SPA-HOIDOT: LAAJAVUORI

Laajavuoren toimipisteestä on saatavilla ainutlaatuisia kosmetologin tekemiä spa-palveluita, kuten kasvohoitoja ja vartalohoitoja sekä spa-jalkahoito. Laajavuoresta on saatavilla myös lapsille omia hemmottelupalveluita. Palveluiden hintoihin voit tutustua sivun alalaidasta.

Muihin kosmetologipalveluihin voit tutustua tästä.

Spa-kasvohoidot

Voit varata palveluihin ajan täältä.

Spa-kasvohoito. 45 min, 59 €

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet ja paineluhieronta aromaöljyllä. Kasvohoito toteutetaan kotimaisilla Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Tehokas ja palkittu Repêchage
Four Layer Facial – neljäkerroksinen luksuskasvohoito. 90 min, 150 €

Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja on erittäin rentouttava. Sisältää merileväpohjaisen okluusionaamion, merileväpohjaisen C-seerumin (jossa 18 eri aminohappoa, 12 eri vitamiinia ja mineraaleja sekä 42 mikroelementtiä), ihanan hieronnan kosteuttavalla merilevävoiteella, mineraalinaamion, joka kovettuu, sekä kosteuttavan loppuvoiteen. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Seaweed Treatment Mask. 45 min, 75 €

Kasvohoito merimineraaleilla. Kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa, raikastaa ja ravitsee. Antioksidanttinen, ihoa siloittava vaikutus. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Lamina Lift Mask. 60 min, 60 €

Kaikille ihotyypeille. Rauhoittava ja kiinteyttävä naamio. Sisältää Laminaria digitata -merilevää, appelsiinivettä, rooibos-teetä, aloe veraa, vihreää teetä ja kastanja-uutetta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Four Layer Facial - nelikerroksinen luksuskasvohoito on tehokas ja kiinteyttävä
Four Layer Facial - nelikerroksinen luksuskasvohoito on tehokas ja kiinteyttävä
Hydra Medic Facial. 60 min, 85 €

Ongelmaiholle. Syväpuhdistava kasvohoito akneiholle. Syväpuhdistaa, vähentää tulehdusta ja tasapainottaa talineritystä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Hydra 4 Red-out Facial. 60 min, 95 €

Herkän ihon erikoiskasvohoito, joka sopii hyvin couperosa-iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Hydra Dew Express Lift Moisture Mask. 45 min, 95 €

Kosteuttava ja kiinteyttävä hoito Repêchagen tuotteilla. Sopii hyvin kuivalle ja elottomalle iholle, jossa esiintyy pigmenttimuutoksia. Kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä sekä pieniä juonteita.

Repêchagen Hydra Medic Facial -kasvohoito sopii ongelmaiholle
Repêchagen Hydra Medic Facial -kasvohoito sopii ongelmaiholle
Fusion Chocofina – suklaahemmottelu. 30 min, 75 €

Sisältää orgaanisesti puhdasta kaakaojauhetta, joka syväkosteuttaa ihoa parantaen samalla ihon verenkiertoa. Iho tuntuu silkinpehmeältä hoidon jälkeen! Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Berryfina – rasvaiselle ja sekaiholle. 30 min, 75 €

Sisältää mustikkaa, mansikkaa ja punajuurta A- ja C-vitamiinien lähteenä, jotka tasapainottavat ihon talineritystä. Samalla ihohuokoset pienenevät, iho kuoriutuu ja kiinteytyy. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Matchafina – matcha-teehoito. 30 min, 75 €

Hoito sisältää matcha-teen puhdistavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Erittäin hyvä herkälle ja punoittavalle iholle. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Pumpkinfina. 30 min, 75 €

Sisältää kurpitsa- ja vanilja-monivitamiininaamion, mikä on täydellinen A- ja C-vitamiiniyhdistelmä. Orgaaninen savi syväpuhdistaa. Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu silkinpehmeältä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Repêchage Fusion -kasvohoidot hemmottelevat luonnon omilla antimilla
Repêchage Fusion -kasvohoidot hemmottelevat luonnon omilla antimilla

Vartalohoidot

Saatavissa Laajavuoren liikkeestä. Voit varata palveluihin ajan täältä.

