KOSMETOLOGIPALVELUT: KAUPPAKATU | LAAJAVUORI

Kosmetologipalveluita on saatavana Kauppakadun ja Laajavuoren toimipisteistä (palvelut saattavat vaihdella toimipaikkakohtaisesti). Palveluiden hintoihin voit tutustua sivun alalaidasta.

Studio AK Kauppakadulta sekä Laajavuoresta on saatavilla myös spa-hoitoja:  Vartalohoidot | Kasvohoidot | Jalkahoito | Lasten hemmottelupalvelut Palveluvalikoima vaihtelee liikkeittäin.

Kasvohoidot

Kosmetologeiltamme on saatavilla monenlaisia kasvohoitoja puolen tunnin mittaisesta kasvohoidosta yli tunnin kestävään täydelliseen kasvohoitoon. Yleisesti kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan sekä naamion. Kasvohoidot ovat tarkoitettu niin nuorelle kuin vanhallekin iholle ja hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihon mukaan. Kasvohoidot toteutetaan kotimaisilla Ekopharman ihonhoitotuotteilla.

Täydellinen kasvohoito, marjaisa

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Ihonpuhdistus

Sopii esimerkiksi nuoren ihon/epäpuhtaan ihon hoitoon. Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoiteet.

Kasvohoito

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, hoitovoiteet.

Ultraäänipuhdistus/timanttihionta

Palvelun sisältö: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kojekäsittely, naamio, hoitovoiteet.

Kosmetologipalvelut keskustassa Jyväskylässä.
Kosmetologipalvelut Studio AK Kauppakatu ja Laajavuori -toimipisteistä!
Kotimaiset Ekopharman tuotteet

Ripset ja kulmat

Kosmetologi tekee ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä kulmien muotoilua. Kauppakadun kosmetologipalvelut sisältävät edellisten lisäksi myös suositut ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnin. Ripsien kestotaivutuksissa meillä on käyttötuotteina Yumi Lashes ja kulmien laminoinnissa Yumi Brows. Voit lukea lisää ripsien kestotaivutuksesta ja kulmien laminoinnista ripsipalvelut-sivulta.

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus saatavilla meiltä Studio AK:lta

Kädet/kynnet

Käsihoidot saavat kädet säihkymään! Palveluiden sisällöt vaihtelevat, mutta yleensä käsihoitomme sisältävät käsianalyysin, kynsienhoidon sekä lakkauksen. Meillä on myös lapsille suunniteltu OPI Princess Manic -käsihoito. Useat käsihoitomme ovat OPI:n ”käsialaa”, joihin voit tutustua lisää OPI kynsipalvelut -sivulla.

Käsihoidot sopivat hyvin myös miehille!

OPI:n kestolakkaus tekee käsistä kauniit

Jalkahoidot

Jalkahoidossa kylvetetään jalat. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Mahdolliset kovettumat poistetaan ja tarvittaessa raspataan kantapäät. Lopuksi jalat hierotaan. Esimerkiksi spa-jalkahoidossa edellisten lisäksi jalat kuoritaan kylvetyksen jälkeen ja lopuksi jaloille levitetään vaikuttamaan jalkanaamio.

Myös joihinkin jalkahoidoistamme voit tutustua lisää OPI kynsipalvelut -sivulla.

Jalkahoitoja OPI:n tuotteilla tehtynä

Vartalohoito: selän kuorintahoito

Selän kuorintahoidon aikana kuoritaan hartia-alueen ja selän iho sekä hierotaan kosteuttava voide tai hoitava öljy ihoon. Selän kuorintahoito auttaa vähentämään mustapäiden ja finnien syntymistä selän alueelle. Samalla hoito rentouttaa ja auttaa lievittämään stressiä.

Lisää vartalohoitoja löydät täältä.

Ihokarvojen poisto

Liikkeessämme ihokarvojen poisto tehdään sokeroimalla. Meiltä on saatavilla niin kasvojen kuin reisien tai bikinilinjankin sokerointia. Valikoimastamme löytyy myös miehille suunnitellut selän, rinnan sekä vatsan sokeroinnit. Lisäksi meiltä on saatavilla brasilialaista sokerointia, eli brassia, naisille.

Karvojen olisi hyvä olla vähintään 3 mm mittaisia. Käytössämme on kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikan Hilla Hellä -sokeri.

Ihokarvojen poisto Ekopharman tuotteilla Kauppakadulta ja Laajavuoresta

Rusketukset

Meiltä Kauppakadulta on saatavana myös suihkurusketuspalvelua. Valittavanasi on koko vartalolle, kasvoille ja decolteelle tai jaloille tarkoitettu suihkurusketus. Rusketus kestää noin viikon.

