KOSMETOLOGIPALVELUT: KAUPPAKATU | LAAJAVUORI

Kosmetologipalveluita on saatavana Kauppakadun ja Laajavuoren toimipisteistä (palvelut saattavat vaihdella toimipaikkakohtaisesti):

Kasvohoidot

Kosmetologeiltamme on saatavilla monenlaisia kasvohoitoja puolen tunnin mittaisesta kasvohoidosta yli tunnin kestävään täydelliseen kasvohoitoon. Yleisesti kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan sekä naamion. Kasvohoidot ovat tarkoitettu niin nuorelle kuin vanhallekin iholle ja hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihon mukaan.

BTB13 Pro age -kasvohoito

Pro age -hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa. Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, seerumin, naamion ja vitamiinivoiteen. Palvelu toteutetaan BTB13 Pro age -hoitolinjalla, joka on suomalainen innovaatio.

Täydellinen kasvohoito, marjaisa

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet. Kasvohoito toteutetaan kotimaisille Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Ihonpuhdistus

Sopii esimerkiksi nuoren ihon/epäpuhtaan ihon hoitoon. Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoiteet. Palvelu toteutetaan kotimaisille Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Kasvohoito

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet. Palvelu toteutetaan kotimaisille Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Ultraäänipuhdistus/timanttihionta

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kojekäsittely, naamio, hoitovoiteet. Kasvohoito toteutetaan kotimaisille Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Kosmetologipalvelut keskustassa Jyväskylässä.
Kosmetologipalvelut Studio AK Kauppakatu ja Laajavuori -toimipisteistä!
Kotimainen BTB13 Pro Age
Kotimaiset Ekopharman tuotteet

Seuraavat kosmetologipalvelut saatavissa vain Laajavuoresta:

Voit varata palveluihin ajan täältä.

Spa-kasvohoito. 45 min, 59 €

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet ja paineluhieronta aromaöljyllä. Kasvohoito toteutetaan kotimaisille Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Tehokas ja palkittu Repêchage
Four Layer Facial – neljäkerroksinen luksuskasvohoito. 90 min, 150 €

Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja on erittäin rentouttava. Sisältää merileväpohjaisen okluusionaamion, merileväpohjaisen C-seerumin (jossa 18 eri aminohappoa, 12 eri vitamiinia ja mineraaleja sekä 42 mikroelementtiä), ihanan hieronnan kosteuttavalla merilevävoiteella, mineraalinaamion, joka kovettuu, sekä kosteuttavan loppuvoiteen. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Hydra Dew Express Lift Moisture Mask. 45 min, 95 €

Kosteuttava ja kiinteyttävä hoito Repêchagen tuotteilla. Sopii hyvin kuivalle ja elottomalle iholle, jossa esiintyy pigmenttimuutoksia. Kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä sekä pieniä juonteita.

Seaweed Treatment Mask. 45 min, 75 €

Kasvohoito merimineraaleilla. Kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa, raikastaa ja ravitsee. Antioksidanttinen, ihoa siloittava vaikutus. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Lamina Lift Mask. 60 min, 60 €

Kaikille ihotyypeille. Rauhoittava ja kiinteyttävä naamio. Sisältää Laminaria digitata -merilevää, appelsiinivettä, rooibos-teetä, aloe veraa, vihreää teetä ja kastanja-uutetta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Four Layer Facial - nelikerroksinen luksuskasvohoito on tehokas ja kiinteyttävä
Four Layer Facial - nelikerroksinen luksuskasvohoito on tehokas ja kiinteyttävä
Fusion Chocofina – suklaahemmottelu. 30 min, 75 €

Sisältää orgaanisesti puhdasta kaakaojauhetta, joka syväkosteuttaa ihoa parantaen samalla ihon verenkiertoa. Iho tuntuu silkinpehmeältä hoidon jälkeen! Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Berryfina – rasvaiselle ja sekaiholle. 30 min, 75 €

Sisältää mustikkaa, mansikkaa ja punajuurta A- ja C-vitamiinien lähteenä, jotka tasapainottavat ihon talineritystä. Samalla ihohuokoset pienenevät, iho kuoriutuu ja kiinteytyy. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Matchafina – matcha-teehoito. 30 min, 75 €

Hoito sisältää matcha-teen puhdistavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Erittäin hyvä herkälle ja punoittavalle iholle. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Fusion Pumpkinfina. 30 min, 75 €

Sisältää kurpitsa- ja vanilja-monivitamiininaamion, mikä on täydellinen A- ja C-vitamiiniyhdistelmä. Orgaaninen savi syväpuhdistaa. Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu silkinpehmeältä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Repêchage Fusion -kasvohoidot hemmottelevat luonnon omilla antimilla
Repêchage Fusion -kasvohoidot hemmottelevat luonnon omilla antimilla
Hydra Medic Facial. 60 min, 85 €

Ongelmaiholle. Syväpuhdistava kasvohoito akneiholle. Syväpuhdistaa, vähentää tulehdusta ja tasapainottaa talineritystä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Hydra 4 Red-out Facial. 60 min, 95 €

Herkän ihon erikoiskasvohoito, joka sopii hyvin couperosa-iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Repêchagen Hydra Medic Facial -kasvohoito sopii ongelmaiholle
Repêchagen Hydra Medic Facial -kasvohoito sopii ongelmaiholle

Vartalohoidot

Saatavissa Laajavuoren liikkeestä. Voit varata palveluihin ajan täältä.

Seaweed Body Contouring Treatment – kiinteyttävä vartalohoito. 60 min, 115 €

Kiinteyttävä vartalohoito, perustuu klassiseen thalassoterapiaan. Hoitaa selluliittia poistaen kuona-aineita ja samalla lievittää stressiä. Tasoittaa ihon sävyä syväkosteuttamalla ja tasapainottamalla sitä. Hoito tehdään Repêchage Seaweed Body Contouring -tuotteilla.

Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta. 60 min, 115 €

Koko vartaloa kuoriva hoito, perustuu eetteristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoito poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut syväpuhdistaen ja jättäen samalla ihon täydellisen sileäksi. Hoito tehdään Repêchage Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorintatuotteilla.

Vartalon Hunajakuorinta – muinainen kauneusrituaali. 60 min, 115 €

Ylellinen vartalokuorinta hunajalla sekä kaura- ja mantelijauhon seoksella. Ikääntymistä ehkäisevä, syväkosteuttava hoito. Sopii ihanteellisesti auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.

Vartalohoito granaattiomenalla, karpalolla ja orgaanisella ruokosokerilla. 60 min, 115 €

Tämä antioksidanttinen hoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen sen kauniin sileäksi ja säteileväksi. Ehkäisee ihon ikääntymistä, kosteuttaa ja palauttaa ihon tasapainon. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.

Tehokas ja palkittu Repêchage
Vartalohoidot toteutetaan Repêchagen laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla
Repêchage-vartalohoito antaa näkyviä tuloksia. Kuvan hoitona Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta.

Ripset ja kulmat

Kosmetologi tekee ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä kulmien muotoilua. Kauppakadun kosmetologipalvelut sisältävät edellisten lisäksi myös suositut ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnin. Ripsien kestotaivutuksissa meillä on käyttötuotteina Yumi Lashes ja kulmien laminoinnissa Yumi Brows. Voit lukea lisää ripsien kestotaivutuksesta ja kulmien laminoinnista ripsipalvelut-sivulta.

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus saatavilla meiltä Studio AK:lta

Kädet/kynnet

Käsihoidot saavat kädet säihkymään! Palveluiden sisällöt vaihtelevat, mutta yleensä käsihoitomme sisältävät käsianalyysin, kynsienhoidon sekä lakkauksen. Meillä on myös lapsille suunniteltu OPI Princess Manic -käsihoito. Useat käsihoitomme ovat OPI:n ”käsialaa”, joihin voit tutustua lisää OPI kynsipalvelut -sivulla.

Käsihoidot sopivat hyvin myös miehille!

OPI:n kestolakkaus tekee käsistä kauniit

Jalkahoidot

Jalkahoidossa kylvetetään jalat. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Mahdolliset kovettumat poistetaan ja tarvittaessa raspataan kantapäät. Lopuksi jalat hierotaan. Esimerkiksi spa-jalkahoidossa edellisten lisäksi jalat kuoritaan kylvetyksen jälkeen ja lopuksi jaloille levitetään vaikuttamaan jalkanaamio.

Myös joihinkin jalkahoidoistamme voit tutustua lisää OPI kynsipalvelut -sivulla.

Jalkahoitoja OPI:n tuotteilla tehtynä

Ihokarvojen poisto

Liikkeessämme ihokarvojen poisto tehdään sokeroimalla. Meiltä on saatavilla niin kasvojen kuin reisien tai bikinilinjankin sokerointia. Valikoimastamme löytyy myös miehille suunnitellut selän, rinnan sekä vatsan sokeroinnit. Karvojen olisi hyvä olla vähintään 3 mm mittaisia. Käytössämme on kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikan Hilla Hellä -sokeri.

Ihokarvojen poisto Ekopharman tuotteilla Kauppakadulta ja Laajavuoresta

Rusketukset

Meiltä Kauppakadulta on saatavana myös suihkurusketuspalvelua. Valittavanasi on kokovartalolle, kasvoille ja decolteelle tai säärille tarkoitettu suihkurusketus. Rusketus kestää noin viikon.

Suihkurusketuksessa on käytössä Vita Liberatan tuotteet. Niiden avulla voit saada rusketuksen terveellisemmin kuin aurinkoa ottamalla. Rusketus sisältää 80% luomuraaka-aineita, ja kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Suihkurusketus saatavilla Jyväskylän Studio AK Kauppakadulta

Rentouttava hieronta

Kauppakadun kosmetologipalvelut tarjoavat lisäksi rentouttavaa hierontaa, jonka aikana hierotaan selkä, niska, hartiat ja pää. Tunnin hieronnassa käydään lävitse myös jalat ja kädet. Ihon pintaverenkierto vilkastuu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Saat kiireettömän hetken tunnelmallista musiikkia kuunnellen yhdistettynä rentouttavaan kosketukseen. Hieronta tehdään kotimaisella Ekopharman vartaloöljyllä, joka pehmentää ja ravitsee ihoa.

Rentouttava hieronta kosmetologin tekemänä

Kosmetologipalvelut huipputuotesarjoilla

Kauneushoitolapalveluissamme on käytössä kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidoissa sopivimmat tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Valittavana on Herukka-, Tyrni-, Vadelma- ja Karpalo-sarjat. Meiltä saat kattavasti myös Ekopharman kotihoitotuotteita sekä ohjeistusta ihonhoitoon.

Laajavuoressa on käytössä Repêchagen tuotteet. Repêchage on yhdysvaltalainen ihonhoito-brändi, joka yhdistää merilevän tuomat kauneuden edut ja hienot luonnolliset ainesosat, joita maapallolla on tarjottavana. Repêchage on uutuussarja Suomessa, ja Studio AK Laajavuori on Jyväskylän ainoa hoitola, missä on mahdollista kokeilla näitä hoitoja.

Meiltä Studio AK:lta löytyy mm. Ekopharman, Vita Liberatan, Repechagen, OPI:n ja Yumin tuotteita
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen