KOSMETOLOGIPALVELUT: KAUPPAKATU | LAAJAVUORI

Kosmetologipalveluita on saatavana Kauppakadun ja Laajavuoren toimipisteistä (palvelut saattavat vaihdella toimipaikkakohtaisesti). Palveluiden hintoihin voit tutustua sivun alalaidasta.

Studio AK Laajavuoresta on saatavilla myös spa-hoitoja:  Vartalohoidot | Kasvohoidot | Jalkahoito

Kasvohoidot

Kosmetologeiltamme on saatavilla monenlaisia kasvohoitoja puolen tunnin mittaisesta kasvohoidosta yli tunnin kestävään täydelliseen kasvohoitoon. Yleisesti kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan sekä naamion. Kasvohoidot ovat tarkoitettu niin nuorelle kuin vanhallekin iholle ja hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihon mukaan. Kasvohoidot toteutetaan kotimaisilla Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Täydellinen kasvohoito, marjaisa

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Ihonpuhdistus

Sopii esimerkiksi nuoren ihon/epäpuhtaan ihon hoitoon. Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoiteet.

Kasvohoito

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Ultraäänipuhdistus/timanttihionta

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kojekäsittely, naamio, hoitovoiteet.

BTB13 Pro age -kasvohoito

Pro age -hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa. Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, seerumin, naamion ja vitamiinivoiteen. Palvelu toteutetaan BTB13 Pro age -hoitolinjalla, joka on suomalainen innovaatio.

Kosmetologipalvelut keskustassa Jyväskylässä.
Kosmetologipalvelut Studio AK Kauppakatu ja Laajavuori -toimipisteistä!
Kotimainen BTB13 Pro Age
Kotimaiset Ekopharman tuotteet

Ripset ja kulmat

Kosmetologi tekee ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä kulmien muotoilua. Kauppakadun kosmetologipalvelut sisältävät edellisten lisäksi myös suositut ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnin. Ripsien kestotaivutuksissa meillä on käyttötuotteina Yumi Lashes ja kulmien laminoinnissa Yumi Brows. Voit lukea lisää ripsien kestotaivutuksesta ja kulmien laminoinnista ripsipalvelut-sivulta.

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus saatavilla meiltä Studio AK:lta

Kädet/kynnet

Käsihoidot saavat kädet säihkymään! Palveluiden sisällöt vaihtelevat, mutta yleensä käsihoitomme sisältävät käsianalyysin, kynsienhoidon sekä lakkauksen. Meillä on myös lapsille suunniteltu OPI Princess Manic -käsihoito. Useat käsihoitomme ovat OPI:n ”käsialaa”, joihin voit tutustua lisää OPI kynsipalvelut -sivulla.

Käsihoidot sopivat hyvin myös miehille!

OPI:n kestolakkaus tekee käsistä kauniit

Jalkahoidot

Jalkahoidossa kylvetetään jalat. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Mahdolliset kovettumat poistetaan ja tarvittaessa raspataan kantapäät. Lopuksi jalat hierotaan. Esimerkiksi spa-jalkahoidossa edellisten lisäksi jalat kuoritaan kylvetyksen jälkeen ja lopuksi jaloille levitetään vaikuttamaan jalkanaamio.

Myös joihinkin jalkahoidoistamme voit tutustua lisää OPI kynsipalvelut -sivulla.

Jalkahoitoja OPI:n tuotteilla tehtynä

Ihokarvojen poisto

Liikkeessämme ihokarvojen poisto tehdään sokeroimalla. Meiltä on saatavilla niin kasvojen kuin reisien tai bikinilinjankin sokerointia. Valikoimastamme löytyy myös miehille suunnitellut selän, rinnan sekä vatsan sokeroinnit. Karvojen olisi hyvä olla vähintään 3 mm mittaisia. Käytössämme on kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikan Hilla Hellä -sokeri.

Ihokarvojen poisto Ekopharman tuotteilla Kauppakadulta ja Laajavuoresta

Rusketukset

Meiltä Kauppakadulta on saatavana myös suihkurusketuspalvelua. Valittavanasi on koko vartalolle, kasvoille ja decolteelle tai jaloille tarkoitettu suihkurusketus. Rusketus kestää noin viikon.