Seaweed Body Contouring Treatment – kiinteyttävä vartalohoito. 60 min, 95 €

Kiinteyttävä merimineraali vartalohoito, joka perustuu klassiseen thalassoterapiaan. Sen aikana lämmitetään Laminaria Digitata ja Ascophyllum Nodosum -merileväuutteita, minttua ja kaoliinisavea sisältävä naamio kehon lämpötilaan asti ja levitetään se vartalolle. Vartalo kääritään hauteisiin, jonka jälkeen on suihku ja 30 min hieronta. Tämä vartalohoito hoitaa selluliittia poistaen kuona-aineita ja samalla lievittää stressiä sekä palauttaa ihon elastisuutta. Lisäksi se tasoittaa ihon sävyä syväkosteuttamalla ja tasapainottamalla sitä sekä auttaa parantamaan mm. verenkiertoa. Hoito tehdään Repêchage Seaweed Body Contouring -tuotteilla.

 • Kiinteyttää
 • Auttaa parantamaan verenkiertoa
 • Lievittää stressiä
 • Hoitaa selluliittia
 • Tasapainottaa ja ravitsee ihoa
Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta. 60 min, 95 €

Koko vartaloa kuoriva hoito, perustuu eetteristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoito poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut syväpuhdistaen ja jättäen samalla ihon täydellisen sileäksi ja raikkaaksi. Suolakuorinnan jälkeen tehdään hieronta merileväpohjaisella vartalovoiteella. Hoito sopii kuivalle ja karhealle iholle sekä ennen rantalomaa, sillä se ehkäisee karvojen sisään kasvamista. Hoito tehdään Repêchage Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorintatuotteilla.

 • Puhdistaa ihosolut
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Tekee ihosta sileän ja raikkaan
 • Sopii kuivalle ja karhealle iholle
Tehokas ja palkittu Repêchage
Vartalohoidot toteutetaan Repêchagen laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla
Repêchage-vartalohoito antaa näkyviä tuloksia. Kuvan hoitona Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta.
Vartalon Hunajakuorinta – muinainen kauneusrituaali. 60 min, 95 €

Ylellinen vartalokuorinta hunajalla, kaura- ja mantelijauhon sekä antioksidanttisen puhdistusemulsion seoksella. Seos kuorii ihoa hellävaraisesti, poistaa kuolleet ihosolut sekä tekee ihosta sileän ja pehmeän. Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä, syväkosteuttava hoito, joka sopii ihanteellisesti auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.

 • Kosteuttaa
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Palauttaa ihon tasapainon
 • Ehkäisee ikääntymisen merkkejä
Vartalohoito granaattiomenalla, karpalolla ja orgaanisella ruokosokerilla. 60 min, 95 €

Tämä antioksidanttinen hoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen sen kauniin sileäksi ja säteileväksi. Kuorinnan jälkeen tehdään 30 min hieronta merileväpohjaisella vartalovoiteella. Ehkäisee ihon ikääntymistä sekä kosteuttaa ja palauttaa ihon tasapainon. Sopii lisäksi auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle sekä ennen itseruskettavien tuotteiden käyttöä. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.

 • Kosteuttaa
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Palauttaa ihon tasapainoa
 • Jättää ihon sileäksi ja säteileväksi
Studio AK Laajavuoresta saat Repêchagen tuotteilla tehtävän hunajavartalokuorinnan.
Studio AK tarjoaa monipuolisia palveluita hiustesi, kauneutesi sekä hyvinvointisi parhaaksi Jyväskylän keskustassa, Kuokkalassa, Laajavuoressa sekä Palokassa.

Spa-jalkahoito

Spa-jalkahoito sisältää kylvyn, kuorinnan, naamion ja rasvauksen. Hoito saa jalat tyylikkäiksi ja hemmottelee luonnon parhailla antimilla. Hoito tehdään OPI:n tuotteilla.

Lasten hemmottelupalvelut

Laajavuoren toimipisteestä on saatavilla lapsille omia hemmottelupalveluita. Palvelut on suunniteltu 5-12-vuotiaille. Yksi palvelu kestää 20 min ja on hinnaltaan 20€.

Prinsessan käsihoito

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen/rentoutuksen kostealla pyyhkeellä, kynsien viilauksen ja lakkauksen (vanhemman luvalla) sekä hieronnan käsivoiteella. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla.