Suihkurusketuksessa on käytössä Norvell-tuotteet. Niiden avulla voit saada rusketuksen terveellisemmin kuin aurinkoa ottamalla. Norvell-tuotteet ovat 100 % vegaanisia, eläinkokeettomia, parabeenittomia, sulfaatittomia, pähkinättömiä ja gluteenittomia. Ne sisältävät pääasiassa marjoja, hedelmiä ja kasviksia sekä parasta DHA:ta, jota markkinoilta saadaan. Sarjan kaikki tuotteet ovat myös dermatologisesti testattuja. Norvellin ainutlaatuisuus on myös siinä, että saat juuri sellaisen värin, joka on kuin sinulle tehty. Kerro toiveesi ja hän sekoitamme sinulle värin, jossa huomioidaan ihosi lähtöväri ja millaiseen lopputuloksen haluat.

Emme suosittele suihkurusketuksen kanssa samalle päivälle muita kauneushoitoja.

Ennen suihkurusketusta:
 • Suosittelemme varaamaan ajan kaksi päivää ennen tärkeää menoa.
 • Ihon tulisi olla puhdas ennen suihkurusketusta. Deodorantti, meikit, hajusteet, voiteet jne. tulisi pestä pois.
 • Jos haluat poistaa ihokarvat ennen suihkurusketusta, teethän sen viimeistään päivää aikaisemmin.
 • Kuori ja kosteuta ihoasi ennen suihkurusketusta. Erityisesti kuivia kohtia, kuten kyynärpäitä, nilkkoja ja polvia. Varmista kuitenkin, ettei ihollesi jää öljyistä pintaa.
 • Ota mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet rusketuksen ajaksi. Vaihtoehtoisesti saat meiltä kertakäyttöstringit rusketuksen ajaksi.
 • Pue päällesi löysät ja tummat vaatteet. Näin vältät tahroja vaatteissasi ja mahdollisia hankaumajälkiä rusketuksessa.
Suihkurusketuksen jälkeen:
 • Vältä suihkua, uintia, kosmetiikkaa ja hikoilua 8-10 tunnin ajan suihkurusketuksen jälkeen.
 • Ohjausväri lähtee ensimmäisen suihkun aikana pois. Puhdista ihosi vain vedellä (älä suihkusaippualla) ensimmäisessä suihkussa, sillä väri voi vielä kehittyä suihkun jälkeen.
 • Kuivaa itsesi taputtelemalla, älä hankaamalla, jotta rusketuksesi säilyy tasaisena kauemmin.
 • Kosteuta ihoasi aamuin illoin rusketuksen ylläpitämiseksi.
 • Oikein ylläpidettynä rusketus pysyy ihollasi jopa 7-11 päivää.
Suihkurusketus saatavilla Jyväskylän Studio AK Kauppakadulta

Rentouttava hieronta

Kauppakadun kosmetologipalvelut tarjoavat lisäksi rentouttavaa hierontaa, jonka aikana hierotaan selkä, niska, hartiat ja pää. Tunnin hieronnassa käydään lävitse myös jalat ja kädet. Ihon pintaverenkierto vilkastuu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Saat kiireettömän hetken tunnelmallista musiikkia kuunnellen yhdistettynä rentouttavaan kosketukseen. Hieronta tehdään kotimaisella Ekopharman vartaloöljyllä, joka pehmentää ja ravitsee ihoa.

Rentouttava hieronta kosmetologin tekemänä

Kosmetologipalvelut huipputuotesarjoilla

Kauneushoitolapalveluissamme on käytössä kotimainen Ekopharman luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidoissa sopivimmat tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Valittavana on Herukka-, Tyrni-, Vadelma- ja Karpalo-sarjat. Meiltä saat kattavasti myös Ekopharman kotihoitotuotteita sekä ohjeistusta ihonhoitoon.

Käsi- ja jalkahoitomme tehdään OPI:n tuotteilla, jotka ovat maailmanlaajuisesti alan johtavia tuotteita. OPI on sitoutunut korkealaatuisiin tuotteisiin ja palveluihin keskittyen uusiin innovaatioihin sekä tuotteiden turvalliseen käyttöön. Kynsilakat ovat tunnettuja erityisesti koostumuksestaan, muodikkaista väreistään ja suosituista nimistään. Ne ovat myös runsaspigmenttisiä, täyteläisiä ja pitkäkestoisia sekä tarjoavat käyttäjälleen laadukkaan ja pitkäkestoisen lakkauksen. Hoitojen aikana käytettävien voiteiden avulla saat pehmeämmät ja sileämmät kädet sekä jalat.