Suihkurusketuksessa on käytössä Vita Liberatan tuotteet. Niiden avulla voit saada rusketuksen terveellisemmin kuin aurinkoa ottamalla. Rusketus sisältää 80% luomuraaka-aineita, ja kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Valittavissa on kaksi eri sävyä, medium ja dark. Riippuen siitä, kuinka tumman lopputuloksen haluat, uutetta kerrostetaan iholle 1-3 kerrosta. Tullessasi suihkurusketukseen sinun ei tarvitse tietää, mikä väri on sinulle paras, vaan suunnittelette sen yhdessä suihkuruskettajan kanssa. Emme suosittele suihkurusketuksen kanssa samalle päivälle muita kauneushoitoja.

Ennen suihkurusketusta:
 • Suosittelemme varaamaan ajan kaksi päivää ennen tärkeää menoa.
 • Ihon tulisi olla puhdas ennen suihkurusketusta. Deodorantti, meikit, hajusteet, voiteet jne. tulisi pestä pois.
 • Jos haluat poistaa ihokarvat ennen suihkurusketusta, teethän sen viimeistään päivää aikaisemmin.
 • Kuori ja kosteuta ihoasi ennen suihkurusketusta. Erityisesti kuivia kohtia, kuten kyynärpäitä, nilkkoja ja polvia. Varmista kuitenkin, ettei ihollesi jää öljyistä pintaa.
 • Ota mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet rusketuksen ajaksi. Vaihtoehtoisesti saat meiltä kertakäyttöstringit rusketuksen ajaksi.
 • Pue päällesi löysät ja tummat vaatteet. Näin vältät tahroja vaatteissasi ja mahdollisia hankaumajälkiä rusketuksessa.
Suihkurusketuksen jälkeen:
 • Vältä suihkua, uintia, kosmetiikkaa ja hikoilua 8-10 tunnin ajan suihkurusketuksen jälkeen.
 • Ohjausväri lähtee ensimmäisen suihkun aikana pois. Puhdista ihosi vain vedellä (älä suihkusaippualla) ensimmäisessä suihkussa, sillä väri voi vielä kehittyä suihkun jälkeen.
 • Kuivaa itsesi taputtelemalla, älä hankaamalla, jotta rusketuksesi säilyy tasaisena kauemmin.
 • Kosteuta ihoasi aamuin illoin rusketuksen ylläpitämiseksi.
 • Oikein ylläpidettynä rusketus pysyy ihollasi jopa 7-11 päivää.
Suihkurusketus saatavilla Jyväskylän Studio AK Kauppakadulta

Rentouttava hieronta

Kauppakadun kosmetologipalvelut tarjoavat lisäksi rentouttavaa hierontaa, jonka aikana hierotaan selkä, niska, hartiat ja pää. Tunnin hieronnassa käydään lävitse myös jalat ja kädet. Ihon pintaverenkierto vilkastuu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Saat kiireettömän hetken tunnelmallista musiikkia kuunnellen yhdistettynä rentouttavaan kosketukseen. Hieronta tehdään kotimaisella Ekopharman vartaloöljyllä, joka pehmentää ja ravitsee ihoa.

Rentouttava hieronta kosmetologin tekemänä

Kosmetologipalvelut huipputuotesarjoilla

Kauneushoitolapalveluissamme on käytössä kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidoissa sopivimmat tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Valittavana on Herukka-, Tyrni-, Vadelma- ja Karpalo-sarjat. Meiltä saat kattavasti myös Ekopharman kotihoitotuotteita sekä ohjeistusta ihonhoitoon.

Käsi- ja jalkahoitomme tehdään OPI:n tuotteilla, jotka ovat maailmanlaajuisesti alan johtavia tuotteita. OPI on sitoutunut korkealaatuisiin tuotteisiin ja palveluihin keskittyen uusiin innovaatioihin sekä tuotteiden turvalliseen käyttöön. Kynsilakat ovat tunnettuja erityisesti koostumuksestaan, muodikkaista väreistään ja suosituista nimistään. Ne ovat myös runsaspigmenttisiä, täyteläisiä ja pitkäkestoisia sekä tarjoavat käyttäjälleen laadukkaan ja pitkäkestoisen lakkauksen. Hoitojen aikana käytettävien voiteiden avulla saat pehmeämmät ja sileämmät kädet sekä jalat.