Prinsessan kasvohoito

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen/rentoutuksen kostealla vanulla, suklaisen tai vadelmaisen kosteuttavan naamion prinsessan tahdon mukaan sekä loppuvoiteen. Palvelu tehdään joko Repêchagen tai Ekopharman tuotteilla.

Merenneidon jalkahoito

Palvelu sisältää kimaltavan vaahtokylvyn jaloille, kynsien viilauksen, jalkahieronnan voiteella sekä varpaankynsien lakkauksen (vanhemman luvalla). Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla.

Supersankarin jalkahoito

Palvelu sisältää poreilevan vaahtokylvyn jaloille, kynsien viilauksen sekä jalkahieronnan voiteella. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla.

Nallekarhun hemmotteluhetki

Palvelu sisältää kevyen tassutteluhieronnan vartalolle joko lämpimän pyyhkeen läpi tai ilman pyyhettä.

Studio AK Laajavuoresta on saatavilla lapsille Merenneidon jalkahoito, joka tehdään OPI:n tuotteilla.

Kosmetologipalvelut huipputuotesarjoilla

Kauneushoitolapalveluissamme on käytössä kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidoissa sopivimmat tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Valittavana on Herukka-, Tyrni-, Vadelma- ja Karpalo-sarjat. Meiltä saat kattavasti myös Ekopharman kotihoitotuotteita sekä ohjeistusta ihonhoitoon.

OPI:n tuotteet ovat maailmanlaajuisesti alan johtavia tuotteita. OPI on sitoutunut korkealaatuisiin tuotteisiin ja palveluihin keskittyen uusiin innovaatioihin sekä tuotteiden turvalliseen käyttöön. Kynsilakat ovat tunnettuja erityisesti koostumuksestaan, muodikkaista väreistään ja suosituista nimistään. Ne ovat myös runsaspigmenttisiä, täyteläisiä ja pitkäkestoisia sekä tarjoavat käyttäjälleen laadukkaan ja pitkäkestoisen lakkauksen. Hoitojen aikana käytettävien voiteiden avulla saat pehmeämmät ja sileämmät kädet sekä jalat.

Laajavuoressa on käytössä Repêchagen tuotteet. Repêchage on yhdysvaltalainen ihonhoito-brändi, joka yhdistää merilevän tuomat kauneuden edut ja hienot luonnolliset ainesosat, joita maapallolla on tarjottavana. Repêchage on uutuussarja Suomessa, ja Studio AK Laajavuori on Keski-Suomen ainoa hoitola, missä on mahdollista kokeilla näitä hoitoja. Repêchagen suosio perustuu hoitojen tehokkuuteen. Tuotesarja onkin useaan kertaan palkittu. Voit tutustua Repêchagen saamiin palkintoihin ja kunniamainintoihin tästä linkistä (pdf).

Lue muista kosmetologipalveluista tästä.

Kotimaiset Ekopharman tuotteet
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen

