Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Elsa, visualisti & infohenkilö

Sisältö

Kauppakadun liikkeessä työskentelevän Elsan työpäivät koostuvat osittain esimerkiksi liikkeiden ulkonäön suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tuotteiden esillepanosta.

Kuka olet?

Olen Elsa ja työskentelen Kauppakadun liikkeessä. Päiväni koostuvat infohenkilön tehtävistä, visualistin töistä sekä kampausten ja meikkien tekemisestä.

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi, mutta niitä töitä en enää tee muuta kuin kampausten ja meikkien osalta. Uusimpana koulutuksena minulla on visualistin tutkinto ja niitä töitä toteutan osittain myös muissa Studio AK:n liikkeissä. Vastaan siis siitä, miltä liikkeissä näyttää.

Kuvaile ammattiasi.

Visualistin tarkoituksena on tehdä tuotteista houkuttelevan ja myyvän näköisiä sekä asiakkaalle helposti saatavia. Huolehdin myös yleisilmeestä ja viihtyisyydestä. Liikkeiden on tarkoitus olla asiakkaan näkökulmasta helposti lähestyttäviä ja sekavuutta pitää välttää. Pyrin myös erottautumaan näyteikkunoidemme avulla muusta katukuvasta.

Parasta työssäni on luovuus ja vapaus määritellä oman työpäiväni kulku. Pidän myös erityisesti siitä, että minulla on visualistina vapaus suunnitella mm. liikkeiden ulkonäköä. Ajattelen myös, että visualistin työ on osittain melko samanlaista kuin esimerkiksi kampausten tekeminen, sillä molemmissa tarvitaan visuaalista silmää.

Mikä visualistin projekteista on ollut mielestäsi kivoin?

Näyteikkunoista omat suosikkini ovat tämän hetkinen rantateemainen näyteikkuna sekä joulunäyteikkuna. Ne oli kiva toteuttaa. Molemmat ovat Kauppakadun liikkeen yhteydessä.

Kerrotko lyhyesti infohenkilön työstä?

Otan asiakkaita vastaan, vastailen puhelimeen ja olen henkilökuntamme ja asiakkaidemme välissä ikään kuin tiedon välittäjänä. Tiedän vähän kaikesta kaikkea ja minulta kysytään usein apua. Huolehdin myös yleissiisteydestä ja esimerkiksi pyykkihuollosta sekä ylipäätään sellaisista asioista, joita henkilökuntamme ei ehdi tekemään asiakastyöskentelyn lomassa. Myös kaikki muu yleinen asioilla käyminen kuuluu työnkuvaani.

Millaisia meikkejä ja kampauksia tykkäät tehdä?

Tykkään tehdä juhlameikkejä, mutta en kuitenkaan liian övereitä meikkejä. Sopivan luonnolliset ja kuulaat juhlameikit ovat suosikkejani. Asiakkaat myös usein toivovat sen tyylisiä meikkejä eniten, joten tietyllä tapaa se on myös trendi tällä hetkellä. Kuulaus ja kiilto saavat näkyä meikissä.

Kampauksissa lemppareita ovat rennot niskanutturat ja niitä myös kysytään paljon. Jos olen tehnyt paljon nutturoita lyhyessä ajassa, kaipaan välillä myös muiden kampausten tekemistä.

Teen myös häämeikkejä ja -kampauksia.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Four Reasonsin Working Spray ja Evagardenin Flare Primer ovat suosikkejani.

Working Spray on hyvä pohjatuote erityisesti kiharoiden tekemiseen. Se tuo kiharalle tekstuuria ja sellaista rakennetta, ettei kihara suoristu heti. Working Spray on kuitenkin myös uudelleen työstettävissä, eli se ei tahmaa tukkaa. Se on oma luottotuotteeni.

Flare Primer on hyvä pohjustustuote, joka kosteuttaa ihoa. Se tuo meikkipohjaan kuulautta ja on hyvä meikkivoiteen alle.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Lenkkeilen koirani Maisan kanssa ja näen kavereita. Tykkään tehdä asioita käsilläni myös kotona, joten välillä maalaan tai teen käsitöitä.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Kaikki asiakkaat ovat kivoja, en osaa mainita vain mitään tiettyä juttua!

Ajan Elsan palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Muita artikkeleita

Syksyn suosituimmat trendit
Syksyn saapuminen tarkoittaa meillä uusia trendejä. Lue tarkemmin, mitä ammattilaisemme kertovat trendeistä esim. hiuksiin, kynsiin ja ihonhoitoon liittyen.
Asiakasnäkökulma – Studio AK 20 vuotta
Studio AK on täyttänyt 20 vuotta ja haastattelimme sen kunniaksi pitkään meillä asiakkaina käyneitä.
Henkilöhaastattelu – Arita, parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Arita pitää erityisesti kampausten tekemisestä ja väritöistä.