Kauppakadulla ja Laajavuoressa on käytössä Repêchagen tuotteet. Repêchage on yhdysvaltalainen ihonhoito-brändi, joka yhdistää merilevän tuomat kauneuden edut ja hienot luonnolliset ainesosat, joita maapallolla on tarjottavana. Repêchage on uutuussarja Suomessa, ja Studio AK Kauppakatu ja Laajavuori ovat Keski-Suomen ainoat hoitolat, missä on mahdollista kokeilla näitä hoitoja. Repêchagen suosio perustuu hoitojen tehokkuuteen. Tuotesarja onkin useaan kertaan palkittu. Voit tutustua Repêchagen saamiin palkintoihin ja kunniamainintoihin tästä linkistä (pdf).

Meiltä Studio AK:lta löytyy mm. Ekopharman, Vita Liberatan, Repechagen, OPI:n ja Yumin tuotteita
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen
Repêchagen tuotesarja on kehitetty luontoa kunnioittaen

Tutustu Studio AK Kauppakadun ja Laajavuoren spa-vartalo- ja kasvohoitoihin sekä spa-jalkahoitoon tästä.

Hinnasto

Täydellinen kasvohoito70 €
Kasvohoito65 €
Timanttihionta65 €
Ultraäänipuhdistus65 €
Pikakasvohoito, 30 min30 €
Mekaaninen ihonpuhdistus50 €
Kauppakatu ja Laajavuori:
(Valikoima vaihtelee liikkeittäin.)
KuvausHinta
Spa-kasvohoito 45 min Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuvoiteet ja paineluhieronnan aromaöljyllä.59 €
Syväkosteuttava kasvohoito 60 minKiinteyttävä ja syväkosteuttava kasvohoito normaalille, kuivalle ja kosteutusta tarvitsevalle tai himmeälle iholle. Lumpeen uute, hyaluronihappo sekä merilevä tarjoavat iholle syväkosteutuksen.65 €
Kosteuttava ja tasapainottava kasvohoito 60 minSopii kuivalle yhdistelmäiholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.65 €
Four Layer Facial - neljäkerroksinen luksuskasvohoito 90 minSopii kaikille ihotyypeille. Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja on erittäin rentouttava. Sisältää merileväpohjaisen okluusionaamion, merileväpohjaisen C-seerumin (jossa 18 eri aminohappoa, 12 eri vitamiinia ja mineraaleja sekä 42 mikroelementtiä), ihanan hieronnan kosteuttavalla merilevävoiteella, mineraalinaamion, joka kovettuu, sekä kosteuttavan loppuvoiteen. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.150 €
Fusion-kasvohoito 45 minFusion-kasvohoitoja on 4 erilaista: Chocofina, Berryfina, Matchafina sekä Pumpkinfina. Kosmetologi valitsee niistä juuri sinun ihollesi sopivimman. Ne kaikki sisältävät luonnon antimia ja ne toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Hydra Dew Express Lift Moisture Mask 45 minKosteuttava ja kiinteyttävä hoito Repêchagen tuotteilla. Sopii hyvin kuivalle ja elottomalle iholle, jossa esiintyy pigmenttimuutoksia. Kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä sekä pieniä juonteita. 95 €
Rauhoittava merileväkasvohoito 60 minKasvohoito merimineraaleilla. Kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa, raikastaa ja ravitsee. Antioksidanttinen, ihoa siloittava vaikutus. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.75 €
Hydra Medic Facial 60 minOngelmaiholle. Syväpuhdistava kasvohoito akneiholle. Syväpuhdistaa, vähentää tulehdusta ja tasapainottaa talineritystä. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.85 €
Lamina Lift Mask 60 minKaikille ihotyypeille. Rauhoittava ja kiinteyttävä naamio. Sisältää Laminaria digitata -merilevää, appelsiinivettä, rooibos-teetä, aloe veraa, vihreää teetä ja kastanja-uutetta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla. 60 €
Hydra 4 Red-out Facial 60 minHerkän ihon erikoiskasvohoito, joka sopii hyvin couperosa-iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.95 €
Red Out Express rauhoittava kasvohoito 30 minRed Out Express rauhoittava kasvohoito auttaa vähentämään ympäristön ja stressin aiheuttamaa punoitusta. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.50 €
Vita Cura 5-osainen kiinteyttävä kasvohoitoVita Cura 5-osainen kiinteyttävä kasvohoito kuivalle ja kypsälle iholle. Entsymaattinen mikrohionta luo tasaisen ihonsävyn. Kaksi erilaista hierontaa sekä viilentävä Spirulina merilevänaamio ja pentapeptidit auttavat kiinteyttämään ja silentämään ihoa. Lopuksi iholle levitetään Vita Cura Opti Lift- seerumi.140 €