Laajavuoressa on käytössä Repêchagen tuotteet. Repêchage on yhdysvaltalainen ihonhoito-brändi, joka yhdistää merilevän tuomat kauneuden edut ja hienot luonnolliset ainesosat, joita maapallolla on tarjottavana. Repêchage on uutuussarja Suomessa, ja Studio AK Laajavuori on Keski-Suomen ainoa hoitola, missä on mahdollista kokeilla näitä hoitoja. Repêchagen suosio perustuu hoitojen tehokkuuteen. Tuotesarja onkin useaan kertaan palkittu. Voit tutustua Repêchagen saamiin palkintoihin ja kunniamainintoihin tästä linkistä (pdf).

Meiltä Studio AK:lta löytyy mm. Ekopharman, Vita Liberatan, Repechagen, OPI:n ja Yumin tuotteita
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen

Tutustu Studio AK Laajavuoren spa-vartalo- ja kasvohoitoihin sekä spa-jalkahoitoon tästä.

Hinnasto

Täydellinen kasvohoito70 €
Kasvohoito65 €
Timanttihionta65 €
Ultraäänipuhdistus65 €
Pikakasvohoito, 30 min30 €
Kasvohoito BTB13 Pro age85 €
Mekaaninen ihonpuhdistus50 €
Laajavuori:KuvausHinta
Spa-kasvohoito 45 minSisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuvoiteet ja paineluhieronnan aromaöljyllä.59 €
Four Layer Facial - neljäkerroksinen luksuskasvohoito 90 minSopii kaikille ihotyypeille. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja on erittäin rentouttava. Sisältää merileväpohjaisen okluusionaamion, merileväpohjaisen C-seerumin (jossa 18 eri aminohappoa, 12 eri vitamiinia ja mineraaleja sekä 42 mikroelementtiä), ihanan hieronnan kosteuttavalla merilevävoiteella, mineraalinaamion, joka kovettuu, sekä kosteuttavan loppuvoiteen. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.150 €
Fusion Chocofina - suklaahemmottelu 30 minSisältää orgaanisesti puhdasta kaakaojauhetta, joka syväkosteuttaa ihoa parantaen samalla ihon verenkiertoa. Iho tuntuu silkinpehmeältä hoidon jälkeen! Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Fusion Berryfina - rasvaiselle ja sekaiholle 30 minSisältää mustikkaa, mansikkaa ja punajuurta A- ja C-vitamiinien lähteenä, jotka tasapainottavat ihon talineritystä. Samalla ihohuokoset pienenevät, iho kuoriutuu ja kiinteytyy. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Fusion Matchafina - matcha-teehoito 30 minHoito sisältää matcha-teen puhdistavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Erittäin hyvä herkälle ja punoittavalle iholle. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Fusion Pumpkinfina - kurpitsa- ja vaniljahoito 30 minSisältää kurpitsa- ja vanilja-monivitamiininaamion, mikä on täydellinen A- ja C-vitamiiniyhdistelmä. Orgaaninen savi syväpuhdistaa. Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu silkinpehmeältä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Hydra Dew Express Lift Moisture Mask 45 minKosteuttava ja kiinteyttävä hoito Repêchagen tuotteilla. Sopii hyvin kuivalle ja elottomalle iholle, jossa esiintyy pigmenttimuutoksia. Kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä sekä pieniä juonteita.95 €
Seaweed Treatment Mask 45 minKasvohoito merimineraaleilla. Kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa, raikastaa ja ravitsee. Antioksidanttinen, ihoa siloittava vaikutus. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Hydra Medic Facial 60 minOngelmaiholle. Syväpuhdistava kasvohoito akneiholle. Syväpuhdistaa, vähentää tulehdusta ja tasapainottaa talineritystä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.85 €
