SPA-HOIDOT: KAUPPAKATU | LAAJAVUORI

Kauppakadun ja Laajavuoren toimipisteistä on saatavilla ainutlaatuisia kosmetologin tekemiä spa-palveluita, kuten kasvohoitoja ja vartalohoitoja sekä spa-jalkahoito. Laajavuoresta on saatavilla myös lapsille omia hemmottelupalveluita. Palveluiden hintoihin voit tutustua sivun alalaidasta.

Palvelut vaihtelevat toimipaikkakohtaisesti.

Muihin kosmetologipalveluihin voit tutustua tästä.

Spa-kasvohoidot

Voit varata palveluihin ajan täältä.

Spa-kasvohoito. 45 min, 59 €

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet ja paineluhieronta aromaöljyllä. Kasvohoito toteutetaan kotimaisilla Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Tehokas ja palkittu Repêchage
Four Layer Facial – neljäkerroksinen luksuskasvohoito. 90 min, 150 €

Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja on erittäin rentouttava. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Ensimmäisessä kerroksessa kasvoille ja kaulalle laitetaan C-seerumia, joka sisältää 18 eri aminohappoa, 12 eri vitamiinia ja mineraalia sekä 42 hivenainetta, jotka kaikki on saatu merilevästä.

Toisessa kerroksessa hierotaan kosteuttavaa Hydrating Cream -voidetta kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Voide ravitsee, kosteuttaa ja antaa iholle tarvittavat mineraalit. Sen sisältämä maitohappo kuorii hellävaraisesti, jonka tuloksena on nuorekas ja sileä iho.

Kolmannessa kerroksessa levitetään kasvoille ja kaulalle merilevänaamio, joka kiinteyttää, virkistää, ja nuorentaa ihoa tehokkaasti.

Neljännessä kerroksessa levitetään kasvojen alueelle aikaisemman naamion päälle mineraalinaamio, ja annetaan sen jäähtyä. Samalla mineraalinaamio lämmittää ja aktivoi alemman merilevänaamion ominaisuudet. Naamiot poistetaan ja kasvoille suihkutetaan Repêchage Algo Mist -kasvosuihketta sekä levitetään Hydrating Cream -voidetta.

Rauhoittava merileväkasvohoito. 60 min, 75 €

Merimineraaleilla tehtävä kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa, raikastaa ja ravitsee sekä kosteuttaa, viilentää ja virkistää. Antioksidanttinen, ihoa siloittava vaikutus. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla ja se sopii hyvin esimerkiksi auringon polttamalle iholle.

Iho voidaan kuoria hoidon aluksi hunajan ja mantelin seoksella. Kasvoille laitetaan C-seerumia ja hierotaan niitä kevyesti. Jos iho on auringon vahingoittama, voidaan laittaa myös Essential Oil of Seaweed -merileväöljyä. Kasvojen hierontaa jatketaan ja laitetaan joko kiinteyttävää tai kosteuttavaa voidetta. Kasvoille levitetään naamio ja annetaan sen vaikuttaa, minkä aikana tehdään käsihieronta. Naamio rullataan pois ja kasvoille suihkutetaan kasvovettä sekä laitetaan kosteusvoidetta. Myös silmänympärysalueelle levitetään silmänympärysgeeliä.

Lamina Lift Mask. 60 min, 60 €

Kaikille ihotyypeille. Rauhoittava, kiinteyttävä, kosteuttava ja ihonsävyä tasoittava. Sisältää Laminaria digitata -merilevää, appelsiinivettä, rooibos-teetä, aloe veraa, vihreää teetä ja kastanja-uutetta. Hoidon aikana käytetään Lamina Lift -kangasnaamiota, joka koostuu merileväyhdistelmästä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Hoidon aluksi iho kuoritaan sekä kasvoille laitetaan C-seerumia ja niitä hierotaan. Tämän jälkeen laitetaan Lamina Lift -kangasnaamio ja käytetään Ionto Massager -laitetta. Lopuksi kasvoille levitetään kasvovesi sekä ihotyypille sopiva päivävoide.

