Search
Close this search box.

Heinäkuu 2024

Sisältö

Heinäkuu koostuu Studio AK:lla Color Experteistä, Blonde Specialisteista, kuituleteistä sekä koulutetun hierojan rekrystä. Myös syksyn ripsienpidennyskoulutukset on julkaistu.

Wella Color Expert ja Blonde Specialist -kampaajamme

Kuokkalan liikkeen parturi-kampaaja Jenni (vas.) sekä Kauppakadun liikkeen parturi-kampaajat ja Studio AK Koulun kouluttajat Arita ja Maikki (oik.) ovat valmistuneet Wella Color Experteiksi. Aiemmin myös Kauppakadun liikkeen parturi-kampaaja Katja ja Kuokkalan liikkeen Karoliina valmistuivat Blonde Specialisteiksi.

Noin puoli vuotta kestänyt Color Expert -koulutus oli suunnattu kokeneille kampaajille ja värjääjille. Se tarjosi syventävää tietoa väreistä ja värikemiasta, värinkorjaamisesta sekä värien käytöstä luovalla tavalla. Kurssista sai maailmanlaajuisesti tunnustetun sertifikaatin.

Arita kertoo: “Opin kurssilla lisää värikemiasta, tekniikoista ja trendeistä. Ymmärrän paremmin, mitä asiakkaan hiuksille kannattaa lähteä tekemään ja sain lisää itsevarmuutta omaan tekemiseeni. Sain myös lisää kokonaisymmärrystä Wellan väreistä, kuten siitä, mitä värit oikeasti pitävät sisällään.”

Maikki lisää, että hänen mielestään kurssilla oli parasta myös monipuolisuus, ammattitaidon vahvistaminen sekä ammattitaitoiset kouluttajat.

“Kurssi kirkasti päässäni esimerkiksi hiusten värjäämisen kemiaa, värioppia ja sopivuusajattelua. Opiskelukavereina oli liuta rautaisia ammattilaisia, heiltäkin oppi valtavasti ja meillä oli hauskaa!”, Jenni kertoo.

Paljon onnea!

Haemme Kauppakadun liikkeeseen hierojaa

Haemme varmaotteista, rentoa ja ahkeraa koulutettua hierojaa sopimusyrittäjäksi Studio AK Kauppakadun liikkeeseen.

Toivomme sinulta itsenäistä otetta työskentelyyn sekä kykyä kuunnella ja vastata asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme mm. toimivat tilat, henkilökuntaetuja ja kauneudenhoitoalan kollegojen tuen.

Studio Aki Korpinen Oy on toiminut hius- ja kauneudenhoitoalalla jo yli 20 vuoden ajan, ja työllistää useita parturi-kampaajia sekä kauneudenhoidon ja hyvinvointialan ammattilaisia kuudessa eri liikkeessä Jyväskylässä.

Lue lisää hae meille -sivulta.

Ripsienpidennyskoulutukset jatkuvat syksyllä

Suositut ripsienpidennyskoulutuksemme jatkuvat taas syksyllä! Ripsikoulutuksessa opit päivän aikana klassisten ja volyymiripsien tekniikan sekä teoriassa että käytännössä.

Syksyn 2024 koulutuspäivät:
la 28.9. klo 11-19
la 26.10. klo 11-19
la 30.11. klo 11-19
la 14.12. klo 11-19

Lue lisää koulutukset-sivultamme.

Kuituletit festareille ja kesäjuhliin

Muistatko, että kuitulettejä on saatavana Kauppakadun ja Laajavuoren toimipaikoista? Ne sopivat hyvin esimerkiksi festareille tai kesäjuhliin.

Kuva 1: Läpivetoletit ihanalla hempeän vaaleanpunaisella kuidulla. Nätti yhdistelmä asiakkaan oman tumman hiuksen kanssa. @studioak.lottis

Kuva 2: Läpivetoletit turkoosinsinisellä kuidulla. @studioak.helip

Kuva 3: Hollantilaiset kuituletit avonaisella latvalla. @studioak.helip

Kuva 4: Läpivetoletit luonnollisemman sävyisellä kuidulla, mutta ihanalla pinkkiin liukuvalla latvalla. @studioak.lottis

Lue lisää täältä.