Lamina Lift Mask 60 minKaikille ihotyypeille. Rauhoittava ja kiinteyttävä naamio. Sisältää Laminaria digitata -merilevää, appelsiinivettä, rooibos-teetä, aloe veraa, vihreää teetä ja kastanja-uutetta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.60 €
Hydra 4 Red-out Facial 60 minHerkän ihon erikoiskasvohoito, joka sopii hyvin couperosa-iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.95 €
Laajavuori:KuvausHinta
Seaweed Body Contouring Treatment - kiinteyttävä vartalohoito 60 minKiinteyttävä vartalohoito, perustuu klassiseen thalassoterapiaan. Hoitaa selluliittia poistaen kuona-aineita ja samalla lievittää stressiä. Tasoittaa ihon sävyä syväkosteuttamalla ja tasapainottamalla sitä. Hoito tehdään Repêchage Seaweed Body Contouring -tuotteilla.95 €
Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta 60 minKoko vartaloa kuoriva hoito, perustuu eetteristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoito poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut syväpuhdistaen ja jättäen samalla ihon täydellisen sileäksi. Hoito tehdään Repêchage Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorintatuotteilla.95 €
Vartalon Hunajakuorinta – muinainen kauneusrituaali 60 minYlellinen vartalokuorinta hunajalla sekä kaura- ja mantelijauhon seoksella. Ikääntymistä ehkäisevä, syväkosteuttava hoito. Sopii ihanteellisesti auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
Vartalohoito granaattiomenalla, karpalolla ja orgaanisella ruokosokerilla 60 minTämä antioksidanttinen hoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen sen kauniin sileäksi ja säteileväksi. Ehkäisee ihon ikääntymistä, kosteuttaa ja palauttaa ihon tasapainon. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
Junior StylistStylistTop Stylist
Ripset ja kulmat (sis. muotoilu)32 €32 €32 €
Kulmien väri ja muotoilu18 €18 €18 €
Ripsien värjäys18 €18 €18 €
Volyymiripset110 €
Volyymiripsien pikahuolto42 €
Volyymiripsien huolto 60 min52 €
Volyymiripsien huolto 90 min65 €
Volyymiripsien huolto 120 min75 €
Klassiset ripset90 €
Klassisten ripsien pikahuolto30 €
Klassisten ripsien huolto 45 min45 €
Klassisten ripsien huolto 75 min55 €
Ripsipidennysten poisto25 €
Ripsien kestotaivutus & värjäys79 €
Kulmien laminointi45 €
PalveluKuvausHinta
Valikoima vaihtelee toimipisteittäin.
OPI Nail Bar
PikamanikyyriOPI Minimanic -käsihoito: käsianalyysi, kynsienhoito, lakkaus vaalealla, hoitolakkaus tai kiillotus, hieronta.17 €
PerusmanikyyriOPI Salonkimanikyyri: Käsianalyysi, kynsienhoito, värilakkaus, hieronta.27 €
OPI Princess Manic -käsihoitoManikyyri 5-12 -vuotiaille14 €
OPI Kynnenvartijat -hoito-ohjelmaKäsianalyysi, kynsienhoito, lakkaus vaalealla/hoitolakalla tai kynsien kiillottaminen, hieronta. Hoito-ohjelman suunnittelu asiakkaalle. Hoitokerta 17 €/15 min.17 €
OPI Spa Manic -käsihoitoKäsianalyysi, kuorinta, silottava seerumihoito, kynsienhoito, värilakkaus, hieronta.52 €
OPI GelColor kestolakkaus yksivärinenKäsianalyysi, kynsienhoito, värilakkaus. Lakkauksen kesto 14-21 pv.47 €
Kestolakkaus ranskalainenOPI GelColor kestolakkaus ranskalainen: lakkaus ranskalaisella kynnen koristelulla.57 €
OPI GelColor kestolakkaus yksivärinen, poisto ja uusiKäsianalyysi, kynsienhoito, värilakkaus. Lakkauksen kesto 14-21 pv.57 €
