Search
Close this search box.

Kampaamopikatukun kysely

Sisältö

Kampaamopikatukku palvelee hiusalan ammattilaisia ja alaa opiskelevia. Toteutimme asiakaskyselyn keväällä, josta koosteen voi lukea blogistamme.

Kampaamopikatukku on ollut toiminnassa nyt reilun kahden vuoden ajan. Se palvelee hiusalan ammattilaisia sekä alaa opiskelevia. Haluamme kehittää pikatukkumme toimintaa ja päätimmekin kysyä mielipiteitä alan ammattilaisilta sekä opiskelijoilta. Kysely toteutettiin kuluneen kevään aikana.

Pääasiassa kyselyyn vastaajat olivat jo useamman kerran pikatukussamme asioineita. Heidän mielestään pikatukkuun oli helppo löytää (arvosana 4,88; maksimi 5) ja aukioloajat ovat olleet riittävät (arvosana 4,82; maksimi 5). Suosituimmat ostetut tuotteet olivat hiusvärit ja hapetteet.

Kysyimme mm. pikatukun valikoimasta ja hinnoista sekä palvelun laadusta. Kysyimme myös, toivoisivatko asiakkaamme tietoa sähköpostiinsa pikatukun valikoimasta ja uutuuksista tai verkko-ostomahdollisuutta tuotteista.

Esimerkiksi pikatukun siisteyteen asiakkaamme olivat tyytyväisiä (arvosana 4,75; maksimi 5), mutta tuotevalikoiman sijoitteluun voisimme panostaa enemmän (arvosana 3,94; maksimi 5), johon olemmekin miettimässä ratkaisua. Asiakkaamme kokivat kuitenkin valikoimamme tarpeeksi laajaksi.

Kaiken kaikkiaan asiakkaamme olivat tyytyväisiä pikatukkumme toimintaan. Kaikkien vastausten keskiarvoksi tuli 4,35 (maksimi 5).

Eräs vastaajista toivoi valikoimaan Framarin tuotteita. Saamme iloisesti kertoa, että nykyään valikoimastamme löytyy Framarin tuotteita, kuten hiusklipsejä, suteja sekä kohokuvioituja foliorullia. Kiitos tästä sekä muista kommenteista ja toiveista!

Otamme mielellämme vastaan palautetta myös muutenkin kuin kyselyn kautta, joten olethan rohkeasti yhteydessä, jos voisimme parantaa jossakin tai sinulla on toiveita valikoimaamme.

Osoite: Kauppakatu 15, 40100 Jyväskylä.

Puhelinnumero: p. 0207 769 551

Sähköposti: info(a)studioak.fi

Aukioloajat: ma-pe klo 8-20, la klo 8-17

Pikatukusta netissä

Pysäköinti: kadunvarsipysäköinti liikkeen edustalla (maksullinen)

Valikoimaan kuuluu mm. hiusvärejä, permanentti- ja vaalennusaineita, hapetteita sekä ripsi- ja kulmavärejä. Lisäksi pikatukusta saa kampaamoalan tarvikkeita, kuten folioita ja suojakäsineitä, sekä täydennystä käyttötuotehyllyyn. Valikoimaan kuuluu myös B’long Pro -pidennyshiukset.

Edustamamme tuotemerkit:

Pikatukkuasiakas! Haluatko saada meiltä sähköpostiisi tietoa uutuuksista ja tarjouksista? Lähetä nimesi, y-tunnus ja sähköpostiosoite osoitteeseen sanna(a)studioak.fi ja lähetämme sinulle asiakaskirjeemme.

Muita artikkeleita

Mitä lahjaksi isälle? – 3 vinkkiä
Isänpäivää vietetään sunnuntaina 14.11. Kokosimme 3 lahjavinkkiä, kuinka ilahduttaa isää.
Esittelyssä kosmetologi Sarin suosikit: alusvoide & vartalohoito
Studio AK Laajavuoressa työskentelelvä kosmetologi Sari kertoo suosikkinsa Repêchagen tuotteista ja palveluista, joita hän voi lämpimästi suositella myös muille.
Hiushoidot
Valikoimiimme kuuluu useita eri hiushoitoja, kuten Olaplex, K18Hair sekä Shot -ampullihiushoito. Lue lisää niiden eroista ja vaikutuksista artikkelistamme.