Search
Close this search box.

Ripset ja kulmat

Kosmetologimme tekevät myös ripsi- ja kulmapalveluita. Niihin kuuluvat esimerkiksi ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Lisäksi meiltä on saatavana ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointia. Ripsienpidennyksistä voit lukea lisää ripset-sivulta.

Tätä palvelua saatavilla

Ripset ja kulmat

Ripset & kulmat -palvelun aikana ripsesi ja kulmasi värjätään kestovärillä sekä kulmat nypitään ja muotoillaan haluamallasi tavalla. Tämä korostaa katsettasi ja saa ilmeestäsi ryhdikkäämmän. Palvelu on saatavana omana palvelunaan tai esimerkiksi kosmetologi- tai parturi-kampaamopalvelun lisäpalveluna.

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus korostaa omien ripsien luonnollista kauneutta. Kestotaivutuksen tarkoituksena on taivuttaa ripset ylöspäin ja antaa samalla niille lisää volyymia ja pituutta, jolloin ripsesi myös näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta.

Kestotaivutus tehdään asettamalla ripset silikonityynyn päälle ja liimaamalla ne siihen kiinni hoidon ajaksi. Tämän aikana taivutusaine ja hoitoaine vaikuttavat ripsiin. Sen ja muottien avulla ripsiin saadaan haluttu kaarevuus. Ripsesi värjätään joko mustalla tai sinimustalla kestovärillä. Lopuksi liima poistetaan vesihuuhteella.

Ripsien kestotaivutuksen tulos kestää 8-10 viikkoa, mikä on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely uusitaan siis 8-12 viikon välein.

Ripsien kestotaivutuksessa on käytössä Yumi Lashes tai Glamlashes -tuotteet.

Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Kulmien laminointi ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, proteiinien ja vitamiinien avulla.

Hoidon aikana kulmat käsitellään taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjätään ja muotoillaan pinseteillä nyppimällä. Aineiden vaikutuksen ajaksi kulmat laitetaan kelmun alle. Palvelun aikana kulmat asetellaan haluttuun muotoon. Asettelun avulla voidaan esimerkiksi piilottaa mahdollisia pieniä lovia kulmakarvoissa.

Kulmien laminoinnin ideana on saada muutettua karvan tekstuuria siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Kulmat myös kestovärjätään asiakkaan toiveiden mukaan. Kulmasi saattavat kuitenkin olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelun jälkeen.

Meillä on käytössä Yumi Brows -tuotteet.

Kulmien laminoinnin vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

Voit lukea täältä lisää kulmien laminoinnista, kuten siitä, mitä pitäisi ottaa huomioon ennen ja jälkeen palvelun.

Laadukkaat tuotteet

Helppo ajanvaraus

Yli 1 000 arvostelua

Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Monipuoliset parturi-kampaamo-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä.