Search
Close this search box.

Esittelyssä kosmetologi Sarin suosikit: alusvoide & vartalohoito

Sisältö

Studio AK Laajavuoressa työskentelelvä kosmetologi Sari kertoo suosikkinsa Repêchagen tuotteista ja palveluista, joita hän voi lämpimästi suositella myös muille.

Scandic Laajavuoren hotellin yhteydessä toimii Studio AK:n neljäs liike: Studio AK Laajavuori. Laajavuoren ainutlaatuisessa miljöössä asiakkaille on tarjolla Repêchagen tuotteita ja palveluita. Niistä kosmetologina työskentelevä Sari haluaa esitellä tarkemmin kaksi henkilökohtaista suosikkiaan, joita voi lämpimästi suositella myös muille.

Tuotteista Sarin lemppari on Repêchagen Mineral Face Shield -suojaava alusvoide. Se sopii minun rasvoittuvalle, mutta pintakuivalle iholle erittäin hyvin, kertoo Sari. Tuote antaa ihanan raikkaan olon iholle ja samalla se toimii hyvin myös meikin alla. Kesäisin alusvoide suojaa kasvojani auringolta ja aina myös ilmansaasteilta. Mineral Face Shieldiä käyttäessä ei tarvitse erikseen levittää päivävoidetta, vaan se kosteuttaa ihoa päivävoiteen tavoin.

Tuotetta on saatavana sekä Laajavuoresta että Kauppakadun liikkeestä ja sen hinta on 83 €.

Vartalohoidoista Sarin suosikki on Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalohoito. Hoito sopii kuivalle iholle erityisen hyvin ja on ihanaa hemmottelua! Hoito kuorii ja syväpuhdistaa. Sen teho perustuu eteeristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoidon viimeistelee suolakuorinnan jälkeinen hieronta, joka tehdään merileväpohjaisella vartalovoiteella.

Tämän vartalohoidon jälkeen tuntee itsensä hyvin rentoutuneeksi, mutta samalla energiseksi, lisää Sari. Hoito on myös hyvä sokeroinnin jälkeen, jolloin se ehkäisee ihokarvojen kasvamista sisäänpäin. Juurikin tuosta syystä tämä onkin hyvä hoito mm. ennen rantalomaa.

Monesti asiakkaat hoitavat kasvoja tai jalkoja, mutta vartalon iho unohtuu, vaikka se tarvitsee yhtä lailla kosteutusta, muistuttaa Sari. Sea Spa Glow tekee ihosta silkinsileän ja pehmeän ja olostasi energisen ja raikkaan.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Kampaamopikatukun kysely
Kampaamopikatukku palvelee hiusalan ammattilaisia ja alaa opiskelevia. Toteutimme asiakaskyselyn keväällä, josta koosteen voi lukea blogistamme.
Hiushoidot
Valikoimiimme kuuluu useita eri hiushoitoja, kuten Olaplex, K18Hair sekä Shot -ampullihiushoito. Lue lisää niiden eroista ja vaikutuksista artikkelistamme.
Suihkurusketus
Kevään myötä lahkeet lyhenevät. Suihkurusketuksen avulla saat kauniin ja tasaisen rusketuksen ihollesi. Lue lisää artikkelista.