Search
Close this search box.

Kevättrendit 2021

Sisältö

Pyysimme henkilökuntaamme kertomaan, miten kevät näkyy heidän töissään, mitkä palvelut, sävyt tai tuotteet ovat nyt suosittuja.

Pyysimme henkilökuntaamme kertomaan, miten kevät näkyy heidän töissään, mitkä palvelut, sävyt tai tuotteet ovat nyt suosittuja. Lisäksi Studio AK:n omistajat Sirke ja Aki kertovat omia kevätkuulumisiaan.

Hiuksissa kupariset sävyt sekä lämpöiset ja kirkkaat vaaleat ovat kysyttyjä nyt keväällä, kertoo Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Salla. Leikkauksissa rikotut linjat eli kerroksellisuus sekä otsatukka ovat tämän kevään juttu. Hiustenhoito puolella K18Hair -hoidot sekä tuotteet ovat olleet erittäin suosittuja, sillä tuotteen teho näkyy ja tuntuu jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Studio AK Kuokkalan parturi-kampaaja Suvi K. kertoo, että näin kevättä kohti halutaan pirteämpää ja aurinkoisempaa meininkiä myös hiuksiin, kuten tiheätä vaaleata raitaa tai pienellä osiolla tehosteväriä (esim. keltainen, pinkki, liila). Myös kultakupari ja pastellin sävyt hiuksissa ovat toivottu tuulahdus talven jälkeen. Viimeistelyyn rennot laineet, letti tai puristeltu kihara.

Studio AK Palokassa raidat ovat hiusten värjäyksessä näin keväälle se kysytyin juttu. Viileän taiton lisäksi nyt on toivottu myös luonnollista tai lämmintä taittoa. Miehillä leikkauksissa on trendinä helppohoitoisuus, eli aika lyhyitä malleja olen saanut tehdä ja nuoremmilla on ollut sitten keskijakausmalleja, kertoo Palokan parturi-kampaaja Elina.

Osan viikkoa Studio AK Laajavuoressa ja osan Kuokkalassa työskentelevä Emmi kertoo, kuinka kiharat ovat näin keväälle olleet suosittuja: joko omaa luonnonkiharaa hiusta on haluttu korostaa oikeanlaisella leikkauksella ja tuotteilla tai sitten ollaan otettu permanentti. Kiharat ovat nyt myös miesten juttu. Leikkauksissa mullet- eli takatukkaleikkausta ja shag eli kerroksellista leikkausta on ollut paljon.

Palokan Satu vinkkaa kaikille vaaleahiuksisille Joicon Blonde Life -hiusseerumista. Se kirkastaa vaaleaa hiusta ja lujittaa hiuksen vahvuutta jopa 7-kertaisesti. Tuotetta voi käyttää kuivaan tai kosteaan hiukseen. Se kiillottaa ja silottaa hiusta erinomaisesta, eikä jätä tahmaista tai öljyistä tunnetta. Tuoksu on mieto, suloinen. Tätä tuotetta on mennyt nyt keväällä paljon, päättää Satu.

Vuoden 2021 hiustrendeistä voit lukea lisää täältä.

Kevään myötä vaatekerrokset vähenevät ja lahkeet lyhenevät. Vaatekerrosten alta paljastuviin ihokarvoihin lempeämpi poistomenetelmä on sokerointi, jota Studio AK Laajavuoren kosmetologi Sari suosittelee. Käytössä on kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikan Hilla Hellä -sokeri.

Kauppakadun kosmetologi Rosa mainitsee, että kasvohoidoista timanttihionta on erinomainen talven jälkeen. Timanttihionta kuorii ja puhdistaa ihoa, poistaa mustapäitä ja hilseilevää ihosolukkoa. Hoito myös uudistaa ja kiinteyttää, sillä se aktivoi ihon toimintoja ja vilkastuttaa verenkiertoa. Samalla ihon sävy kirkastuu ja kasvojen pintajuonteet silottuvat.

Vartalohoidoista Rosa suosittelee kuorivaa vartalohoitoa. Kuorinta kirkastaa ihoa ja ehkäisee myös ihon ikääntymisen merkkejä. Hoidolla on myös kosteuttava vaikutus ja se tehdään Repêchagen tehokkailla ihonhoitotuotteilla. Myös suihkurusketuksen suosio kasvaa kesää kohti ja vartalon kuorintahoito onkin hyvä tehdä päivää tai paria ennen suihkurusketuksen ottamista, jolloin lopputuloksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi.

Kynsissä on näin keväällä samoja vaikutteita kuin hiuksissa: pastellin sävyt. Yleisesti värikkäämmät kynnet sekä lämpimät, vaaleat sävyt lisääntyvät, kertoo kynsiteknikko Jutta.

Rakennekynsiin ja oman kynnen geelaukseen voit tutustua lisää täältä. OPI:n käsihoidoista puolestaan voit lukea lisää täältä. Jos mietit, mikä kynsipalveluista olisi juuri sinulle oikea vaihtoehto, eri kynsipalveluiden vertailuun voit tutustua blogistamme.

Pyysimme myös muutaman sanan Studio AK:n omistajilta Sirkeltä ja Akilta. Kevät on valon aikaa, aloittaa Aki. On hienoa saada palvella asiakkaita kaikissa neljässä toimipisteessä ja samalla tarjota huipputekijöillemme elantoa näiden poikkeusolojen keskellä

Olemme tuoneet markkinoille oman laadukkaan ja kosteuttavan Studio AK:n Studio Line -shampoon ja hoitovalikoimiimme olemme saaneet mm. superuutuuden eli K18Hair-hiushoidon.

Ammatissa kehittyminen on aina ollut Studio AK:n sydämenasia ja nytkin panostamme henkilökunnan koulutuksiin eri ammattiosaamisen alueilla syventämällä ja laajentamalla niitä, jatkaa Sirke. Myös työ-/henkilöstöviihtyvyyteen olemme kiinnittäneet erityistä huomiota ja siitä on myös saatu paljon positiivista palautetta. Haluamme antaa erityishuomiota myös oikeanlaisille yhteistyökumppaneille, joista tässä Sirke ja Aki mainitsevat JVmedian ja välittävät heille erityiskiitoksen loistavasta yhteistyöstä Studio AK:n kanssa.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Hääkampaus ja häämeikki
Kesä on häiden aikaa ja häät ovat yksi ikimuistoisimmista päivistiä. Silloin halutaan panostaa myös kampaukseen ja meikkiin.
Erican tuotevinkit miesten hiusten viimeistelyyn
Palokan liikkeessä työskentelevä Erica on erikoistunut parturileikkauksiin. Nyt hän kertoo miesten hiusten viimeistelystä ja antaa pari tuotesuositusta.
12 usein kysyttyä kysymystä hierojalle
Kuinka usein kannattaa käydä hieronnassa? Saako hieronnan jälkeen saunoa? Studio AK:n hieroja Ninja vastaa hänelle 12 useimmiten esitettyyn kysymykseen.