Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Jenni V., parturi-kampaaja

Sisältö

Studio AK Kuokkalan parturi-kampaaja Jenni V.:n kivoimpaan muistoon asiakkaasta liittyy morsian ja polkupyörä.

Kuka olet?
Olen Jenni V., parturi-kampaaja. Työskentelen Kuokkalan liikkeessä Stylistina.

Kuvaile ammattiasi.
Kuvailisin ammattiani todella monipuoliseksi, ihmisläheiseksi ja luovaksi.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Se on parasta, kun saa tehtyä kullekin asiakkaalle parhaiten sopivat hiukset. Tykkään käyttää ihmistuntemusta ja ”haistella”, että mistä kukakin voisi tykätä ja mikä olisi hänelle sopiva tyyli. Siitä tulee myös itselle onnistumisen tunne, kun huomaa, että kyseinen tyyli sopii juuri jollekin asiakkaalle ja hän on myös itse tyytyväinen siihen. Minulle onkin siis melkeinpä sama, että millaisia leikkauksia, vaalennuksia tai värjäyksiä teen, kun tykkään tehdä niitä kaikkia. Pääasia kunhan asiakas on tyytyväinen.

Tykkään juuri työni vaihtelevuudesta ja siitä, että aina on erilaisia päiviä. Haluan ja tykkään kyllä haastaa itseäni erilaisissa raidoituksissa, mutta en halua kuitenkaan profiloitua miksikään tietyksi, kuten raidoittajaksi.

Teen myös kampauksia ja tykkään paljon myös niiden tekemisestä. Nyt niitä ei ole kamalasti ollut, mutta toivoisin, että niitä tulisi enemmän tänä kesänä. Boheemit nutturat ovat edelleen suosittuja ja toivoisin ja luulen, että niskanutturan sijasta rupeaisi tulemaan myös vähän korkeammalle sijoittuneita nutturoita. Yleensä halutaan enemmän kiharapohjaisia kampauksia, ja liian sileät kampaukset eivät ole niin suosittuja.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Kevään myötä värit muuttuvat selkeästi vaaleammiksi, eli vaalennuksia tehdään todella paljon. Ihmiset haluavat siis lisää vaaleutta yleisilmeeseen. Nyt pääsee käyttämään monipuolisesti erilaisia vaalennustekniikoita. Esimerkiksi balayage- tai babylights-raidat ovat tekniikoita, joita tykkään käyttää, ja uutena tekniikkana myös tupeerausraidat on kiva. Leikkauksista polkkatukka on sellainen, joka halutaan vähän kuivahtaneiden talvihiusten tilalle. Se sopii tosi monelle ja piristää ilmettä. Pitkien hiusten kerrostus on myös suosittua. Paljon useammin tulee nykyään kerrostettua kuin jätettyä hiukset tasamittaiseksi.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Asiakkaille olen käyttänyt nyt eniten System Professional -sarjan Repair Perfect Hair Mousse. Se tuuheuttaa hiuksia tosi hyvin ja antaa pitoa, mutta kuitenkin ilmavasti. Samalla se myös korjaa vähän hauraampia tai käsiteltyjä hiuksia.

Itse tykkään käyttää eniten Olaplexin numero kuutosta, Bond Smoother -muotoiluvoidetta. Se poistaa pörröisyyttä tosi kivasti, eli ei välttämättä tarvitse suoristaa hiuksia, kun Bond Smoother riittää tekemään sen. Samalla se myös hoitaa hiusta ihanasti.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vietän aikaa perheen kanssa, retkeilemme paljon luonnossa. Käyn myös punttisalilla.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Kerran asiakas oli varannut ajan pikakampaukseen, eli puolen tunnin ajan. Hän tuli paikalle ja selvisi, että hän on menossa pian naimisiin. Hän halusi kiharaa ja pienen letin. Kun kampaus oli valmis, hän otti pyöränsä liikkeen edestä ja lähti pyöräillen kukkakauppaan. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että häitä voi viettää vähän rennomminkin ja kampauksesta sai kivaa pientä luksusta siihen.

Voit seurata Jenniä myös Instagramissa: @studioak.jenniv

Ajan Jennin palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 555 (Kuokkala) tai netistä.

Muita artikkeleita

Kynsien pureskelusta, oman kynnen geelaukseen ja ajanvaraamiseen
Kynsiteknikkomme Peppi kertoo vinkkejään ja kokemuksiaan kynsiin ja niiden huoltoon liittyen. Hän kertoo myös kynsien pureskelusta.
Kesätrendit 2021
Kesätrendit 2021 -artikkelissa käsittelemme mm. hiuksiin, kynsiin, ripsiin ja ihoon liittyviä suosituimpia trendejä.
TOP 5 ihonhoitotuotteet
Erityisesti syksyllä iho kaipaa hoitoa ja kosteutusta. Kosmetologimme listasivat TOP 5 ihonhoitotuotteet, jotka soveltuvat hyvin syksyllä käytettäviksi.