Search
Close this search box.

Tuotetestaaja Emilia

Sisältö

Aloitimme loppukesästä 2022 tuotetestauskampanjan. Tuotetestaajamme Emilia kertoo, millä tuotteilla sai apua pörröisiin ja pintakuiviin hiuksiin.

Hiustuotteiden valikoima on hyvin laaja ja hiusten ja hiuspohjan haasteet yksilöllisiä. Käynnistimme kesällä 2022 tuotetestauskampanjan, jossa etsimme meille tuotetestaajia. Hiustuotteet valitaan juuri tuotetestaajan hiusten ja hiuspohjan mukaan sekä auttamaan jossakin tietyssä ongelmassa tai helpottamaan hiusten käsittelyä.

Yksi tuotetestaajistamme on Emilia, jonka hiukset olivat pörröiset ja pintakuivat. Parturi-kampaajamme Katariina suositteli tähän avuksi L’anzan tuotteita, joiden ansiosta hiuksista on tullut ihanan kiiltävät ja siloiset.

Sain hienon tilaisuuden päästä testailemaan L’anzan hiustuotteita, ja nää tuotteet on saatu Studio AK:lta. Testissä L’anzan Healing Smooth Glossifying -tuotteita. Nää tuotteet sopii parhaiten pintakuivalle ja pörröiselle hiukselle.

Tuoksu oli shampoossa ja hoitoaineessa hyvä, sekä shampoo vaahtoutui superhyvin, pesun jälkeinen tunne oli puhdas, raikas ja paaaaaaljon pehmeämmät hiukset kuin aiemmin.

Pesun jälkeen (pyyhekuiviin hiuksiin) käytin Healing Smooth Straightening Balmia. Tuote oli koostumukseltaan geelimäinen hoitotuote, jota laitoin kauttaaltaan hiusten pituuksiin ja latvoihin. Ihan supertuote, hiusharja ja takut ei taistelleet mun kanssa yhtään!

Viimeistelytuotteena Keratin Healing Oil ”lakka”. Tässä korkean lämpötilan lämpösuoja ja sisältää ainesosia suojaamaan UV-säteiltä. Tuote on riittoisa isossa purkissa, suihkutetaan kuiviin hiuksiin ja harjataan käytön jälkeen. Hiukset jää joustaviksi ja tällä saa tosi paljon lisäkiiltoa hiuksen pintaan ja tuoksu on hyvä + tätä voi halutessaan lisätä/kerrostaa, eikä tee hiuksista siltikään raskaan tuntuisia.

Kahden viikon käytön tuloksena ovat sileät ja kiiltävät hiukset. Takuille on voinut sanoa hyvästit ja ennen kaikkea hiukset tuntuu terveiltä.

Nämä toimi omalle kuivahkolle, pörröiselle ja hieman jopa luonnonkiharalle hiukselle. Tuloksena O I K E A S T I silkkisen pehmeät ja kiiltävät hiukset, ihan ku ois kampaajan penkistä lähtenyt. Jos sulla on samantyyppistä hiusongelmaa, nii käyhä tsekkaa nää tuotteet Studio AK:lta.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Syksyn suosituimmat trendit
Syksyn saapuminen tarkoittaa meillä uusia trendejä. Lue tarkemmin, mitä ammattilaisemme kertovat trendeistä esim. hiuksiin, kynsiin ja ihonhoitoon liittyen.
Studio AK:n vuosi 2021
Vuosi 2021 alkaa olla lopuillaan. Kokosimme Studio AK:n vuoden 2021 tapahtumia, uutuuksia ja kuulumisia.
Historian havinaa – Studio AK 20 vuotta
Studio AK täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Tästä artikkelista voit lukea Studion AK:n historiasta ja katsoa mielenkiintoisia kuvia.