Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – parturi-kampaaja Salla

Sisältö

Salla, Kauppakadun parturi-kampaaja.

Kuka olet?
Salla, ylioppilas ja parturi-kampaaja sekä hiusmuotoilija. Työskentelen Kauppakadulla Top Stylistina. Teen lisäksi myös OPI:n kestolakkauksia.

Kauanko olet ollut alalla?
10 vuotta.

Kuvaile ammattiasi 3 sanalla.
Haastava, palkitseva ja monipuolinen.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Hiustenleikkauksesta ja värjäyksestä. Ne tukevat toinen toisiaan ja silloin pääsee eniten vaikuttamaan lopputulokseen ja kokonaisvaltaisesti asiakkaan ulkonäköön.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Luulen, että muotiin on tulossa sellaiset hiukset, joissa etuosaan on värjätty ”palkit”. Tällöin pitkät kasvojen eteen tulevat etuhiukset voidaan vaikkapa vaalentaa luomaan lisää kontrastia. Esimerkiksi laulaja Evelinalla on tällaiset hiukset tällä hetkellä.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Joicon K-Pak, Restorative Styling Oil. Se on monipuolinen ja käy lähes jokaiselle. Se on myös hoitava, tuo kiiltoa ja sisältää UV-suojan.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Tykkään hiljaisuudesta ja siitä kun saa vain olla, kun työni on kumminkin aika hektistä. Ulkoilen sekä käyn sienessä ja marjassa.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Kun olen tehnyt kampauksen asiakkaalle tärkeää hetkeä varten. Eräs asiakkaani esimerkiksi toi minulle valokuvan, miltä kampaus oli näyttänyt tärkeänä päivänä, ja kiitti jälkeenpäin.

Voit seurata Sallaa myös Instagramissa: @studioak.salla

Ajan Sallan palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 tai netistä.

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Elina, parturi-kampaaja
Studio AK Palokan parturi-kampaaja Elina mainitsi suosikkituotteekseen uuden Studio Line -shampoon, joka on Studio AK:n oma shampoo.
Väliaikaiset hiustenpidennysmenetelmät
Meiltä on saatavana myös väliaikaisia pidennysmenetelmiä, kuten SwiftHair -siimapidennykset ja Multiway-klipsipidennyssetti.
Kevään & kesän 2023 trendivinkit
Kevään ja kesän 2023 hius-, kynsi- ja kauneudenhoitotrendit on nyt koottuna tähän artikkeliin. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva.