Search
Close this search box.

Palvelutestajaamme kuulumisia ripsienpidennyksistä ja microbladingista

Sisältö

Asiakkaamme Katja kävi toisessa ripsihuollossa sekä microblading -kulmien vahvistuksessa. Lue artikkelista hänen kuulumisia näiden palvelukäyntien jälkeen.

Ripsihuolto, jo toinen sellainen, sekä microblading -vahvistuskäynti tuli ajankohtaiseksi asiakkaallamme Katjalla joulukuussa. Tässä artikkelissa hän kertoo kuulumisiaan näiden palvelukäyntien jälkeen.

Myös aiemmin Katja on testannut palveluitamme ja kirjoittanut niistä blogiimme: syyskuussa hänen tukkansa värjättiin kasvivärillä ja lokakuussa hän kävi ottamassa ripsienpidennykset ja microblading-kulmat.

Kuvassa Katja volyymiripsipidennysten laiton sekä microblading -kulmien muotoilun jälkeen lokakuussa.

Kävin ripsihuollossa ensimmäistä kertaa kolmen viikon jälkeen. Suositeltu ripsien huoltoväli on n. 2-4 viikkoa. Ripset olivat pysyneet todella hyvin ja olin jo enemmän kuin tottunut niihin. Ja se helppous! Ei tarvitse taivutella eikä laitella ripsiväriä. Eivätkä ripset suoristu tai ripsarit valu poskille vesi- tai räntäsateessa, vaan ovat aina kauniit. Ihan mahtavaa! Sain myös ripsipassin, jolla saa kuudennesta huollosta 30 prosentin alennuksen.

Erinäisten muuttujien vuoksi ripsien huoltoväli venyi kuuteen viikkoon ja microbladingin vahvistus yhdeksään viikkoon. Kuudennen viikon aikaan alkoi jo näkyä selkeämpiä lovia ripsissä, mutta ei niin, että se olisi vielä häirinnyt. Ripsiä myös irtosi enemmän kuin aikaisempina viikkoina. Kulmista oli muutamasta kohtaa lähtenyt väriä, mutta nekin näkyivät vain oikein läheltä katsottuna. Koronan turvavälien kanssa lähemmät tarkastelut ovatkin kuitenkin onneksi jääneet vähemmälle.

Ripsihuollossa paikkailtiin tällä kertaa kolot klassisilla pidennyksillä, koska mielestäni volyymit olivat enemmän itselleni sopivammat, kun ne olivat jo hieman harvenneet. Klassiset pidennykset ovat harvemmat heti alkuunsa, koska ripseen tulee kiinni vain yksi kuitu. Ja oikein mieluisat niistä tulikin!

Klassiset pidennykset ovat myös jäykempää materiaalia. Sen huomaa siinä, että nämä saattavat kinnata enemmän kuin volyymit, eli jäävät hieman ristikkäin, mikä vaatii melko välittömän oikaisutyön, koska se ei tunnu kovin kivalle. Muutoin olen tykännyt näistä ripsistä enemmän kuin volyymeista. Klassiset tosin saattavat vaatia tiheämpää huoltoväliä, koska ripsiä on harvemmassa. Jää nähtäväksi! Vielä kahden viikon jälkeen ei ole mitään hätää.

Samalla käynnillä ripsihuollon kanssa teimme myös microblading-kulmien vahvistuksen. Ensimmäisen kuukauden aikana pigmentti saattaa hävitä joistain kohdista, joten vahvistuskäynnillä korjataan nämä kohdat. Microbladingissa tehtiin taas ensimmäinen kierros ilman puudutusta. Silmät hieman vuotivat, mutta kipu ei ollut ollenkaan paha. Sitten lisättiin puudutusaine ja korjailtiin kohdat, joista oli lähtenyt väriä.

Reilun viikon verran kulmat olivat taas tummemmat, piirretyn näköiset, ja veljentytöt ihmettelivät tädin märkiä kulmakarvoja, koska ne kiiltelivät Bepanthenin alla. Nyt ne ovat jo enemmän luonnollisen näköiset, ja todella helpot ja ihanat. Ei tarvitse kuin silloin tällöin nypätä pinseteillä irti satunnaiset rajojen ulkopuolelle eksyneet villit karvat, mutta muutoin ei tarvitse tehdä mitään. Nämä minä kyllä pidän! Seuraava vahvistuskäynti on vasta reilun puolen vuoden tai lähemmäs vuoden päästä, riippuen siitä, kuinka hyvin väri pysyy.

Ajan ripsienpidennykseen, ripsien huoltoon tai microblading-palveluihin voit varata Kauppakadun liikkeeseen soittamalla 0207 769 551 tai alla olevasta painikkeesta.

Muita artikkeleita

Muuttumisleikki
Muuttumisleikin aikana asiakkaan hiukset leikattiin sekä värjättiin ja hänelle tehtiin päivämeikki. Katso muuttumisleikki vaihe vaiheelta ja kuvat muutoksesta.
Henkilöhaastattelu – Arita, parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Arita pitää erityisesti kampausten tekemisestä ja väritöistä.
Studio Line -hoitoaine – Studio AK:n oma hoitoaine
Studio AK:n oma kosteuttava shampoo Studio Line on saanut nyt rinnalleen selvittävän hoitoaineen, joka on kotimainen, parabeeniton ja vegaaninen.