Syväkosteuttava kasvohoito. 60 min, 65 €

Syväkosteuttava kasvohoito sopii normaalille, kuivalle sekä himmeälle tai kosteutusta tarvitsevalle iholle. Se sisältää lumpeenuutetta, hyaluronihappoa sekä merilevää. Hoito myös rikastaa ihoa B-vitamiineilla, kalsium-, magnesium- ja rautamineraaleilla sekä beetakaroteeneilla.

Hoito sisältää mm. kuorinnan sekä kasvo- ja dekolteehieronnan. Runsasmineraalinen seerumi ja lummenaamio saavat ihosta hehkuvan, nuorekkaan ja hyvinvoivan. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Kosteuttava ja tasapainottava kasvohoito. 60 min, 65 €

Sopii kuivalle yhdistelmäiholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia. Hoidossa otetaan huomioon kaikki yhdistelmäihon tarpeet. Hunaja-mantelikuorinta syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. AHA- ja BHA-hapot ehkäisevät epäpuhtauksien syntymistä ja helpottavat ihotulehduksia sekä auttavat samalla pitämään ihon kosteutettuna. Muun muassa sinkkiä, kaoliinisavea sekä kamomillaa sisältävä naamio rauhoittaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa vähentäen samalla liiallista talineritystä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Four Layer Facial - nelikerroksinen luksuskasvohoito on tehokas ja kiinteyttävä
Four Layer Facial - nelikerroksinen luksuskasvohoito on tehokas ja kiinteyttävä
Hydra Medic Facial. 60 min, 85 €

Rasvoittuvalle ja ongelmaiholle sekä aknen hoitoon sopiva kasvohoito. Syväpuhdistaa, vähentää tulehdusta ja tasapainottaa talineritystä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Hoidon aluksi iho puhdistetaan ja levitetään Hydra Medic Prep Serum -esivalmistelevaa seerumia ihon ongelma-alueille sekä avataan ihohuokoset hyöryttämällä. Kasvoille ja kaulalle levitetään naamio, annetaan sen vaikuttaa hetki ja poistetaan se. Kasvoille laitetaan kasvovettä sekä levitetään merimutanaamio. Edellinen naamio poistetaan ja sen jälkeen levitetään rauhoittava naamio, joka poistetaan vaikutusajan jälkeen. Lopuksi iholle laitetaan kosteuttavaa voidetta sekä hierotaan Darsenval-laitteella.

Red-out. 60 min, 95 €

Herkän ihon erikoiskasvohoito, joka sopii hyvin couperosa- tai rosacea-iholle. Hoito rauhoittaa, kosteuttaa, lievittää punoitusta ja suojaa stressaantunutta ihoa. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Aluksi iho puhdistetaan ja kosteutetaan kasvovedellä. Iholle laitetaan seerumia ja hierotaan kasvoja esimerkiksi metallikuulalla. Tämän jälkeen tehdään seos, joka levitetään kasvoille vaikuttamaan. Vaikutusaikana tehdään käsi- ja jalkahieronta. Naamio poistetaan ja kasvoille levitään päivävoidetta sekä ympäristön haittavaikutuksilta suojaavaa alusvoidetta.

Hydra 4. 60 min, 95 €

Herkän ja punoittavan ihon kasvohoito, joka rauhoittaa ja lievittää punoitusta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Hoidon aluksi iho puhdistetaan ja kasvoille suihkutetaan kasvovettä. Iholle levitetään C-seerumia ja kasvoja hierontaan. Tämän jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään naamio, jonka annetaan vaikuttaa. Lopuksi levitetään kosteuttavaa päivävoidetta.

Hydra Dew Express Lift Moisture Mask. 45 min, 95 €

Kosteuttava ja kiinteyttävä hoito Repêchagen tuotteilla. Sopii hyvin kuivalle ja elottomalle iholle, jossa esiintyy pigmenttimuutoksia. Kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä sekä pieniä juonteita.

Iho puhdistetaan puhdistusvaahdolla ja kasvoille suihkutetaan kasvovettä. Kasvoille levitetään Repêchage Hydra Dew Nourishing Gel Cream ja tehdään kasvohieronta. Tämän jälkeen kasvoille levitetään seos ja annetaan sen vaikuttaa. Seoksen poistamisen jälkeen kasvoille laitetaan vielä kasvovesi ja kosteuttava voide.

