Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Elina, parturi-kampaaja

Sisältö

Studio AK Palokan parturi-kampaaja Elina mainitsi suosikkituotteekseen uuden Studio Line -shampoon, joka on Studio AK:n oma shampoo.

Kuka olet?
Elina, 26-vuotias parturi-kampaaja. Työskentelen Palokan liikkeessä Stylistina.

Kauanko olet ollut alalla?
Valmistuin parturi-kampaajaksi 2014, mutta olen tehnyt nyt 2 vuotta näitä hommia.

Kuvaile ammattiasi 3 sanalla.
Monipuolinen, luova ja kiva.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Tykkään tehdä kaikkea tasapuolisesti. Kauppakeskuksessa työskennellessä tulee tehtyä aika paljon hiustenleikkauksia nopeilla ajoilla, kun ihmiset tulevat ovelta leikkauttamaan tukkansa. Leikkauksia tulee siis tehtyä varmaan eniten, ja tykkään tehdä niitä. Pidän myös erilaisista värjäystöistä.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Olen tehnyt paljon raitoja viime aikoina, ja ne tuntuvat olevan tällä hetkellä suosittu juttu. Lisäksi permanentit ovat olleet kysyttyjä, myös miehille.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Tällä hetkellä ainakin uusi shampoomme Studio Line. Olen käyttänyt sitä itselleni ja asiakkailleni. Aluksi se oli ”kokeilussa”. Huomasin, että se jättää tukkaan vähän sellaisen nahkean olon, mutta hoitoaineen laittamisen jälkeen se tekee hiuksista todella pehmeät. Plussaa kyseisessä shampoossa on myös se, että se vaahdottuu hyvin ja sitä ei tarvitse isoa määrää, sillä se pesee todella hyvin. Shampoo jättää hiuksen myös melko kuohkeaksi, eikä lätistä sitä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Nyt korona-aikana olen aloittanut uudestaan videopelien pelaamisen, tv-sarjojen katselun ja piirtämisen.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Ei ole mitään yksittäistä muistoa, mutta tykkään siitä, kun on alkanut näkymään tuttuja kasvoja, eli asiakkaat palaavat uudestaan luokseni. Koen, että olen silloin itse onnistunut ja myös asiakkaat kokevat niin palatessaan samalle kampaajalle. Vakioasiakkaat piristävät aina päivääni.

Voit seurata Elinaa myös Instagramissa: @studioak.elina

Ajan Elinan palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 552 tai netistä.

Muita artikkeleita

Kevättrendit 2021
Pyysimme henkilökuntaamme kertomaan, miten kevät näkyy heidän töissään, mitkä palvelut, sävyt tai tuotteet ovat nyt suosittuja.
Usein kysytyt kysymykset parturi-kampaajilta
Parturi-kampaajamme saavat asiakkailtaan paljon kysymyksiä hiuksiin liittyen. Halusimme koostaa niistä yleisimmät, jotta myös muut saisivat niihin vastaukset.
Ilmaiset suunnittelupalvelut
Liikkeistämme on saatavana ilmaisia suunnitteluaikoja mm. hiustenpidennyksiin, vaalennukseen, ihonhoitoon sekä microblading -kulmien suunnitteluun. Lue lisää tarjonnasta.