Search
Close this search box.

Nanolash, Nanobrow, Nanoil

Sisältö

Kauppakadun valikoima on täydentynyt Nanolash-ripsiseerumilla, Nanobrow-kulmakarvaseerumilla sekä Nanoil Argan Oil -öljyllä. Tutustu tuotteiden hyötyihin.

Kauppakadun valikoima on täydentynyt Nanolash-ripsiseerumilla, Nanobrow-kulmakarvaseerumilla sekä Nanoil Argan Oil -öljyllä. Lue alta lisää niiden ominaisuuksista, käyttötarkoituksista sekä kenelle ne sopivat.

Nanolashin avulla voit saada tuuheat ja pitkät ripset luonnollisella tavalla. Nanolash on siis ripsiseerumi, joka lupaa 50 % pidemmät ripset 30 päivässä. Jo viidentoista päivän käytön jälkeen se antaa ripsiisi lisää pituutta, tuuheutta ja vahvuutta.

Huolehdi ennen seerumin levittämistä, että iholla ei ole meikkiä tai silmävoiteita. Seerumissa on tarkka sivellin, jonka avulla sen levittäminen on helppoa ja yksinkertaista. Tuotetta levitetään iltaisin siihen kohtaan, missä ripset ja iho kohtaavat – samanlailla kuin rajausväriä. Seerumi imeytyy muutamassa sekunnissa ja ripsiä vahvistavat ainesosat aktivoituvat. Seerumia tulisi käyttää päivittäin saadakseen tuuheat, kosteutetut ja pidemmät ripset.

Saavutettuasi ripsien halutun pituuden ja tuuheuden voit vähentää käyttötiheyttä 2-3 kertaan viikossa. Näin saat ylläpidettyä tuloksia ja ravittua ripsiä myös jatkossa.

Seerumin ainesosat työntyvät ripsien juuriin ihon läpi. Seerumi toimii siis sisältäpäin ja auttaa ravittuja ripsituppeja tuottamaan paksuja, vahvoja sekä näyttävän pitkiä ripsiä. Nanolash saa ripset myös näyttämään tummemmilta sekä tarjoaa niille suojaavan kerroksen, minkä ansiosta ripsiä irtoaa ja katkeilee vähemmän. Nanolashin tehokkuus on todistettu tuhansien tutkimusten ja testaajien avulla.

Tämä ripsien stimulointi -tekniikka ei aiheuta allergisia reaktioita tai ihoärsytystä, ja se on todistettu täysin turvalliseksi. Nanolashissa on keskitytty 100 % luonnollisiin ainesosiin, ja sen resepti on kehitetty ja varmistettu niin, että on pystytty takaamaan luotettava, turvallinen ja tehokas tuote. Nanolash on tulehduksia ehkäisevä, silmälääketieteellisesti testattu ja se ei muuta iiriksen väriä.

Nanolash on hellävarainen ja se rauhoittaa silmän ihoaluetta. Sitä voivat käyttää siis myös allergiaan taipuvaiset. Seerumi sopii myös näkövammaisille, piilolinssejä käyttäville sekä ripsipidennysten kanssa. Nanolashia ei suositella nuorille, raskaana oleville, imettäville tai kemo-/säteilyterapiaa läpi käyville.

Nanolashia on saatavana Kauppakadun liikkeestä hintaan 49 €, koko 3 ml.

Nanobrow on kulmakarvaseerumi, joka tarjoaa parhaan sekoituksen ravitsevia ainesosia. Seerumi korjaa huonosti kasvavat kulmakarvat ja syvimmätkin kulmakarvarakenteet. Jo muutaman viikon säännöllisellä käytöllä voi elvyttää kulmakarvojaan ja saada niistä huomattavasti vahvemmat.

Kulmakarvat tummenevat ja muuttuvat kiiltävämmiksi käytön ensipäivinä. Kulmakarvojen asteittaisen kasvun seurauksena on tuuheampi ja täydempi kulmakarvaraja ihanteellisella muodolla ja korostuksella. Lopputuloksena saat kaksi kertaa paksummat sekä todella tuuheat ja täydellisen näköiset kulmakarvat.

Nanobrow nopeuttaa kulmakarvojen kasvua, ehkäisee niiden irtoamista sekä tuo esiin niiden luonnollisuutta. Seerumi ”iskee” ongelman ytimeen, eli imeytyy kulmakarvojen tuppeen hoitamaan niitä. Tämän ansiosta kulmakarvat näyttävät terveiltä, virheettömiltä ja täydellisiltä myös ilman meikkiä.

