9.9.2022

Tuotetestaaja Emilia

Hiustuotteiden valikoima on hyvin laaja ja hiusten ja hiuspohjan haasteet yksilöllisiä. Käynnistimme kesällä 2022 tuotetestauskampanjan, jossa etsimme meille tuotetestaajia. Hiustuotteet valitaan juuri tuotetestaajan hiusten ja hiuspohjan mukaan sekä auttamaan jossakin tietyssä ongelmassa tai helpottamaan hiusten käsittelyä.

Yksi tuotetestaajistamme on Emilia, jonka hiukset olivat pörröiset ja pintakuivat. Parturi-kampaajamme Katariina suositteli tähän avuksi L’anzan tuotteita, joiden ansiosta hiuksista on tullut ihanan kiiltävät ja siloiset.

Tuotetestaajamme Emilia pääsi kokeilemaan Lanzan hiustuotteita.

Näin Emilia kertoo tuotetestausprojektista

Sain hienon tilaisuuden päästä testailemaan L’anzan hiustuotteita, ja nää tuotteet on saatu Studio AK:lta. Testissä L’anzan Healing Smooth Glossifying -tuotteita. Nää tuotteet sopii parhaiten pintakuivalle ja pörröiselle hiukselle.

Hiusten pesuun ja hoitoon

Tuoksu oli shampoossa ja hoitoaineessa hyvä, sekä shampoo vaahtoutui superhyvin, pesun jälkeinen tunne oli puhdas, raikas ja paaaaaaljon pehmeämmät hiukset kuin aiemmin.

Lanzan Healing Smooth -tuotteita Studio AK:n valikoimissa.
L'ANZA Healing Smooth Glossifying Shampoo 300 ml 29,50 € sekä L'ANZA Healing Smooth Glossifying Conditioner 250 ml 29,50 €

Hiusten hoitoon

Pesun jälkeen (pyyhekuiviin hiuksiin) käytin Healing Smooth Straightening Balmia. Tuote oli koostumukseltaan geelimäinen hoitotuote, jota laitoin kauttaaltaan hiusten pituuksiin ja latvoihin. Ihan supertuote, hiusharja ja takut ei taistelleet mun kanssa yhtään!

L'ANZA Healing Smooth Smoother Straightening Balm Studio AK:lta.
L'ANZA Healing Smooth Smoother Straightening Balm 250 ml 27,50 €

Hiusten viimeistelyyn

Viimeistelytuotteena Keratin Healing Oil ”lakka”. Tässä korkean lämpötilan lämpösuoja ja sisältää ainesosia suojaamaan UV-säteiltä. Tuote on riittoisa isossa purkissa, suihkutetaan kuiviin hiuksiin ja harjataan käytön jälkeen. Hiukset jää joustaviksi ja tällä saa tosi paljon lisäkiiltoa hiuksen pintaan ja tuoksu on hyvä + tätä voi halutessaan lisätä/kerrostaa, eikä tee hiuksista siltikään raskaan tuntuisia.

L'ANZA Keratin Healing Oil Brush Thru Hair Spray
L'ANZA Keratin Healing Oil Brush Thru Hair Spray 350 ml 29,50 €

Kahden viikon jälkeen

Kahden viikon käytön tuloksena ovat sileät ja kiiltävät hiukset. Takuille on voinut sanoa hyvästit ja ennen kaikkea hiukset tuntuu terveiltä.

Upea kiilto tuotetestaajamme Emilian hiuksissa.
Lanzan tuotteiden avulla lisää kiiltoa hiuksiin.

Nämä toimi omalle kuivahkolle, pörröiselle ja hieman jopa luonnonkiharalle hiukselle. Tuloksena O I K E A S T I silkkisen pehmeät ja kiiltävät hiukset, ihan ku ois kampaajan penkistä lähtenyt. Jos sulla on samantyyppistä hiusongelmaa, nii käyhä tsekkaa nää tuotteet Studio AK:lta.

Tuotteiden hinnat 1.9.2022.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552