Red Out Express. 30 min, 50 €.

Red Out Express rauhoittava kasvohoito auttaa vähentämään ympäristön ja stressin aiheuttamaa punoitusta mm. merileväuutteilla, allantoiinilla, aloeella, hyaluronihapolla, mirabilis jalapa -uutteella, kvertsetiinillä ja hopealla.

Hoidon aluksi iho puhdistetaan. Ennen naamiota kasvoihin lisätään kasvovesi sekä seerumi. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään vielä päivävoide. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla. Tämä nopea hoito on otettavissa hemmotteluksi vaikkapa ruokatauolla.

Vita Cura 5-osainen kiinteyttävä kasvohoito. 75 min, 140 €.

Vita Cura 5-osainen kiinteyttävä kasvohoito kuivalle ja kypsälle iholle. Entsymaattinen mikrohionta luo tasaisen ihonsävyn. Kaksi erilaista hierontaa sekä viilentävä Spirulina merilevänaamio ja pentapeptidit auttavat kiinteyttämään ja silentämään ihoa. Lopuksi iholle levitetään Vita Cura Opti Lift- seerumi. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Repêchagen Hydra Medic Facial -kasvohoito sopii ongelmaiholle
Repêchagen Hydra Medic Facial -kasvohoito sopii ongelmaiholle
Fusion-kasvohoito. 45 min, 75 €

Fusion-kasvohoitoja on 4 erilaista: Chocofina, Berryfina, Matchafina sekä Pumpkinfina. Kosmetologi valitsee niistä juuri sinun ihollesi sopivimman. Ne kaikki sisältävät luonnon antimia ja ne toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Chocofina – suklaahemmottelu sisältää orgaanisesti puhdasta kaakaojauhetta, joka syväkosteuttaa ihoa parantaen samalla ihon verenkiertoa. Iho tuntuu silkinpehmeältä hoidon jälkeen! Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Berryfina – rasvaiselle ja sekaiholle. Sisältää mustikkaa, mansikkaa ja punajuurta A- ja C-vitamiinien lähteenä, jotka tasapainottavat ihon talineritystä. Samalla ihohuokoset pienenevät, iho kuoriutuu ja kiinteytyy. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Matchafina – matcha-teehoito. Hoito sisältää matcha-teen puhdistavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Erittäin hyvä herkälle ja punoittavalle iholle. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Pumpkinfina. Sisältää kurpitsa- ja vanilja-monivitamiininaamion, mikä on täydellinen A- ja C-vitamiiniyhdistelmä. Orgaaninen savi syväpuhdistaa. Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu silkinpehmeältä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Repêchage Fusion -kasvohoidot hemmottelevat luonnon omilla antimilla
Repêchage Fusion -kasvohoidot hemmottelevat luonnon omilla antimilla
Opti-Firm -silmänympäryshoito. 45 min, 45 €

Peptideillä rikastettu silmähoito taistelee tehokkaasti tummia silmänympäryksiä, turvotusta ja ryppyjä vastaan. Opti- Firm hoito perustuu uusimpaan ihonhoito-teknologiaan ja sisältää ainesosia, jotka estävät ihon ikääntymistä ja suojaavat sitä ympäristön haittavaikutuksilta. Tuloksena on näkyvästi vähemmän ryppyjä sekä kirkas katse! Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Vartalohoidot

Saatavissa Kauppakadun ja Laajavuoren liikkeistä. Voit varata palveluihin ajan täältä.

Seaweed Body Contouring Treatment – kiinteyttävä vartalohoito. 60 min, 95 €

Kiinteyttävä merimineraali vartalohoito, joka perustuu klassiseen thalassoterapiaan. Sen aikana lämmitetään Laminaria Digitata ja Ascophyllum Nodosum -merileväuutteita, minttua ja kaoliinisavea sisältävä naamio kehon lämpötilaan asti ja levitetään se vartalolle. Vartalo kääritään hauteisiin, jonka jälkeen on suihku ja 30 min hieronta. Tämä vartalohoito hoitaa selluliittia poistaen kuona-aineita ja samalla lievittää stressiä sekä palauttaa ihon elastisuutta. Lisäksi se tasoittaa ihon sävyä syväkosteuttamalla ja tasapainottamalla sitä sekä auttaa parantamaan mm. verenkiertoa. Hoito tehdään Repêchage Seaweed Body Contouring -tuotteilla.

