Search
Close this search box.

K18Hair-hoito, asiakaskokemus

Sisältö

K18Hair-hiushoito on noussut suureen suosioon. Asiakkaamme testasi palvelua ja käytti kotihoitotuotetta sekä kirjoitti kokemuksestaan.

K18Hair on mullistamassa hiusten hoitoa. Tuotteen luvataan palauttavan hiukset alkuperäiseen kuntoonsa jälleenrakentamalla hiusten keratiiniketjuja. Asiakkaamme otti palvelun yhteydessä K18Hair-hoidon sekä käytti kotonaan sarjahoitona K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask 5ml -hiusnaamiota. Miltä hiukset vaikuttivat ensimmäisen hoidon jälkeen? Kuinka hiusnaamion käyttö sujahti hiustenhoitorutiineihin? Entä mikä oli lopputulos kuuden pesukerran jälkeen? Vastaukset mm. näihin kysymyksiin saat asiakkaamme kirjoittamasta artikkelista.

Kävin Kauppakadun Studio AK:lla raidoissa ja hiustenleikkauksessa, ja päätin kokeilla sen yhteydessä Olaplexin sijaan uutta K18Hair-hiushoitoa. K18Hair-hiushoito aloitettiin jo ennen raitojen laittamista kostuttamalla tukkaani vähän ja suihkuttamalla siihen ammattilaiskäytössä olevaa K18Hair-suihketta (K18Hair Professional Molecular Repair Hair Mist). Sen jälkeen siis aloitettiin vasta vaaleiden sekä tummempien raitojen laittaminen ja annettiin väriaineiden vaikuttaa.

Pesupaikalla hiukseni pestiin syväpuhdistavalla shampoolla, kuten K18Hair-hiushoidon ensimmäisessä vaiheessa käsketään tehdä. Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista mm. mahdollisia tuotejäämiä. Hoitoaineen sijaan hiuksiini laitettiin K18Hair-hiusnaamio (K18Hair Professional Molecular Repair Hair Mask) aluksi käsillä levittäen ja lopuksi isolla ja harvalla kammalla kammaten.

Hiusnaamion annettiin vaikuttaa 4 minuutin ajan, minkä aikana minulle tehtiin rentouttava päähieronta. Yksi erikoisimmista asioista K18Hair-hiushoidossa oli se, että hiusnaamiota ei pestykään tukastani pois, vaan siirryimme suoraan föönaamaan sitä ja tekemään hiustenleikkauksen. K18Hair-hiusnaamion vaikutettua 4 minuuttia tukkaan voi siis laittaa suoraan esimerkiksi muotoilutuotteita tai lämpösuojaa tms.

Saatuamme föönauksen loppuun sain kampaajaltani luvan kokeilla omaa tukkaani ja hämmästyin – se oli paljon paksumman tuntuinen kuin aiemmin ja hyvällä tavalla karhea. Karheudesta pidin erityisesti siksi, että mielestäni tukkani on useinkin liian liukas, ja sitä on siksi jotenkin vaikea hallita. Ja kukapa ei tykkäisi myös paksummasta tukasta! Myös kampaajani oli tyytyväinen K18Hair-hiushoidon tuloksiin.

Studio AK:lla on 30.4.2021 saakka tarjous K18Hair-hiushoidon ottajalle, eli sain siis vielä kotiini mukaan ilmaisen putelin K18Hair-hiusnaamiota. Se on samaa ainetta, jota tukkaani laitettiin jo pesupaikalla. Sain ohjeeksi käyttää sitä seuraavien 4-6 pesukerran aikana. Hiusnaamion mukana tuli myös hyvät ”kirjalliset” ohjeet, joista pystyin varmistamaan vielä kotona, miten hiusnaamiota tulisikaan käyttää.

Sain mukaani siis 5 ml kokoisen K18Hair-hiusnaamion. Puteli vaikutti naurettavan pieneltä verrattuna siihen, että siitä pitäisi saada riittämään pitkään tukkaani useammaksi käyttökerraksi. Kampaajani kertoi kuitenkin aineen olevan todella riittoisaa, ja sitä se kyllä todellakin on ollut, sillä ainetta on jäljellä vielä viidenkin käyttökerran jälkeen.

Kun ensimmäinen kotihoitokerta koitti, tuntui tympeältä mennä pitkän päivän päätteeksi suihkuun ja ruveta ”opettelemaan” uusi tapa käydä suihkussa, sillä hiusnaamiota ei siis saa pestä pois ja se tulee laittaa pyyhekuivaan tukkaan. Heti muutaman kerran jälkeen siihen kuitenkin tottui, eikä tarvinnut enää muistutella itseään esimerkiksi siitä, ettei naamiota tarvitse pestä pois. Kotona olen käyttänyt samaa ”normaalia” shampoota kuin aiemminkin.

Aluksi tuntui oudolta ruveta laittamaan jotakin puolikuivaan tukkaan, kun on tottunut vain lisäämään hoitoaineen melko märkien hiusten sekaan. Kuivattuani hiukset pyyhkeellä otan K18Hair-hiusnaamiota sormenpäihini. Puristelen sitä ensin hiusteni latvoihin ja lopuksi muualle hiuksiin. Todella pieni määrä hiusnaamiota riittää siis, ja itse koin helpoimmaksi tavaksi laittaa sitä pää alaspäin. Putelista oli myös helppo ottaa hiusnaamiota, sillä siinä on pitkähkö pää. K18Hair-hiusnaamion käyttöön tottui siis nopeasti ja nykyään se tuntuu helpolta, vaikka minulla ei hirveästi olekaan kokemusta erilaisten hiustuotteiden käytöstä.

Alun ennakkoluulojen jälkeen olen kyllä todella tyytyväinen K18Hair-hiusnaamioon. Se on tehnyt hiuksistani paksumman tuntuiset ja kiiltävät. Pidän myös sen tuomasta pienestä karheudesta, mutta samaan aikaan hiukset tuntuvat myös pehmeiltä. Hiukset on helppo harjata ja ne eivät takkuunnu. Hiuksista ei ole myöskään tullut sähköiset. K18Hair-hiusnaamio on siis palauttanut hiukseni normaaliin hyvään kuntoonsa, millaiset ne olisivat ilman mahdollisia vaurioitakin – kuten sen luvattiinkin tekevän. Jatkossa käytän K18Hair-hiusnaamiota 3-4 pesukerran välein ylläpitämään hiusten kuntoa.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – parturi-kampaaja Katariina
Katariina Emilia Keituri, eli Kata. Olen merkonomi ja valmistuin parturi-kampaajaksi AK Hiuskoulusta oppisopimuksella vuonna 2017. Työskentelen Kauppakadulla Stylistina.
Kasvivärjäys
Lue Katjan tarina kasvivärjäyskokemuksesta. Mikä yllätti? Jäikö kasvivärjäys kertakokeiluksi vai pääsikö palvelu niin sanotusti jatkoon?
Henkilöhaastattelu – Emma, parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Emma rakastaa asiakaspalvelua sekä permanenttien tekemistä.