Search
Close this search box.

Joulukuu 2023

Sisältö

Ihana talvi ja joulukuu on koittanut. Studio AK:n lahjakortti on monipuolinen ja suosittu joululahja, jonka voi ostaa sekä liikkeistämme että suoraan netistä. Joulukuun ajan Laajavuoren kosmetologi ja Pro-sokeroitsija Piian palveluissa on tutustumistarjous. Kuokkalan koulutetun hierojan Ninjan palveluita saa nyt myös Voionmaankadun liikkeestä. Ninjan palvelut voi maksaa Epassilla, jonka saldo vanhenee vuoden loppuun mennessä. Lisäksi olemme saaneet olla mukana Hyvän mielen joulukortti -tempauksessa ja viettää Ota lapsi mukaan töihin -päivää.

Studio AK:n lahjakortti on monipuolisin ja hemmottelevin lahja

Studio AK:n lahjakortti on joulun monipuolisin ja hemmottelevin lahja. Se käy koko palvelu- ja tuotevalikoimaamme ja Kauppakadun liikkeessä myös tarjoiluihin. Lahjakortin kanssa on valittavissa joko kultainen kirjekuori tai tyylikäs lahjarasia.

Lahjakortti on voimassa vuoden ja sen voi käyttää myös osissa. Lahjakortti käy kaikissa liikkeissämme Jyväskylän alueella: Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa, Palokassa ja Voionmaankadulla.

Lahjakortti käy mm. seuraavien ammattilaisten palveluihin:
PARTURI-KAMPAAJA | EKOKAMPAAJA | MEIKKAAJA | RIPSITEKNIKKO | KOSMETOLOGI | OPI NAIL BAR | KYNSITEKNIKKO | JALKOJENHOITAJA (AT) | KOULUTETTU HIEROJA | URHEILUHIEROJA

Lahjakortin voi ostaa liikkeistämme tai suoraan netistä.

Ps. Arvomme kaksi 50 € arvoista lahjakorttiamme Facebookissa ja Instagramissa, käy tykkäämässä julkaisuista ja olet mukana! Osallistumisaikaa on ma 18.12.2023 saakka.

Kosmetologi Piian palveluista tutustumistarjous joulukuussa

Tutustumistarjous kosmetologilla: kaikki palvelut -10 %

Laajavuoren kosmetologi Piialla on joulukuun ajan tutustumistarjous hänen palveluihinsa. Etu saatavilla normaalihinnoista.

Piia on esimerkiksi Pro-sokeroitsija, eli hänellä on monen vuoden vankka kokemus sokeroinneista. Piian valikoimaan kuuluu perinteiset sokeroinnit, kuten kainalot ja sääret. Lisäksi häneltä on saatavana mm. pakaroiden sokerointia sekä brasilialaista sokerointia, eli brassia. Brassia Piia tekee sekä miehille että naisille.

Piialla on myös laaja valikoima kasvohoitoja, kuten hehkuva kasvohoito. Se sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mantrakasvohieronnan ja tyrniä sisältävän naamion. Palvelun hinta 97 € ja kesto 75 min.

Lisäksi valikoimassa on jalkahoitoja ja luksus-/hemmotteluhoitoja sekä muita hyvinvointipalveluita.

Piia tekee myös sunnuntai- ja pyhävuoroja sekä iltavuoroja.

Varaa aikasi Piialle Laajavuoren liikkeeseen soittamalla 0207 769 554 tai netistä

Laajavuoren liike sijaitsee Scandic Laajavuoren hotellin vastaanoton lähettyvillä.

Ninjan hierontapalveluita myös Voionmaankadun liikkeestä

Kuokkalan koulutetun hierojan Ninjan palveluita on pian saatavilla myös Voionmaankadun liikkeestä.

Ninja kertoo näin:

”Ensi viikosta lähtien pidän vastaanottoa myös Studio AK:n Voionmaankadun toimipisteessä. Ensimmäiset vuoroni Voionmaankadulla teen ensi viikon torstaina ja perjantaina (14.-15.12.). Sitä seuraavalla viikolla torstaina 21.12. sekä aatonaattona 23.12., joulun jälkeen otan vastaan Voionmaankadulla pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin.”

Varaa aikasi netistä tai soittamalla:
Kuokkala 0207 769 555
Voionmaankatu 0207 769 553

Käytä Epassin saldosi vuoden loppuun mennessä Ninjan hierontapalveluihin

Epassin saldo vanhenee vuoden loppuun mennessä!

Voit maksaa Epassilla hierojamme Ninjan palvelut joko Kuokkalassa tai Voionmaankadulla! Ninjan palveluihin käy Epassi hyvinvointi.