 • Kiinteyttää
 • Auttaa parantamaan verenkiertoa
 • Lievittää stressiä
 • Hoitaa selluliittia
 • Tasapainottaa ja ravitsee ihoa
Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta. 60 min, 95 €

Koko vartaloa kuoriva hoito, perustuu eetteristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoito poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut syväpuhdistaen ja jättäen samalla ihon täydellisen sileäksi ja raikkaaksi. Suolakuorinnan jälkeen tehdään hieronta merileväpohjaisella vartalovoiteella. Hoito sopii kuivalle ja karhealle iholle sekä ennen rantalomaa, sillä se ehkäisee karvojen sisään kasvamista. Hoito tehdään Repêchage Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorintatuotteilla.

 • Puhdistaa ihosolut
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Tekee ihosta sileän ja raikkaan
 • Sopii kuivalle ja karhealle iholle
Tehokas ja palkittu Repêchage
Vartalohoidot toteutetaan Repêchagen laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla
Repêchage-vartalohoito antaa näkyviä tuloksia. Kuvan hoitona Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta.
Vartalon Hunajakuorinta – muinainen kauneusrituaali. 60 min, 95 €

Ylellinen vartalokuorinta hunajalla, kaura- ja mantelijauhon sekä antioksidanttisen puhdistusemulsion seoksella. Seos kuorii ihoa hellävaraisesti, poistaa kuolleet ihosolut sekä tekee ihosta sileän ja pehmeän. Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä, syväkosteuttava hoito, joka sopii ihanteellisesti auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.

 • Kosteuttaa
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Palauttaa ihon tasapainon
 • Ehkäisee ikääntymisen merkkejä
Vartalohoito granaattiomenalla, karpalolla ja orgaanisella ruokosokerilla. 60 min, 95 €

Tämä antioksidanttinen hoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen sen kauniin sileäksi ja säteileväksi. Kuorinnan jälkeen tehdään 30 min hieronta merileväpohjaisella vartalovoiteella. Ehkäisee ihon ikääntymistä sekä kosteuttaa ja palauttaa ihon tasapainon. Sopii lisäksi auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle sekä ennen itseruskettavien tuotteiden käyttöä. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.

 • Kosteuttaa
 • Poistaa kuolleet ihosolut
 • Palauttaa ihon tasapainoa
 • Jättää ihon sileäksi ja säteileväksi
Kauppakadun vartalohoito. 75 min, 95 €

Hoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen pehmeän tunteen iholle. Kuorinnan jälkeen tehdään 45 min hieronta rentouttavalla ja kosteuttavalla vartaloöljyllä. Ehkäisee ihon ikääntymistä, kirkastaa ihoa ja palauttaa sen tasapainon. Sopii lisäksi auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.

 • Ehkäisee ihon ikääntymistä
 • Kuorii ihoa
 • Kirkastaa ihoa
 • Sopii auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle
Studio AK Laajavuoresta saat Repêchagen tuotteilla tehtävän hunajavartalokuorinnan.
Studio AK tarjoaa monipuolisia palveluita hiustesi, kauneutesi sekä hyvinvointisi parhaaksi Jyväskylän keskustassa, Kuokkalassa, Laajavuoressa sekä Palokassa.

Spa-jalkahoito

Spa-jalkahoito sisältää kylvyn, kuorinnan, naamion ja rasvauksen. Hoito saa jalat tyylikkäiksi ja hemmottelee luonnon parhailla antimilla. Hoito tehdään OPI:n tuotteilla.

Lasten hemmottelupalvelut

Laajavuoren toimipisteestä on saatavilla lapsille omia hemmottelupalveluita. Palvelut on suunniteltu 5-12-vuotiaille. Yksi palvelu kestää 30 min ja on hinnaltaan 20 €.

