Search
Close this search box.

Mitä lahjaksi isälle? – 3 vinkkiä

Sisältö

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 14.11. Kokosimme 3 lahjavinkkiä, kuinka ilahduttaa isää.

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 14.11., mutta mitä isälle voisi hankkia lahjaksi? Meillä on 3 vinkkiä, jotka soveltuvat lahjaksi isälle kuin isälle: Seb Man -lahjapakkaus, Pallivaha Kit -lahjapakkaus tai Studio AK:n lahjakortti.

Seb Man -lahjapakkaus sisältää The Multi-tasker -shampoon, joka sopii hiuksille, parralle ja iholle sekä The Sculptor Clay savimaisen mattavahan.

Shampoo sopii kaikille hiustyypeille ja siinä on guaranuutteen, bergamotin ja roseepippurin virkistävä tuoksu. Pesee myös ihon ja parran.

Vaha tarjoaa pitkäkestoista pitoa ja rakennetta ja sitä suositellaan käytettäväksi kuiviin hiuksiin. Eloisan raikkaan tuoksun tarjoavat sen sisältämät bergamotti ja roseepippuri.

Saatavilla Kauppakadun, Kuokkalan ja Palokan liikkeistä.

Hinta 29,90 € niin kauan kuin tavaraa riittää (norm. 39,80 €).

Lahja, joka kosteuttaa pallit ja rohtuneet huulet. Pallivaha Kit -lahjapakkaus sisältää pallivahan ja huulirasvan. Pallivaha kosteuttaa pallien herkkää ihoa sen sisältämien voipuun rasvan, vitamiinien ja kivennäisaineiden avulla. Se estää pallien hikoilua ja hajuja, ja soveltuu hyvin esimerkiksi paljon urheileville miehille. Myös huulirasva on kosteuttava.

Pallivahasta saa apua mm. kutinaan. Tuotteet ovat vegaanisia. Huulirasvassa on miellyttävä ja mieto marjaisa tuoksu.

Hinta 15,90 €.

Pallivaha Kit -lahjapakkauksen pallivaha ja huulirasva on saatavana myös piparisella tuoksulla varustettuna.

Hinta 14,90 €.

Studio AK:n lahjakortti on monipuolinen ja se käy kaikkiin palveluihimme ja tuotteisiimme. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja käytettävissä osissa. Sen voi käyttää kaikissa neljässä liikkeessämme: Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa ja Palokassa.

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy hyvin tuotteita mm. hiuksille ja parralle. Myös palveluvalikoimamme on monipuolinen, joista suosittelemme miehille erityisesti hierontaa, jalkahoitoa tai hiustenleikkausta. Myös kasvohoidolla tai pidennetyllä päähieronnalla voi hemmotella isää. Kauppakadun liikkeestä on lisäksi saatavilla pientä purtavaa ja siellä on myös anniskeluoikeudet, joiden tarjontaan lahjakortin voi myös hyödyntää.

Vaihtoehtoisesti voit muistaa isää äijäpassilla. Se on käytettävissä äijäpalveluihin, kuten tukka siistiksi ja pidennetty päähieronta -palveluun, naama komiaksi -kasvohoitoon tai kevyet jalat! -jalkahoitoon. Palvelujen pituus on 45 min, arvo 45 €. Mutta kuten passissakin sanotaan, äijä kyllä tietää mitä itse haluaa, joten äijäpassi-lahjakortti on käytettävissä mihin tahansa palveluun, tuotteeseen tai tarjoiluun vuoden ostohetkestä. Äijäpalvelut on esitelty täällä.

Äijäpassi on voimassa vuoden ostohetkestä ja käytettävissä osissa. Sen voi käyttää kaikissa neljässä liikkeessämme: Kauppakadulla, Kuokkalassa, Laajavuoressa ja Palokassa.

Tässä vielä listattuna kaikki asiakaspalvelijamme, joiden palveluihin lahjakortti käy:

PARTURI-KAMPAAJA | EKOKAMPAAJA | MEIKKAAJA | RIPSITEKNIKKO | KOSMETOLOGI | OPI NAIL BAR | KYNSITEKNIKKO | KOULUTETTU HIEROJA | JALKOJENHOITAJA (AT) | CAFE & BAR

Lahjakortin voi ostaa liikkeistämme tai kätevästi netistä alla olevan painikkeen kautta.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Usein kysytyt kysymykset parturi-kampaajilta
Parturi-kampaajamme saavat asiakkailtaan paljon kysymyksiä hiuksiin liittyen. Halusimme koostaa niistä yleisimmät, jotta myös muut saisivat niihin vastaukset.
Henkilöhaastattelu – Satu, parturi-kampaaja
Studio AK Palokan Stylist Satu tykkää erityisesti auttaa asiakasta hiuspulmissa ja hänen intohimonaan onkin tyytyväinen asiakas.
TOP 5 ihonhoitotuotteet
Erityisesti syksyllä iho kaipaa hoitoa ja kosteutusta. Kosmetologimme listasivat TOP 5 ihonhoitotuotteet, jotka soveltuvat hyvin syksyllä käytettäviksi.