Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Hannamari, parturi-kampaaja

Sisältö

Studio AK Kuokkalan parturi-kampaaja Hannamari on ammattissa, josta haaveili jo pikkutytöstä lähtien. Parasta työssä on erilaisten ihmisten kohtaaminen.

Kuka olet?
Olen Hannamari ja työskentelen Kuokkalan toimipisteellä Stylistinä. Asun perheeni kanssa Vaajakoskella. Olen ollut alalla kohta 13 vuotta. Haaveilin jo ihan pikkutytöstä lähtien tästä työstä, joten olen saanut olla unelma-ammatissani jo pitkään ja työskennellä koko ajan.

Kuvaile ammattiasi.
Monipuolinen, vaihteleva, sosiaalinen. Työssä näkee oman kädenjäljen ja saa työskennellä erilaisten ihmisten parissa.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Parasta on ihmisten parissa työskentely. Töistä mieluisimpia ovat isot värimuutokset, kuten vaalennustyöt. Kampaukset tuovat kivaa vaihtelua työhön. Pidän myös mallinmuutosleikkauksista lyhyisiin hiuksiin ja ylipäätään lyhyiden hiusten leikkaukset on mukava toteuttaa.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Vaalennuksia on paljon, niitä saa tehdä koko ajan. Vaalennustyöt ovat muuttuneet luonnollisempaan suuntaan. Väreissä ylipäätään haetaan ehkä vähän enemmän luonnollisuutta. Toisaalta ihmiset ovat nykyään myös rohkeampia kokeilemaan.

Suosikkituotteesi? Miksi?

True Soft Argan Oil -hiusöljy Maria Nilalta. Se on monelle hiuslaadulle soveltuva hiusöljy. Tuote on hoitava ja kosteuttaa hiusta. Tuoksu on ihana: bon-bon -karkki. Se sopii tosi hyvin myös talvihiukselle.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Harrastan monipuolisesti liikuntaa, ulkoilua ja luonnossa liikkumista perheen ja koiran kanssa.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Yksittäisenä muistona on jäänyt mieleen, kun kerran eräs vanhempi miesasiakas toi kukan kiitoksena ihanasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Se on ollut myös erittäin ihanaa, kun vuoden alussa edellisen työpaikkani lopettaessa toiminnan ja työpaikan vaihtuessa tänne, todella moni asiakas tuli mukanani uuteen kampaamoon.

Ajan Hannamarin palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 555 (Kuokkala) tai netistä.

Muita artikkeleita

Syksyn trendit
Vuodenajat näkyvät hius- ja kauneusmuodissa. Kokosimme tähän kuvia ja tietoa syksyn trendeistä hiuksissa sekä kauneudenhoitoalalla.
Henkilöhaastattelu – Kerstin, ripsiteknikko
Kauppakadulla ripsiteknikkona työskentelevä Kerstin pitää työstään, koska se on tarkkaa ja hyvä työjälki erottuu.
Palvelupaketti ryhmien hemmotteluun
Palvelupaketti on suunniteltu esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, joka kaipaa hemmottelua. Palvelupakettimme on oiva tapa viettää vaikkapa tyhy-päivää tai polttareita ja siihen voi yhdistää myös herkulliset tarjoilut valittuine juomineen, kuten viinin. Se toteutetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan ja paketti voidaan toteuttaa jo kahdelle hengellekin.