista tässä Sirke ja Aki mainitsevat JVmedian ja välittävät heille erityiskiitoksen loistavasta yhteistyöstä Studio AK:n kanssa.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552