Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Mikko, parturi-kampaaja

Sisältö

Parturi-kampaaja Mikko työskentelee sekä Kuokkalan että Laajavuoren liikkeissä. Hän kertoo, miksi pitää juuri Four Reasonsin Sensitive Waxista ja Wellan suolasuihkeesta.

Kuka olet?Mikko, parturi-kampaaja. Työskentelen Kuokkalan ja Laajavuoren liikkeissä Stylistina.

Kauanko olet ollut alalla?
5-6 vuotta.

Kuvaile ammattiasi 3 sanalla.
Sosiaalinen, mukava ja luova.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Ei ole mitään tiettyä, mutta tykkään tehdä monipuolisesti kaikkea. Erityisesti viimeistely on mukavaa. Jos vaikka leikkaan hiukset, tykkään tehdä sen viimeisen päälle ja lopuksi hyvän muotoilun.

Suosittelen asiakkaalle kotiin sellaisia tuotteita, että hänen on helppo käyttää niitä ja hän ”tulee toimeen” niiden kanssa. Haluan, että tuote on erityisesti sellainen kuin, mitä luvataan. Suosittelen aina tietenkin myös sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen asiakas haluaa tuotteen. Tuotteelta haluttuja ominaisuuksia voi olla esimerkiksi hyvä pito.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Luonnollisuus ja väreissä myös maanläheisyys.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Four Reasonsin Sensitive Wax, koska se on hajusteeton ja helppo laittaa. Hennolle suomalaiselle hiukselle se on hyvä tuote. Myös suolasuihkeet, kuten Wellan Eimi Ocean Spritz, ovat hyviä, koska niiden avulla saa volyymia, pitoa ja luonnollista muotoilua esimerkiksi hiusten kuivauksen yhteydessä, ja ne ovat helppokäyttöisiä. Jos ei jaksa viimeistellä ihan vimpan päälle, suolasuihke on hyvä valinta.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Olen perheeni kanssa, pelaan jalkapalloa kesäisin, kuntoilen ja nyt olen käynyt myös hiihtämässä.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Hiljattain tuli Instagramissa paljon hyviä kommentteja lasten hiustenleikkauksen yhteyteen, niitä oli mukava lukea ja niistä tulee kiva mieli.

Ajan Mikon palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 555 (Kuokkala) / 0207 769 554 (Laajavuori) tai netistä.

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Elina, parturi-kampaaja
Studio AK Palokan parturi-kampaaja Elina mainitsi suosikkituotteekseen uuden Studio Line -shampoon, joka on Studio AK:n oma shampoo.
Ilmaiset suunnittelupalvelut
Liikkeistämme on saatavana ilmaisia suunnitteluaikoja mm. hiustenpidennyksiin, vaalennukseen, ihonhoitoon sekä microblading -kulmien suunnitteluun. Lue lisää tarjonnasta.
Henkilöhaastattelu – Katja L., parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun Top Stylist Katja L. tykkää hiusten värjäyksistä, koska ne ovat monipuolisia ja haastavia.