Marras-joulukuussa Ninjan uusi palvelu hieronta lämpöhoidolla on tarjouksessa: Hieronta lämpöhoidolla 60 min 50 € (norm. 60 €). Palvelua saatavana Kuokkalan liikkeestä.

Hoidossa yhdistyvät kuumakivihieronnan rentouttava lämpö ja klassisen hieronnan lihaskireyksiä lievittävä vaikutus. Hoidon ensimmäinen puolikas koostuu lämmitetyillä laavakivillä tehtävästä sivelypainotteisesta hieronnasta. Toinen puolisko toteutetaan klassisen hieronnan ottein. Klassiseen hierontaan voidaan sisällyttää kallonpohjan ja päänahan hieronta asiakkaan niin halutessa.

Ninjan muita palveluita ovat:
– klassinen hieronta
– urheiluhieronta
– purentalihasten hieronta
– raskausajan hieronta
– imukuppihieronta/kuivakuppaus
– rentouttava hieronta
– suklaaöljyhieronta

Tule hyödyntämään Epassiasi tai varaa muuten vain aikasi soittamalla 0207 769 555/Kuokkala, 0207 769 553/Voionmaankatu tai netistä

Maarit työskentelee parturi-kampaajana uudessa Voionmaankadun liikkeessä

Tiedätkö, ketä uudessa Voionmaankadun liikkeessä työskentelee?

Esittelemme Stylistina Voionmaankadun liikkeessä työskentelevän Maaritin.

> Kuka olet? Kauanko olet ollut alalla?
Olen Maarit, aloitin hiusalan opinnot syksyllä 2012 oltuani sitä ennen tekstiili- ja vaatetusalalla. Tulin työharjoitteluun Kauppakadun Studio AK:lle marraskuussa 2013 ja valmistuin parturi-kampaajaksi keväällä 2014. Valmistuttuani aloitin kokopäiväisesti työt Kauppakadun Studiolla ja olen ollut täällä siitä saakka. Tosin nyt seuraa muutos, kun siirryin kokopäiväisesti Studion uuteen Voionmaankadun pisteeseen.

> Mitä palveluita teet?
Teen kaikkia perustöitä, kuten hiustenleikkauksia ja värjäyksiä, hiusten hoitokäsittelyjä, permanentteja, ripsien ja kulmien värjäyksiä ja hiusten pesua, föönausta ja kiharrusta.

Lue kaikki Maaritin vastaukset Facebook– tai Instagram-tileiltämme.

Edullisemmat hinnat Olaplex-tuotteissa

Iloisia uutisia! Joulukuun alussa saimme laskea Olaplex-tuotteidemme hintoja.

Nykyään Olaplex-tuotteet maksavat 29,90 € (aiemmin 36,90 €).

Uusimpia tulokkaita ovat esimerkiksi Olaplex No. 4D Dry Shampoo sekä Olaplex No. 5P Blonde Enhancer Toning Conditioner.

Dry Shampoo eli kuivashampoo hillitsee hiuspohjan rasvaisuutta kuivattamatta hiuksia. Tuote poistaa hiuksista epäpuhtauksia ja saa hiukset sekä tuntumaan että tuoksumaan puhtailta.

No. 5P hoitoaine sopii erityisesti vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Se sävyttää, vahvistaa sekä tekee hiuksista pehmeämmät ja helpottaa hiuksien käsittelyä. Lisäksi tuote neutralisoi keltaisuutta ja kirkastaa hiuksia.

Ota lapsi mukaan töihin -päivä ja Hyvän mielen joulukortti -tempaus


Perjantaina 24.11. vietettiin Ota lapsi mukaan töihin -päivää. Kauppakadun toimipaikassa meillä oli kolme iloista ja ahkeraa apuria. Lapset mm. kirjoittivat joulutervehdyksiä Hyvän mielen joulukortti -tempaukseen ja loihtivat valtavat kasat lahjakorttilaatikoita sisuksineen liikkeisiimme. Yhtenä tehtävänä oli myös omien kynsien lakkaaminen ja koristelu – jokainen kynsi sai kyllä upean ilmeen.

Viimeisenä tehtävänä lapsilla oli suunnitella ja kuvata päivästään kuvamateriaalia. Lisää kuvia lasten päivästä Facebookissa ja Instagramissa.

Olemme siis myös neljättä vuotta mukana Hyvän mielen joulukortti -tempauksessa. Tempauksessa asiakkaamme sekä henkilökuntamme kirjoittavat joulutervehdyksiä jaettavaksi mm. palvelutalojen asukkaille tai ystävätoimintaa järjestäville tahoille. Kampanjan organisoi Suomen Korttipiste ja ajatuksena on jakaa hyvää joulumieltä.

Kiitos, että saimme olla myös tänä vuonna mukana!