Search
Close this search box.

Helmikuu 2024

Sisältö

Helmikuussa vietetään hiihtolomaa ja toivotetaan tervetulleeksi uusia ammattilaisia. Laajavuoren liikkeessä on hiihtolomien kunniaksi mm. ohjattu rentoutumishetki ja hyvinvointiluento sekä opiskelijapalveluita, kuten veloituksettomia kasvomaalauksia ja pikakampauksia. Ripsienpidennyskoulutukset jatkuvat ja myös haku hiusalan koulutukseen on käynnissä. Melissa on aloittanut kosmetologina ja ripsiteknikkona Kauppakadun ja Voionmaankadun liikkeissä ja myös Ina palvelee ripsiteknikkona Kuokkalan liikkeessä. Lue myös uudesta sarjasta Nõberu of Swedenista ja tuotteista sähköisten hiusten kesyttämiseen sekä kynsinauhojen kosteuttamiseen.

Ripsienpidennyskoulutukset jatkuvat

Ilmoittaudu ripsienpidennyskoulutukseen!

Ina on käynyt syksyllä ripsienpidennyskoulutuksemme ja työskentelee meillä nyt ripsiteknikkona. Kuvassa hänen kädenjälkeään!

Koulutus sisältää teoriaosion klassisista ja volyymiripsienpidennyksistä sekä kouluttajan ohjaamana myös ripsienpidennysten harjoittelua käytännössä. Ripsienpidennykset tehdään omalle mallille, joten kysythän kaveriasi mukaan.

Kouluttajana toimii Kerstin, jolla on monen vuoden vankka kokemus ripsiteknikkona toimimisesta.

Koulutuksen hinta 539,40 € (sis. alv), johon sisältyy myös kattava aloituspaketti ja lounas.

Kevään 2024 ripsikoulutukset:
– la 16.3. klo 10-18 (täynnä)
– la 6.4. klo 10-18
– la 20.4. klo 10-18
– la 11.5. klo 10-18
– la 18.5. klo 10-18

Kysy lisää tai ilmoittaudu sähköpostitse kerstin@studioak.fi

Laajavuoressa ohjattu rentoutumishetki ja hyvinvointiluentoja viikolla 8

Studio AK Laajavuoressa tapahtuu viikolla 8. Rentoutumishetken ja luennon pitää Iho & Hyvinvointivalmentaja Piia Pokki.

Ohjattu rentoudu hetki itsellesi (kesto 45 min)

ke 21.2. klo 9.00 ja 17.30
to 22.2. klo 9.00 ja 19.00
la 24.2. klo 9.00 ja 16.00

ryhmään mahtuu max.10 henkilöä
Paikka: kokoushuone, jonne opastus paikan päällä.
Ilmoittautuminen: p. 040 583 1487 / Piia, ihonhehku@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä ennakkomaksu 25 €/henkilö. Maksutapana Mobile pay tai sähköpostiin ennakkolasku (ilmoitathan yhteystiedot). Paikan päällä maksutapana kortti tai käteinen.

Miksi on tärkeää syödä marjoja ja juoda vettä joka päivä?

Ilmaiset luennot:
ke 21.2. klo 10.30, 14.00, 15.30, 19.00
to 22.2. klo 10.30, 14.00, 15.30, 17.30

Myös tuotemaistiaisia. Tervetuloa kuuntelemaan!

Opiskelijat tarjoavat palveluita Laajavuoren liikkeessä

Studio AK Koulun opiskelijat rantautuvat Laajavuoren liikkeeseen ja tarjoavat viikolla 8 seuraavia palveluita opiskelijatyönä:

>kasvomaalaus 0 €
>pikakampaus 0 €
>hiusten tasaus kuivana 10 €
>ripset & kulmat 10 €
>ripsien värjäys 6 €
>kulmien muotoilu & värjäys 6 €
>kynsien lakkaus 5 €

Opiskelijat ovat paikalla ti-pe 20.-23.2. klo 9-15.

Voit varata aikasi Laajavuoren liikkeeseen puhelimitse 0207 769 554 tai nettiajanvarauksesta. Valitsethan sieltä tekijäksi ”opiskelijatyöt”. Maksuttomiin palveluihin ei ole mahdollista varata aikaa.

Studio AK Laajavuori sijaitsee Scandic Laajavuoren yhteydessä. Parturi-kampaamopuolen löydät vastaanoton läheisyydestä.

Hae hiusalan koulutukseen

Haku hiusalan koulutukseen on nyt käynnissä!

“Jännitti parinkymmenen vuoden työuran jälkeen vaihtaa alaa, mutta koulutus oli huikean hyvä ja ei ole kaduttanut hetkeäkään, että uskalsin lähteä. Koulutus oli tiivistahtinen ja hyvin käytännönläheinen sisältäen paljon asiakaspalvelua. Opettajat neuvoivat ja opastivat jokaista opiskelijaa yksilöllisesti, sekä antoivat muutenkin paljon tukea ja kannustusta vaikeimpina hetkinä. Koulutus antoi realistisen kuvan parturi-kampaajan työstä sekä hyvät valmiudet siirtyä työelämään. Nuoruuden haaveammatista tuli totta”

Näin parturi-kampaajaksi kesäkuussa 2023 valmistunut Timo kertoi, kun kysyimme, mitä mieltä hän oli Studio AK Koulun ja POKE:n järjestämästä hiusalan koulutuksesta.

