Search
Close this search box.

Syksyn & talven 2023-2024 trendivinkit

Sisältö

Trendit syksylle ja talvelle 2023-2024 on nyt julkaistu! Lue, mikä on suosittua hiuksiin, ihonhoitoon, kynsiin tai miesten palveluihin liittyen.

Trendit kiinnostavat vuodenajasta toiseen! Olemme saaneet taas julkaista uudet trendit syksylle ja talvelle 2023-2024. Joko arvaat, mikä on suosittua hiustenleikkauksissa ja värjäyksissä, ihonhoidossa, kynsissä tai miesten palveluissa?

Syksyä ja talvea kohti mentäessä lämpimät sävyt aina yleistyvät. Suosittuja sävyjä ovat mm. kulta, kupari, mahonki sekä lämpimän suklainen ruskea, Laajavuoren parturi-kampaaja Sari A. luettelee.

Myös Palokan liikkeessä työskentelevä Satu komppaa lämpimän, suorastaan hehkuvan kuparin olevan in.

Reetta kertoo kuparin saaneen tänä syksynä uuden vivahteen, nimeltään cowboy copper. Se on ruskea punakupari, jota pystyy soveltamaan helposti eri tummuusasteille. Katariina lisää, että cowboy copper voi vaihdella rusehtavista kupareista myös monivärisiin punertavampiin sävyihin. Myös vaaleisiin hiuksiin pieni kuparin tai aprikoosin säväys on ihana, Katariina kertoo.

Parturi-kampaaja Timo kertoo lisäksi, että vaaleissa hiuksissa hiekkaiset sävyt ovat suosittuja. 

Sekä Sari A. että Timo kertovat hiuksiin toivottavan kerroksellisuutta leikkauksen avulla. Kerrostuksella saa keveyttä ja liikettä hiukseen, kertoo parturi-kampaajamme Katariina. Myös Satu mainitsee kerrostuksen olevan suosittua. 

Parturi-kampaaja Sari A. kertoo, että polkkahiukset pysyvät edelleen muodissa eri pituisina. Myös Satun trendit-listasta löytyy polkka. Tällä hetkellä erityisen suosittu on niin kutsuttu ranskalainen polkka, joka on tavallista polkkatukkaa lyhyempi, rennompi ja kiharampi tai laineikkaampi. 

Föönatut hiukset saavat tyylistä rennon ja hiukset tuuheamman näköiseksi. Hiusten föönaus sopii hyvin kiireiseen elämäntyyliin. 

Hiuksiin halutaan myös runsaasti volyymia. “Rakennesuihkeet ja tuuheuttava muotovaahto, kuivashampoo sekä viimeistely hyvällä hiuskiinteellä”, parturi-kampaaja Satu luettelee keinoja volyymin saamiseksi.

Myös Katariina kertoo, että hiuksiin haetaan volyymia ja kimmoisuutta.

Föönattuja ja tuuheita hiuksia toivovat sekä miehet että naiset, kommentoi Sirke.

Talvella pakkasten tullessa hiukset saattavat sähköistyä helposti. Satu suosittelee hiusten sähköistymisen ehkäisyyn hiusöljyä, kuten Wellan Oil Reflections Lightia.

Lotta-Liisa kertoo, että nutturoissa on siirrytty hieman arkisempiin ja yksinkertaisempiin nutturoihin. Kampauksen ei tarvitse olla enää niin runsas kuin aiemmin. Puoliponnarit sekä korkeat ponnarikampaukset ovat tällä hetkellä kysyttyjä.

Wet lookia, eli ”märän” näköisiä ja taakse kammattuja hiuksia toivotaan tällä hetkellä jonkun verran.

Meikkauksissa toivotaan aiempaa enemmän silmien rajauksia. Kulmien ei tarvitse olla enää supertuuheat, vaan ne saavat olla ysärin tapaan vähän ohuemmat. Luomiväreissä toivotaan ”utuista” lopputulosta. Meikkipohja puolestaan saa olla edelleen mahdollisimman luonnollinen ja kuultava. Huulimeikki voi olla näyttävä, ja siihen käytetyt tuotteet saavat olla pysyviä ja peittäviä.

Sirke lisää, että meikeissä myös poskipuna on in ja sitä toivotaan paljon.

Myös kulmien vaalennusta toivotaan tällä hetkellä, kun vielä jonkin aikaa sitten ne saivat olla tummat.

Pikkujoulukaudella halutaan säihkettä ja näyttävyyttä sekä ripsiin että kynsiin, lisää vielä Maria. 

