Search
Close this search box.

Erican tuotevinkit miesten hiusten viimeistelyyn

Sisältö

Palokan liikkeessä työskentelevä Erica on erikoistunut parturileikkauksiin. Nyt hän kertoo miesten hiusten viimeistelystä ja antaa pari tuotesuositusta.
Tuotteet miesten hiusten viimeistelyyn

Erica kertoo, että tällä hetkellä päälliosan ei tarvitse aina olla vahalla viimeistellyn näköinen, vaan aika paljon halutaan myös rennompaa hiusten viimeistelyä. Perinteisen vahan korvaajana käytetään esim. suolasuihketta tai muita tekstuuria antavia tuotteita.

Eimi Ocean Spritz -suolasuihke: Hyvä valinta, kun halutaan rennompaa viimeistelyä. Toimii kuivassa ja kosteassa hiuksessa. Föönaamalla saa vielä runsaampaa rakennetta. Hinta 24,90 €.

Eimi Sugar Lift -rakennesuihke: Tuo hiuksiin luonnollisen näköisen kiillon ja antaa rakennetta. Hieman vahvempi pidoltaan kuin suolasuihke. Hinta 24,90 €.

IdHair Black Fiber Wax -kuituvaha: Vahvan pidon antava vaha tarkkoihin viimeistelyihin. Pitää paikallaan itsepäisimmätkin hiukset. Kestosuosikki ja Palokan toimipisteen sekä muiden liikkeidemme myydyin miesten tuote. Hinta 16,90 €

Eimi Mistify Me Strong -hiuslakka: Vahvapitoinen hiuslakka, joka pitää hiukset paikoillaan hyvin. Yleensä suihkutan tätä kevyesti vahan päälle, jos halutaan koko päivän hyvänä kestäviä lopputuloksia tai asiakkaan hiukset vaativat paljon pitoa. Hinta 24,90 €. 

Hintatiedot 3/2024, mahdolliset muutokset eivät päivity blogiimme.

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Maikki, parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun Stylist Maikki tykkää parturitöistä, kuten parranmuotoilusta, väritöissä erityisesti punaisista, sekä meikkauksesta.
Kevään & kesän 2023 trendivinkit
Kevään ja kesän 2023 hius-, kynsi- ja kauneudenhoitotrendit on nyt koottuna tähän artikkeliin. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva.
Kesävarpaat
Jalat kesäkuntoon! Tutustu Studio AK:n monipuoliseen jalkojenhoitovalikoimaan ja lue jalkojenhoitajan (AT) sekä kosmetologin vinkit jalkoihin liittyen.