Maaliskuussa 2024 alkavan koulutuksen järjestäjinä toimivat POKE sekä Studio AK Koulu yhteistyössä. Koulutus on hyvin käytännönläheinen ja tapahtuu pääasiassa Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa oppilaskampaamossa oikeiden asiakaspalvelutilanteiden kautta. Koulutus kestää noin puolitoista vuotta ja sen tarkoituksena on valmistua hiusalan ammattilaiseksi.

Lue lisää ja hae mukaan nettisivuillamme.

Kosmetologi ja ripsiteknikko Melissa on aloittanut työskentelynsä

AK Koulun puolelta tuttu Melissa on aloittanut Kauppakadun ja Voionmaankadun liikkeissä kosmetologina ja ripsiteknikkona.

Melissa on työskennellyt AK Koulun puolella kosmetologiharjoittelijana jo 9 kuukauden ajan. Hän on käynyt myös järjestämämme ripsienpidennyskoulutuksen ja tehnyt ripsienpidennyksiä harjoittelijahinnoin.

Melissan valikoimaan kuuluu kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot sekä sokeroinnit, kuumakivihieronta ja rentouttava hieronta. Lisäksi hän tekee myös ripsienpidennyksiä harjoittelijahinnoin sekä ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointia.

Myös Ina on aloittanut palvelemaan ripsiteknikkona Kuokkalan liikkeessä.

Varaa aikasi netistä tai puhelimitse:
0207 769 551 / Kauppakatu
0207 769 555 / Kuokkala
0207 769 553 / Voionmaankatu

Sähköiset hiukset

Mikä avuksi sähköisiin hiuksiin? Tässä kaksi hajusteetonta & vegaanista tuotetta, joiden avulla saat helpotusta sähköisiin hiuksiin:

DS Leave-in Conditioner eli jätettävä hoitosuihke vähentää hiusten sähköisyyttä, antaa kiiltoa ja ehkäisee myös hiusvärin haalistumista.
– Tekee hiuksista helpommin selvitettävät
– Antaa pehmeän tuntuiset hiukset
– Vähentää sähköisyyttä
– Lisää kiiltoa ja ehkäisee hiusvärin haalistumista
– Koko 200 ml, hinta 20,90 €

Vinkki! Suihkuta hoitosuihketta hiuksiin ennen nukkumaan menoa ja herätessäsi hiukset ovat silkkisen pehmeät. Hoitosuihkeen avulla annat helposti lisäkosteutusta esimerkiksi kuiville latvoille.

DS Pre Styling Cream -muotoiluvoide vähentää hiusten sähköisyyttä, silottaa hiusta ja antaa kiiltoa. Eriomainen tuote kaiken hiustenmuotoilun alle.
– Helpottaa hiusten muotoilua
– Joustava tuki
– Koko 100 ml, hinta 20,90 €

Käyttö: Lisää pieni määrä muotoiluvoidetta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Jatka muotoilua haluamallasi tavalla.

Tuotteita saatavana Kauppakadulta, Palokasta sekä Laajavuoren Hyvän ilman kampaamosta.

Miten kosteuttaa kynsinauhoja?

Tiedätkö, miten kosteuttaa talven kuivattamia ja repeileviä kynsinauhoja? Kynsiteknikkomme Sonja kertoo, mikä avuksi lohkeileville kynsille sekä kuiville kynsinauhoille:

Kynsinauhojen ja kynnen kosteutus talvella on erittäin tärkeää. Kylmä ilma kuivattaa kynttä ja kynsinauhaa, jolloin se tulee alttiimmaksi liuskoittumiselle, lohkeilulle sekä ns. kynsitikuille ja kynsinauhan haavaumille. Haava kynsinauhoissa on reitti bakteerille verenkiertoon, joten käsistä olisi hyvä pitää huolta, vaikka kynsissä ei muuten mitään olisikaan!

Rakennekynsien, geelauksien ja geelilakkausten käyttäjällä kynsinauhaöljyn päivittäinen käyttö estää luonnonkynnen kuivumista ja geelin ilmaantumista.

Lue Facebook– tai Instagram-julkaisustamme, mitä tuotteita Sonja suosittelee ja miten niitä tulisi käyttää!

Voionmaankadun uusi sarja Nõberu of Sweden

Voionmaankadun liikkeeseen on saatu uutena sarjana Nõberu of Sweden!

Nõberu of Sweden on kosmetiikkatuotesarja, jonka tuotteet on valmistettu tehokkaista ainesosista. Se vetoaa käyttäjiin ulkonäöllään, tuoksullaan ja koostumuksillaan. Nõberun nettisivuilla kerrotaan, että sarjan kautta halutaan varmistaa kaikkien miehien pitävän huolta itsestään ja ulkonäöstään, ja tekevän sen nimenomaan Nõberun tuotteilla.

Voionmaankadun parturi-kampaaja Tiia kommentoi uutta sarjaa näin:

”Nõberu of Sweden (kutsun Nöperöks) on ruotsalainen unisex-sarja, mikä kuitenkin enemmän suunnattu parturipuolen asiakkaille. Löytyy tuotteet pesuun, hoitoon, muotoiluun ja parralle! Tykkään ihan sikana!”

”Nõbero-sarjan myydyin tuote meillä on ollut Salt water spray Amalfi eli suolasuihke. Se antaa runsaasti volyymia ja tekstuuria hiukseen. Tuotetta voi suihkuttaa n. 10 sentin etäisyydeltä kosteiden hiusten tyveen ja parhaimman volyymin saa, kun föönaa hiukset kuivaksi. Hinta 18,90 €” jatkaa Tiia.