Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Kerstin, ripsiteknikko

Sisältö

Kauppakadulla ripsiteknikkona työskentelevä Kerstin pitää työstään, koska se on tarkkaa ja hyvä työjälki erottuu.

Kuka olet?
Kerstin, työskentelen ripsiteknikkona Kauppakadulla. Pääasiassa teen ripsienpidennyksiä ja microblading -kulmien muotoilua, mutta välillä myös kampauksia, meikkejä sekä ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointia. Parturi-kampaaja on siis pääkoulutukseni.

Kauanko olet ollut alalla?
Parturi-kampaajaksi valmistuin 3 vuotta sitten, ripsiteknikoksi 4-5 vuotta sitten ja microblading-koulutuksen kävin n. 3 vuotta sitten.

Kuvaile ammattiasi.
Tarkkaa ja mukavaa. Pidän siitä, että ammattini vaatii tarkkuuttaa, koska silloin näen parhaiten työnjäljen. Myös se on kivaa, kun asiakkaat tykkäävät hyvästä työnjäljestä.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Tykkään tehdä kaikkea, mutta esimerkiksi microblading -kulmien muotoilua toivoisin tekeväni enemmänkin kuin tällä hetkellä.

Kerrotko microblading -kulmien muotoilusta?
Microblading tarkoittaa karvatekniikalla tehtyjä kulmia. Ensin suunnitellaan ja piirretään kulmat, eli ”rajat” siihen kohtaan, mihin kulmat oikeastikin tulevat. Sen jälkeen kynän mallisella välineellä viilletään karvoja ihoon. Microblading-kulmat kestävät noin vuoden ja ne kuluvat pois hyvin luonnollisesti ja pikkuhiljaa. Kesto on kuitenkin melko yksilöllistä.

Kuvasarjassa ylhäällä ennen-kuva, alhaalla jälkeen-kuva.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Volyymiripset ovat suositummat kuin klassiset, koska niistä saa tuuheammat, näyttävämmät ja ne asettuvat paremmin. Ne tuntuvat myös mukavammilta silmässä, koska ne eivät ”pistä” ja vääntyile kuten klassiset ripset.

Volyymiripsissä tehdään siis viuhkoja ja klassisissa on yksittäinen karva, joka liimataan omaan ripseen kiinni. Volyymikarva on ohuempaa ja sen takia niitä voi kiinnittää useamman yhteen ripseen. Jos haluaa esimerkiksi luonnolliset ripsienpidennykset, suosittelen ottamaan volyymit, koska ne ovat omasta mielestäni paremman näköiset ja myös mukavammat.

Suosittelen ripsishampoon käyttöä, koska se auttaa paljon ripsien pysyvyyteen puhdistamalla ripset kunnolla.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Olen kavereiden kanssa, siivoan tai katson Netflixiä.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Ei ole mitään erityistä muistoa, mutta kaikki asiakkaani ovat mukavia. Yleensä asiakkaat haluavat vain nauttia ja olla hiljaa.

Voit seurata Kerstiniä myös Instagramissa: @studioak.kerstin

Ajan Kerstinin palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 tai netistä.

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Arita, parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Arita pitää erityisesti kampausten tekemisestä ja väritöistä.
Syksyn & talven 2023-2024 trendivinkit
Trendit syksylle ja talvelle 2023-2024 on nyt julkaistu! Lue, mikä on suosittua hiuksiin, ihonhoitoon, kynsiin tai miesten palveluihin liittyen.
Studio AK:n vuosi 2021
Vuosi 2021 alkaa olla lopuillaan. Kokosimme Studio AK:n vuoden 2021 tapahtumia, uutuuksia ja kuulumisia.