Nanobrowia on helppo käyttää. Puhdista iho meikistä ja kuivaa se. Levitä seerumia siveltimellä muutaman vedon verran hellävaraisesti kulmakarvojen alueelle. Odota muutaman sekunnin ajan, jotta seerumi imeytyy. Käytä seerumia aluksi joka ilta.

Käytettyäsi seerumia 2 kuukauden ajan, voit vähentää käyttötiheyttä 2-3 kertaan viikossa tulosten ylläpitämiseksi.

Nanobrow sopii harvoille, vaaleille, ohuille ja oheneville kulmakarvoille. Se on monitoiminen kulmakarvaseerumi, joka on kehitetty kulmakarvojensa ulkonäköön tyytymättömille. Alaikäisille, raskaana oleville, imettäville naisille tai lääketieteellisiä toimenpiteitä tarvitseville Nanobrowia ei suositella. Sen käyttöä ei myöskään suositella, mikäli Nanobrowista saa allergisen reaktion.

Nanobrowia on saatavana Kauppakadun liikkeestä hintaan 55 €, koko 5 ml.

Nanoil hemmottelee hiuksiasi ja ihoasi hoitamalla niitä. Tuotteet sisältävät luonnosta tulleita laadukkaita ainesosia, joiden avulla voit saada vahvat hiukset ja nuorekkaan ihon. Jokainen tippa Nanoil-tuotetta pääsee käsiksi ongelmien lähteeseen ja palauttamaan luonnollisen kauneuden, sillä se on suunniteltu maksimaalisen tehokkaaksi.

Nanoil tarjoaa ammattitasoisen tuotteen hiusten, vartalon, kasvojen sekä kynsinauhojen hoitoon. Se on suosittu ympäri maailman ja luonnon innoittama. Nanoil-tuotteiden ainesosat on valittu tarkoin ja niiden jokaisen tehokkuus ja laatu on todistettu sertifikaattien, arvosteluiden ja testien avulla. Ne eivät sisällä parabeeneja tai väriaineita.

Yksi Nanoilin valikoimaan kuuluvista tuotteista on Argan Oil, joka sisältää yli 100 ainesosaa. Argan Oil on luonnollisen kauneuden öljy, joka mm. kosteuttaa, parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta sekä hidastaa ikääntymistä. Se sopii kuivalle, herkälle, aknealttiille, ikääntyvälle sekä vaurioituneelle iholle. Lisäksi se on myös tehokas silmä- ja kasvoseerumi sekä lisää hiusten luonnollista kiiltoa ja hiuskasvua. Argan Oilia voi käyttää myös ravitsemaan, hoitamaan ja vahvistamaan heikkoja tai vaurioituneita kynsiä.

Argan Oil on saanut myös Ecocert-merkin, joka annetaan vain laadukkaille ja luonnollisille
kauneustuotteille.

Argan Oil on kylmäpuristuksen avulla uutettu öljy. Se sisältää oleiinihappoa omega-9-ryhmästä sekä linolihappoa omega-6-ryhmästä, minkä takia se sopii hyvin jokaiselle iho- ja hiustyypille. Argan Oil sisältää myös korkean määrän E-vitamiinia, karoteenia ja skvaleenia sekä mm. karitevoita, joka luo aurinkosuojan.

Argan Oil on luonnollinen öljy, joten sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Sitä voi levittää kasvoihin, hiuksiin tai vartalolle, hieroa käsiin ja kynsiin tai lisätä kylpyveteen. Hoitotyypin voi valita omien tottumusten ja mieltymysten mukaan.

Nanoil Argan Oilia on saatavana Kauppakadun liikkeestä hintaan 14 €, koko 50 ml.

Nanolash-ripsiseerumia, Nanobrow-kulmakarvaseerumia ja Nanoil Argan Oil -kauneusöljyä saatavana Kauppakadun toimipisteestä. Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Syksyn suosituimmat trendit
Syksyn saapuminen tarkoittaa meillä uusia trendejä. Lue tarkemmin, mitä ammattilaisemme kertovat trendeistä esim. hiuksiin, kynsiin ja ihonhoitoon liittyen.
Hiustrendit vuonna 2021
Hiustrendit vuonna 2021 sisältävät sekä uusia juttuja että vanhoja tuttuja. Suosiossa on esim. kaksisävyvärjäys sekä kiharat.
Henkilöhaastattelu – Reetta, parturi-kampaaja
Reetta työskentelee Jyväskylän Kauppakadulla parturi-kampaajana. Hän pitää erityisesti värjäyksistä ja vaalean hiuksen eri variaatioista.