OPI GelColor kestolakkaus ranskalainen, poisto ja uusiKäsianalyysi, kynsienhoito, ranskalainen kestolakkaus. Lakkauksen kesto 14-21 pv.67 €
OPI GelColor -poisto ja Minimanic-käsihoitoKestolakkauksen poisto. Käsianalyysi, kynsienhoito, lakkaus vaalealla, hoitolakkaus tai kiillotus, hieronta.27 €
Rakennekynnet
Geelirakennekynnet, uudetRakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä.85 €
Rakennekynnet huolto, pitkätGeelikynsien huolto. Ei sisällä vanhan kynnen poistoa.60 €
Rakennekynnet huolto, lyhyetGeelikynsien huolto. Ei sisällä vanhan kynnen poistoa.55 €
Rakennekynnet, poisto30 €
Oman kynnen geelausKirkas tai värillinen geelaus oman kynnen päälle.48 €
Oman kynnen geelauksen huolto43 €
Oman kynnen geelauksen poisto20 €
Lisäpalveluna kynsien koristelu, 15 min, 1-4 kynttäHintaan vaikuttaa koristeiden määrä.5-20 €
Lisäpalveluna kynsien koristelu, 30 min, 5-10 kynttäHintaan vaikuttaa koristeiden määrä.5-20 €
KosmetologiJalkojenhoitaja (AT)
Perinteinen jalkahoito50 €59 €
Spa-jalkahoito62 €70 €
Spa-jalkahoito 45 min (vain Laajavuori)49 €
OPI Minipedic jalkahoito:
Jalkakylpy, pehmennys, kevyt raspaus, kynsien hoito, lakkaus ja viimeistelyvoide.
49 €49 €
OPI Minipedic -jalkahoito GelColor kestolakkauksella:
Jalkakylpy, pehmennys, kevyt raspaus, kynsien hoito, lakkaus ja viimeistelyvoide. Lakkauksen kesto 14-21 päivää.
69 €69 €
OPI Minipedic jalkahoito GelColor kestolakkauksella, poisto ja uusi:
Kestolakkauksen poisto. Jalkakylpy, pehmennys, kevyt raspaus, kynsien hoito, lakkaus ja viimeistelyvoide. Lakkauksen kesto 14-21 päivää.
79 €79 €
OPI Pro Spa Jalkahoito:
Jalkakylpy, pehmennys, raspaus, kynsienhoito, kuorinta, naamio, hieronta, lakkaus ja viimeistelyvoide.
69 €69 €
OPI Pro Spa Jalkahoito GelColor kestolakkauksella:
Jalkakylpy, pehmennys, raspaus, kynsienhoito, kuorinta, naamio, hieronta, lakkaus ja viimeistelyvoide. Lakkauksen kesto 14-21 päivää.
89 €89 €
OPI Pro Spa Jalkahoito GelColor kestolakkauksella, poisto ja uusi:
Kestolakkauksen poisto. Jalkakylpy, pehmennys, raspaus, kynsienhoito, kuorinta, naamio, hieronta, lakkaus ja viimeistelyvoide. Lakkauksen kesto 14-21 päivää.
99 €99 €
Vaativa jalkahoito69 €
Äijien jalkahoito59 €
Yksittäisen kynnen, kovettuman, känsän tai syylän hoito20-30 €
Ortoosi15-45 €
Suunnitteluaika jalkojenhoitajan palveluun, 15 min. Voit varata ajan veloituksettomaan jalkojen kuntotarkastukseen, monofilamenttitestaukseen tai jalkojen omahoidon suunnitteluun.0 €
Bikinilinjan sokerointi32 €
Säärten sokerointi36 €
Reisien sokerointi36 €
Säärten & reisien sokerointi63 €
Bikinilinjan, kainaloiden & säärten sokerointi78 €
Kainaloiden sokerointi21 €
Käsivarsien sokerointi31 €
Kasvojen sokerointi, 1 alue15 €
Kasvojen sokerointi, 2 aluetta20 €
Selän sokerointi, miehille35 €
Rinnan ja vatsan sokerointi, miehille35 €
Suihkurusketus: koko vartalo35 €
Suihkurusketus: kasvot, kädet ja decolte15 €
Suihkurusketus: jalat15 €
Kuokkala: JONI
Klassinen hieronta
Kauppakatu: KATJA P.
Klassinen/urheiluhieronta
Hieronta 30 min31 €34 €
Hieronta 45 min38 €42 €
Hieronta 60 min48 €49 €
Hieronta 90 min62 €64 €
Purentalihashieronta 60 min60 €
Kuumakivihieronta 90 min90 €
Hierontavartti, 15 min16 €16 €
3 x sarjakortti -10%
5 x sarjakortti -15%
Kauppakatu (tekijänä kosmetologi)
Rentouttava hieronta 45 min, tekijänä kosmetologi35 €
Rentouttava hieronta 60 min, tekijänä kosmetologi44 €