Search
Close this search box.

Tuotetestaaja Sari ja hajusteettomat tuotteet

Sisältö

Sari pääsi kokeilemaan Four Reasonsin No Nothing -tuotteita, jotka ovat esimerkiksi hajusteettomia, vegaanisia ja sopivat herkällekin hiuspohjalle.

Etsimme kesällä tuotetestaajia, jotka saivat kauttamme hiustuotteita testaukseen. Testaus aloitettiin konsultaatiokäynnillä, jossa testaajalle suositeltiin juuri hänen hiuksilleen ja tarpeisiinsa sopivat tuotteet.

Tuotetestaaja Sari vieraili Kuokkalan liikkeessä ja sai parturi-kampaajaltamme Suvilta suosituksen testata Four Reasonsin No Nothing -tuotteita. No Nothing -tuotteet ovat mm. 100 % vegaanisia ja hajusteettomia, eli ne sopivat myös tuoksuyliherkille. Tuotteet eivät myöskään ärsytä hiuspohjaa ja niille onkin myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Sari kertoo saaneensa shampoosta ja hoitoaineesta mm. seuraavat hyödyt:
-Ei takkuisia hiuksia
-Päänahan kutina helpottunut
-Hilseily helpottunut
-Hiusten rasvoittuminen vähentynyt

 

Sarin mukaan muotovaahto on riittoisaa ja siinä on hyvä pito, mutta lopputulos ei ole kuitenkaan liian tönkkö. Kuivashampoosta on ollut Sarille apua hiusten rasvoittumiseen ja myös hiusten muotoiluun. Kuivashampoosta tulikin kyseisistä tuotteista Sarin suosikki!

 

Sarin testaamat tuotteet:

– Four Reasons, No Nothing Sensitive Color –shampoo 12,90 €
– Four Reasons, No Nothing Sensitive Color –hoitoaine 12,90 €
– Four Reasons, No Nothing Sensitive Strong Mousse -muotovaahto 13,90 €
– Four Reasons, No Nothing Sensitive Dry Shampoo -kuivashampoo 13,90 €
 

Kaikki edellä mainitut tuotteet ovat saatavilla Kuokkalan ja Palokan liikkeistä. Lisäksi myös Kauppakadun ja Laajavuoren liikkeistä löytyvät muut tuotteet, paitsi Kauppakadulta muotovaahto ja Laajavuoresta kuivashampoo.

Lisää tuotteista voit lukea Four Reasonsin nettisivuilta.

Hintatiedot 12/2022.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Elsa, visualisti & infohenkilö
Kauppakadun liikkeessä työskentelevän Elsan työpäivät koostuvat osittain esimerkiksi liikkeiden ulkonäön suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tuotteiden esillepanosta.
Hyvän ilman kampaamo – Studio AK Laajavuori
Studio AK Laajavuori on ollut toukokuusta 2023 alkaen Hyvän ilman kampaamo. Laajavuoren liike on Jyväskylän ainoa Hyvän ilman kampaamo, mikä tekee siitä entistäkin ainutlaatuisemman. Laajavuoren liikkeestä on saatavilla myös kosmetologipalveluita.
Repêchagen hoidot Studio AK Laajavuoressa
Studio AK Laajavuoren spa-palveluihin kuuluvat kasvo- ja vartalohoidot, jotka tehdään Repêchagen tuotteilla.