Prinsessan käsihoito

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen/rentoutuksen kostealla pyyhkeellä, kynsien viilauksen ja lakkauksen (vanhemman luvalla) sekä hieronnan käsivoiteella. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla.

Prinsessan kasvohoito

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen/rentoutuksen kostealla vanulla, suklaisen tai vadelmaisen kosteuttavan naamion prinsessan tahdon mukaan sekä loppuvoiteen. Palvelu tehdään joko Repêchagen tai Ekopharman tuotteilla.

Merenneidon jalkahoito

Palvelu sisältää kimaltavan vaahtokylvyn jaloille, kynsien viilauksen, jalkahieronnan voiteella sekä varpaankynsien lakkauksen (vanhemman luvalla). Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla.

Supersankarin jalkahoito

Palvelu sisältää poreilevan vaahtokylvyn jaloille, kynsien viilauksen sekä jalkahieronnan voiteella. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla.

Nallekarhun hemmotteluhetki

Palvelu sisältää kevyen tassutteluhieronnan vartalolle joko lämpimän pyyhkeen läpi tai ilman pyyhettä.

Studio AK Laajavuoresta on saatavilla lapsille Merenneidon jalkahoito, joka tehdään OPI:n tuotteilla.

Kosmetologipalvelut huipputuotesarjoilla

Kauneushoitolapalveluissamme on käytössä kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidoissa sopivimmat tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Valittavana on Herukka-, Tyrni-, Vadelma- ja Karpalo-sarjat. Meiltä saat kattavasti myös Ekopharman kotihoitotuotteita sekä ohjeistusta ihonhoitoon.

OPI:n tuotteet ovat maailmanlaajuisesti alan johtavia tuotteita. OPI on sitoutunut korkealaatuisiin tuotteisiin ja palveluihin keskittyen uusiin innovaatioihin sekä tuotteiden turvalliseen käyttöön. Kynsilakat ovat tunnettuja erityisesti koostumuksestaan, muodikkaista väreistään ja suosituista nimistään. Ne ovat myös runsaspigmenttisiä, täyteläisiä ja pitkäkestoisia sekä tarjoavat käyttäjälleen laadukkaan ja pitkäkestoisen lakkauksen. Hoitojen aikana käytettävien voiteiden avulla saat pehmeämmät ja sileämmät kädet sekä jalat.

Laajavuoressa ja Kauppakadulla on käytössä Repêchagen tuotteet. Repêchage on yhdysvaltalainen ihonhoito-brändi, joka yhdistää merilevän tuomat kauneuden edut ja hienot luonnolliset ainesosat, joita maapallolla on tarjottavana. Repêchage on uutuussarja Suomessa, ja Studio AK Laajavuori sekä Kauppakatu ovat Keski-Suomen ainoat hoitolat, missä on mahdollista kokeilla näitä hoitoja. Repêchagen suosio perustuu hoitojen tehokkuuteen. Tuotesarja onkin useaan kertaan palkittu. Voit tutustua Repêchagen saamiin palkintoihin ja kunniamainintoihin tästä linkistä (pdf).

Lue muista kosmetologipalveluista tästä.

Kotimaiset Ekopharman tuotteet
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen

