9.9.2020

Henkilöhaastattelu – Kerstin, ripsiteknikko

Kuka olet?
Kerstin, työskentelen ripsiteknikkona Kauppakadulla. Pääasiassa teen ripsienpidennyksiä ja microblading -kulmien muotoilua, mutta välillä myös kampauksia, meikkejä sekä ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointia. Parturi-kampaaja on siis pääkoulutukseni.

Kauanko olet ollut alalla?
Parturi-kampaajaksi valmistuin 3 vuotta sitten, ripsiteknikoksi 4-5 vuotta sitten ja microblading-koulutuksen kävin n. 3 vuotta sitten.

Kuvaile ammattiasi.
Tarkkaa ja mukavaa. Pidän siitä, että ammattini vaatii tarkkuuttaa, koska silloin näen parhaiten työnjäljen. Myös se on kivaa, kun asiakkaat tykkäävät hyvästä työnjäljestä.

Ripsipidennyksiä ja microblading kulmien muotoilua sekä meikkejä ja juhlakampauksia Kerstiniltä Jyväskylän keskustassa.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Tykkään tehdä kaikkea, mutta esimerkiksi microblading -kulmien muotoilua toivoisin tekeväni enemmänkin kuin tällä hetkellä.

Microblading -kulmien muotoilu 200€ maaliskuun loppuun saakka

Kerrotko microblading -kulmien muotoilusta?
Microblading tarkoittaa karvatekniikalla tehtyjä kulmia. Ensin suunnitellaan ja piirretään kulmat, eli ”rajat” siihen kohtaan, mihin kulmat oikeastikin tulevat. Sen jälkeen kynän mallisella välineellä viilletään karvoja ihoon. Microblading-kulmat kestävät noin vuoden ja ne kuluvat pois hyvin luonnollisesti ja pikkuhiljaa. Kesto on kuitenkin melko yksilöllistä.

Kuvasarjassa ylhäällä ennen-kuva, alhaalla jälkeen-kuva.

Microblading -kulmien muotoilua tarjolla Jyväskylän keskustassa

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Volyymiripset ovat suositummat kuin klassiset, koska niistä saa tuuheammat, näyttävämmät ja ne asettuvat paremmin. Ne tuntuvat myös mukavammilta silmässä, koska ne eivät ”pistä” ja vääntyile kuten klassiset ripset.

Volyymiripsissä tehdään siis viuhkoja ja klassisissa on yksittäinen karva, joka liimataan omaan ripseen kiinni. Volyymikarva on ohuempaa ja sen takia niitä voi kiinnittää useamman yhteen ripseen. Jos haluaa esimerkiksi luonnolliset ripsienpidennykset, suosittelen ottamaan volyymit, koska ne ovat omasta mielestäni paremman näköiset ja myös mukavammat.

Suosittelen ripsishampoon käyttöä, koska se auttaa paljon ripsien pysyvyyteen puhdistamalla ripset kunnolla.

Volyymiripsipidennykset Jyväskylän Kauppakadulta
Lopputuloksessa volyymiripset, CC-kaari 8-11 mm.
Volyymiripsipidennykset
Volyymiripset

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Olen kavereiden kanssa, siivoan tai katson Netflixiä.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Ei ole mitään erityistä muistoa, mutta kaikki asiakkaani ovat mukavia. Yleensä asiakkaat haluavat vain nauttia ja olla hiljaa.

Voit seurata Kerstiniä myös Instagramissa: @studioak.kerstin

Ajan Kerstinin palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 tai netistä.