Kynsiteknikkomme Sonja kertoo, että syksyisin kynsiin halutaan ruskan sävyjä. Myös chromit ovat edelleen tosi pop.

Villapaitakuvio kynsissä on myös joka syksyinen/talvinen juttu, mutta nyt on näkynyt myös paljon flanelli/ruutukuviota.

Myös halloween näkyy kynsissä, joillain hillitymmin ja joillain isommin. Kynsiin halutaan esimerkiksi kurpitsan kuvia.

Parturi-kampaaja ja kouluttaja Maikki kertoo, että miesten hiuksissa ysäri tekee paluuta ja se näkyy esimerkiksi hiustyylien pitenemisenä.

Yksi suosituista miesten hiustyyleistä on wolf cut, eli siinä yhdistyvät sekä takatukka että rikottu leikkaus.

Buzz cutissa hiukset on leikattu koneella kauttaaltaan. Sivut voivat kuitenkin olla muita hiuksia lyhyemmät. 

French crop tai caesar cut -tyyliin kuuluu lyhyehkö ihonmyötäinen otsatukka. Hiukset myös kerrostetaan kauttaaltaan ja ne voidaan muotoilla kevyelle kiharalle. 

Maikki kertoo myös, että mullet on edelleen suosiossa. Nykyään siitä on erilaisia versioita, kuten rikottu leikkaus. Sen kanssa voi yhdistää esimerkiksi permanentin.

Sari A. mainitsee, että miesten hiustenleikkauksissa skin fade on ollut suosiossa. Siinä hiukset ovat päältä pidemmät, mutta ohenevat takaa ja sivuilta, ja sulautuvat lopuksi ihoon.

Pinnalla on myös klassinen hiustenleikkaus saksilla.

Partatrendeistä Maikki mainitsee sänkiparran viiksillä. Viikset voivat olla myös överit. 

Tuotteistamme Maikki suosittelee American Crewn Beard Balsamia, joka antaa kiiltoa ja muotoiltavuutta partaan. Se myös kosteuttaa, hoitaa partaa ja siinä on raikas tuoksu. Sitä käytetään viimeistelytuotteena parran muotoiluun ja hoitamiseen.  

Kosmetologimme Alma kertoo, että kesän jälkeen iho voi olla auringon kuivattama ja ärtynyt. Myös ilman viiletessä iho kaipaa kosteutusta ja rauhoitusta.

Kasvohoidoistamme Alma suosittelee täydellistä kasvohoitoa. Sen aikana ehtii tekemään myös laitehoidon, kuten timanttihionnan. Tällöin kasvohoidosta saa parhaimman hyödyn irti, kun timanttihionnan jälkeen iho vastaanottaa vaikutusaineet tehokkaammin. 

Myös Laajavuoren kosmetologi Maria painottaa kosteuttavia kasvohoitoja syksyn ja talven koittaessa. Maria kertoo myös, että kasvohoidon yhteydessä katsotaan asiakkaan kanssa yhdessä hänen iholleen sopivat tuotteet myös talvikauteen.

Myös jalkojenhoitajamme (AT) Tiina kertoo syksyiset terveisensä:

”Nyt on hyvä aika hoitaa jalat kuntoon ennen talvea ja talvikenkiä. Jalkojenhoidossa poistetaan känsät ja kovettumat sekä leikataan ja ohennetaan kynnet. Hoidon jälkeen jalkoja on helpompi hoitaa kotona ja näin ennaltaehkäistä pahempien ongelmien syntymistä. Kotona kannattaa muistaa päivittäinen jalkojen pesu ja huolellinen kuivaus sekä rasvaus tarpeen mukaan.”

 

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552
Voionmaankatu 0207 769 553

Muita artikkeleita

Palvelutestajaamme kuulumisia ripsienpidennyksistä ja microbladingista
Asiakkaamme Katja kävi toisessa ripsihuollossa sekä microblading -kulmien vahvistuksessa. Lue artikkelista hänen kuulumisia näiden palvelukäyntien jälkeen.
Timanttihionta, ultraäänipuhdistus & mekaaninen ihonpuhdistus
Kasvohoitovalikoimaamme kuuluvat mm. timanttihionta, ultraäänipuhdistus sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Lue, mitä ne tarkoittavat, mitkä niiden hyödyt ovat ja kenelle ne sopivat.
Kevättrendit 2021
Pyysimme henkilökuntaamme kertomaan, miten kevät näkyy heidän töissään, mitkä palvelut, sävyt tai tuotteet ovat nyt suosittuja.