Hinnasto

Täydellinen kasvohoito79 €
Kasvohoito65 €
Timanttihionta65 €
Ultraäänipuhdistus65 €
Pikakasvohoito, 30 min30 €
Mekaaninen ihonpuhdistus60 €
Kauppakatu ja Laajavuori:
(Valikoima vaihtelee liikkeittäin.)
KuvausHinta
Spa-kasvohoito 45 min Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuvoiteet ja paineluhieronnan aromaöljyllä.59 €
Syväkosteuttava kasvohoito 60 minKiinteyttävä ja syväkosteuttava kasvohoito normaalille, kuivalle ja kosteutusta tarvitsevalle tai himmeälle iholle. Lumpeen uute, hyaluronihappo sekä merilevä tarjoavat iholle syväkosteutuksen.65 €
Kosteuttava ja tasapainottava kasvohoito 60 minSopii kuivalle yhdistelmäiholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.65 €
Four Layer Facial - neljäkerroksinen luksuskasvohoito 90 minSopii kaikille ihotyypeille. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja on erittäin rentouttava. Sisältää merileväpohjaisen okluusionaamion, merileväpohjaisen C-seerumin (jossa 18 eri aminohappoa, 12 eri vitamiinia ja mineraaleja sekä 42 mikroelementtiä), ihanan hieronnan kosteuttavalla merilevävoiteella, mineraalinaamion, joka kovettuu, sekä kosteuttavan loppuvoiteen. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.150 €
Fusion-kasvohoito 45 minFusion-kasvohoitoja on 4 erilaista: Chocofina, Berryfina, Matchafina sekä Pumpkinfina. Kosmetologi valitsee niistä juuri sinun ihollesi sopivimman. Ne kaikki sisältävät luonnon antimia ja ne toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Hydra Dew Express Lift Moisture Mask 45 minKosteuttava ja kiinteyttävä hoito Repêchagen tuotteilla. Sopii hyvin kuivalle ja elottomalle iholle, jossa esiintyy pigmenttimuutoksia. Kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä sekä pieniä juonteita. 95 €
Rauhoittava merileväkasvohoito 60 minKasvohoito merimineraaleilla. Kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa, raikastaa ja ravitsee. Antioksidanttinen, ihoa siloittava vaikutus. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Hydra Medic Facial 60 minOngelmaiholle. Syväpuhdistava kasvohoito akneiholle. Syväpuhdistaa, vähentää tulehdusta ja tasapainottaa talineritystä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.85 €
Lamina Lift Mask 60 minKaikille ihotyypeille. Rauhoittava ja kiinteyttävä naamio. Sisältää Laminaria digitata -merilevää, appelsiinivettä, rooibos-teetä, aloe veraa, vihreää teetä ja kastanja-uutetta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla. 60 €
Hydra 4 Red-out Facial 60 minHerkän ihon erikoiskasvohoito, joka sopii hyvin couperosa-iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.95 €
Red Out Express rauhoittava kasvohoito 30 minRed Out Express rauhoittava kasvohoito auttaa vähentämään ympäristön ja stressin aiheuttamaa punoitusta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.50 €
Vita Cura 5-osainen kiinteyttävä kasvohoitoVita Cura 5-osainen kiinteyttävä kasvohoito kuivalle ja kypsälle iholle. Entsymaattinen mikrohionta luo tasaisen ihonsävyn. Kaksi erilaista hierontaa sekä viilentävä Spirulina merilevänaamio ja pentapeptidit auttavat kiinteyttämään ja silentämään ihoa. Lopuksi iholle levitetään Vita Cura Opti Lift- seerumi.140 €
Opti-Firm -silmänympäryshoitoPeptideillä rikastettu silmähoito taistelee tehokkaasti tummia silmänympäryksiä, turvotusta ja ryppyjä vastaan. Opti- Firm hoito perustuu uusimpaan ihonhoito-teknologiaan ja sisältää ainesosia, jotka estävät ihon ikääntymistä ja suojaavat sitä ympäristön haittavaikutuksilta. Tuloksena on näkyvästi vähemmän ryppyjä sekä kirkas katse!45 €
Kauppakatu, Laajavuori:KuvausHinta
Selän kuorintahoito 45 min Hoidon aikana kuoritaan hartia-alueen ja selän iho sekä hierotaan kosteuttava voide tai hoitava öljy ihoon. Selän kuorintahoito auttaa vähentämään mustapäiden ja finnien syntymistä selän alueelle. Samalla hoito rentouttaa ja auttaa lievittämään stressiä. 45 €
Laajavuori:KuvausHinta