Hinnasto

Täydellinen kasvohoito70 €
Kasvohoito65 €
Timanttihionta65 €
Ultraäänipuhdistus65 €
Pikakasvohoito, 30 min30 €
Kasvohoito BTB13 Pro age85 €
Mekaaninen ihonpuhdistus50 €
Laajavuori:KuvausHinta
Spa-kasvohoito 45 minSisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuvoiteet ja paineluhieronnan aromaöljyllä.59 €
Four Layer Facial - neljäkerroksinen luksuskasvohoito 90 minSopii kaikille ihotyypeille. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja on erittäin rentouttava. Sisältää merileväpohjaisen okluusionaamion, merileväpohjaisen C-seerumin (jossa 18 eri aminohappoa, 12 eri vitamiinia ja mineraaleja sekä 42 mikroelementtiä), ihanan hieronnan kosteuttavalla merilevävoiteella, mineraalinaamion, joka kovettuu, sekä kosteuttavan loppuvoiteen. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.150 €
Fusion Chocofina - suklaahemmottelu 30 minSisältää orgaanisesti puhdasta kaakaojauhetta, joka syväkosteuttaa ihoa parantaen samalla ihon verenkiertoa. Iho tuntuu silkinpehmeältä hoidon jälkeen! Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Fusion Berryfina - rasvaiselle ja sekaiholle 30 minSisältää mustikkaa, mansikkaa ja punajuurta A- ja C-vitamiinien lähteenä, jotka tasapainottavat ihon talineritystä. Samalla ihohuokoset pienenevät, iho kuoriutuu ja kiinteytyy. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Fusion Matchafina - matcha-teehoito 30 minHoito sisältää matcha-teen puhdistavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Erittäin hyvä herkälle ja punoittavalle iholle. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Fusion Pumpkinfina - kurpitsa- ja vaniljahoito 30 minSisältää kurpitsa- ja vanilja-monivitamiininaamion, mikä on täydellinen A- ja C-vitamiiniyhdistelmä. Orgaaninen savi syväpuhdistaa. Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu silkinpehmeältä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Hydra Dew Express Lift Moisture Mask 45 minKosteuttava ja kiinteyttävä hoito Repêchagen tuotteilla. Sopii hyvin kuivalle ja elottomalle iholle, jossa esiintyy pigmenttimuutoksia. Kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä sekä pieniä juonteita.95 €
Seaweed Treatment Mask 45 minKasvohoito merimineraaleilla. Kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa, raikastaa ja ravitsee. Antioksidanttinen, ihoa siloittava vaikutus. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Hydra Medic Facial 60 minOngelmaiholle. Syväpuhdistava kasvohoito akneiholle. Syväpuhdistaa, vähentää tulehdusta ja tasapainottaa talineritystä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.85 €
Lamina Lift Mask 60 minKaikille ihotyypeille. Rauhoittava ja kiinteyttävä naamio. Sisältää Laminaria digitata -merilevää, appelsiinivettä, rooibos-teetä, aloe veraa, vihreää teetä ja kastanja-uutetta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.60 €
Hydra 4 Red-out Facial 60 minHerkän ihon erikoiskasvohoito, joka sopii hyvin couperosa-iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.95 €
Laajavuori:KuvausHinta
Seaweed Body Contouring Treatment - kiinteyttävä vartalohoito 60 minKiinteyttävä vartalohoito, perustuu klassiseen thalassoterapiaan. Hoitaa selluliittia poistaen kuona-aineita ja samalla lievittää stressiä. Tasoittaa ihon sävyä syväkosteuttamalla ja tasapainottamalla sitä. Hoito tehdään Repêchage Seaweed Body Contouring -tuotteilla.95 €
Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta 60 minKoko vartaloa kuoriva hoito, perustuu eetteristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoito poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut syväpuhdistaen ja jättäen samalla ihon täydellisen sileäksi. Hoito tehdään Repêchage Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorintatuotteilla.95 €
Vartalon Hunajakuorinta – muinainen kauneusrituaali 60 minYlellinen vartalokuorinta hunajalla sekä kaura- ja mantelijauhon seoksella. Ikääntymistä ehkäisevä, syväkosteuttava hoito. Sopii ihanteellisesti auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
Vartalohoito granaattiomenalla, karpalolla ja orgaanisella ruokosokerilla 60 minTämä antioksidanttinen hoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen sen kauniin sileäksi ja säteileväksi. Ehkäisee ihon ikääntymistä, kosteuttaa ja palauttaa ihon tasapainon. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
KuvausHinta
Prinsessan käsihoito
Palvelu sisältää alkupuhdistuksen/rentoutuksen kostealla pyyhkeellä, kynsien viilauksen ja lakkauksen (vanhemman luvalla) sekä hieronnan käsivoiteella. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla. Kesto 20 min.20 €
Prinsessan kasvohoitoPalvelu sisältää alkupuhdistuksen/rentoutuksen kostealla vanulla, suklaisen tai vadelmaisen kosteuttavan naamion prinsessan tahdon mukaan sekä loppuvoiteen. Palvelu tehdään joko Repêchagen tai Ekopharman tuotteilla. Kesto 20 min.20 €
Merenneidon jalkahoitoPalvelu sisältää kimaltavan vaahtokylvyn jaloille, kynsien viilauksen, jalkahieronnan voiteella sekä varpaankynsien lakkauksen (vanhemman luvalla). Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla. Kesto 20 min.20 €
Supersankarin jalkahoitoPalvelu sisältää poreilevan vaahtokylvyn jaloille, kynsien viilauksen sekä jalkahieronnan voiteella. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla. Kesto 20 min.20 €
Nallekarhun hemmotteluhetkiPalvelu sisältää kevyen tassutteluhieronnan vartalolle joko lämpimän pyyhkeen läpi tai ilman pyyhettä. Kesto 20 min.20 €