Seaweed Body Contouring Treatment - kiinteyttävä vartalohoito 60 minKiinteyttävä vartalohoito, perustuu klassiseen thalassoterapiaan. Hoitaa selluliittia poistaen kuona-aineita ja samalla lievittää stressiä. Tasoittaa ihon sävyä syväkosteuttamalla ja tasapainottamalla sitä. Hoito tehdään Repêchage Seaweed Body Contouring -tuotteilla.95 €
Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta 60 minKoko vartaloa kuoriva hoito, perustuu eetteristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoito poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut syväpuhdistaen ja jättäen samalla ihon täydellisen sileäksi. Hoito tehdään Repêchage Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorintatuotteilla.95 €
Vartalon Hunajakuorinta – muinainen kauneusrituaali 60 minYlellinen vartalokuorinta hunajalla sekä kaura- ja mantelijauhon seoksella. Ikääntymistä ehkäisevä, syväkosteuttava hoito. Sopii ihanteellisesti auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
Vartalohoito granaattiomenalla, karpalolla ja orgaanisella ruokosokerilla 60 minTämä antioksidanttinen hoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen sen kauniin sileäksi ja säteileväksi. Ehkäisee ihon ikääntymistä, kosteuttaa ja palauttaa ihon tasapainon. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
Ruusuretki hemmotteluhoito 90 min Rentoudu ruusuntuoksuisessa, kokonaisvaltaisessa hemmotteluhetkessä. Hoito toteutetaan erilaisilla ruusuntuoksuisilla hoitotuotteilla. Sis. ruusuinen jalkakylpy, käsien ja jalkojen hieronta, selän ja niskan alueen rentouttava hieronta, decolteen ja kasvojen hieronta sekä kasvojen käsittely ruusukvartsi Gua Sha -lastalla ja pään alueen hieronta.110 €
Vyöhyketerapia 60 minVyöhyketerapia on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Sillä voidaan hoitaa monenlaisia kehon epätasapainotiloja kokonaisvaltaisesti. Jokaisella hoitokerralla käydään asiakkaan koko keho läpi heijastealueiden kautta, joita sijaitsee joka puolella kehoa, kuten jalkapohjissa ja korvissa. Vyöhyketerapia tukee ja vahvistaa kehon toimintoja auttaen kehoa itse tasapainottamaan itseään.60 €
Vyöhyketerapia 75 minVyöhyketerapia on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Sillä voidaan hoitaa monenlaisia kehon epätasapainotiloja kokonaisvaltaisesti. Jokaisella hoitokerralla käydään asiakkaan koko keho läpi heijastealueiden kautta, joita sijaitsee joka puolella kehoa, kuten jalkapohjissa ja korvissa. Vyöhyketerapia tukee ja vahvistaa kehon toimintoja auttaen kehoa itse tasapainottamaan itseään.75 €
Kauppakatu:KuvausHinta
Kauppakadun vartalohoito 75 minHoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen pehmeän tunteen iholle. Kuorinnan jälkeen tehdään 45 min hieronta rentouttavalla ja kosteuttavalla vartaloöljyllä. Ehkäisee ihon ikääntymistä, kirkastaa ihoa ja palauttaa sen tasapainon. Sopii lisäksi auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
KuvausHinta
Prinsessan käsihoito
Palvelu sisältää alkupuhdistuksen/rentoutuksen kostealla pyyhkeellä, kynsien viilauksen ja lakkauksen (vanhemman luvalla) sekä hieronnan käsivoiteella. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla. Kesto 30 min.20 €
Prinsessan kasvohoitoPalvelu sisältää alkupuhdistuksen/rentoutuksen kostealla vanulla, suklaisen tai vadelmaisen kosteuttavan naamion prinsessan tahdon mukaan sekä loppuvoiteen. Palvelu tehdään joko Repêchagen tai Ekopharman tuotteilla. Kesto 30 min.20 €
Merenneidon jalkahoitoPalvelu sisältää kimaltavan vaahtokylvyn jaloille, kynsien viilauksen, jalkahieronnan voiteella sekä varpaankynsien lakkauksen (vanhemman luvalla). Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla. Kesto 30 min.20 €
Supersankarin jalkahoitoPalvelu sisältää poreilevan vaahtokylvyn jaloille, kynsien viilauksen sekä jalkahieronnan voiteella. Palvelu tehdään OPI:n tuotteilla. Kesto 30 min.20 €
Nallekarhun hemmotteluhetkiPalvelu sisältää kevyen tassutteluhieronnan vartalolle joko lämpimän pyyhkeen läpi tai ilman pyyhettä. Kesto 30 min.20 €