Opti-Firm -silmänympäryshoitoPeptideillä rikastettu silmähoito taistelee tehokkaasti tummia silmänympäryksiä, turvotusta ja ryppyjä vastaan. Opti- Firm hoito perustuu uusimpaan ihonhoito-teknologiaan ja sisältää ainesosia, jotka estävät ihon ikääntymistä ja suojaavat sitä ympäristön haittavaikutuksilta. Tuloksena on näkyvästi vähemmän ryppyjä sekä kirkas katse!45 €
Kauppakatu, Laajavuori:KuvausHinta
Selän kuorintahoito 45 min Hoidon aikana kuoritaan hartia-alueen ja selän iho sekä hierotaan kosteuttava voide tai hoitava öljy ihoon. Selän kuorintahoito auttaa vähentämään mustapäiden ja finnien syntymistä selän alueelle. Samalla hoito rentouttaa ja auttaa lievittämään stressiä. 40 €
Laajavuori:KuvausHinta
Seaweed Body Contouring Treatment - kiinteyttävä vartalohoito 60 minKiinteyttävä vartalohoito, perustuu klassiseen thalassoterapiaan. Hoitaa selluliittia poistaen kuona-aineita ja samalla lievittää stressiä. Tasoittaa ihon sävyä syväkosteuttamalla ja tasapainottamalla sitä. Hoito tehdään Repêchage Seaweed Body Contouring -tuotteilla.95 €
Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta 60 minKoko vartaloa kuoriva hoito, perustuu eetteristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoito poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut syväpuhdistaen ja jättäen samalla ihon täydellisen sileäksi. Hoito tehdään Repêchage Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorintatuotteilla.95 €
Vartalon Hunajakuorinta – muinainen kauneusrituaali 60 minYlellinen vartalokuorinta hunajalla sekä kaura- ja mantelijauhon seoksella. Ikääntymistä ehkäisevä, syväkosteuttava hoito. Sopii ihanteellisesti auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
Vartalohoito granaattiomenalla, karpalolla ja orgaanisella ruokosokerilla 60 minTämä antioksidanttinen hoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen sen kauniin sileäksi ja säteileväksi. Ehkäisee ihon ikääntymistä, kosteuttaa ja palauttaa ihon tasapainon. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
Kauppakatu:KuvausHinta
Kauppakadun vartalohoito 75 minHoito kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen pehmeän tunteen iholle. Kuorinnan jälkeen tehdään 45 min hieronta rentouttavalla ja kosteuttavalla vartaloöljyllä. Ehkäisee ihon ikääntymistä, kirkastaa ihoa ja palauttaa sen tasapainon. Sopii lisäksi auringon vahingoittamalle ja kuivalle iholle. Hoito tehdään Repêchagen hoitotuotteilla.95 €
Junior StylistStylistTop Stylist
Ripset ja kulmat (sis. muotoilu)33 €33 €33 €
Kulmien väri ja muotoilu19 €19 €19 €
Ripsien värjäys19 €19 €19 €
Kulmien muotoilu lankaamalla15 €
Kauppakatu:
Volyymiripset110 €
Volyymiripsien pikahuolto44 €
Volyymiripsien huolto 60 min54 €
Volyymiripsien huolto 90 min67 €
Volyymiripsien huolto 120 min77 €
Klassiset ripset 90 €
Klassisten ripsien pikahuolto32 €
Klassisten ripsien huolto 45 min47 €
Klassisten ripsien huolto 75 min57 €
Ripsipidennysten poisto 27 €
Kauppakatu & Laajavuori:
Ripsien kestotaivutus & värjäys79 €
Kulmien laminointi45 €
PalveluKuvausHinta:
Artist / Kosmetologi
Valikoima vaihtelee toimipisteittäin.
OPI Nail Bar
PikamanikyyriOPI Minimanic -käsihoito: käsianalyysi, kynsienhoito, lakkaus vaalealla, hoitolakkaus tai kiillotus, hieronta.17 €
PerusmanikyyriOPI Salonkimanikyyri: Käsianalyysi, kynsienhoito, värilakkaus, hieronta.27 €
OPI Princess Manic -käsihoitoManikyyri 5-12 -vuotiaille14 €
OPI Kynnenvartijat -hoito-ohjelmaKäsianalyysi, kynsienhoito, lakkaus vaalealla/hoitolakalla tai kynsien kiillottaminen, hieronta. Hoito-ohjelman suunnittelu asiakkaalle. Hoitokerta 17 €/15 min.17 €
OPI Spa Manic -käsihoito Käsianalyysi, kuorinta, silottava seerumihoito, kynsienhoito, värilakkaus, hieronta.52 €
OPI GelColor -kestolakkaus yksivärinenKäsianalyysi, kynsienhoito, värilakkaus. Lakkauksen kesto 14-21 pv.47 €
OPI GelColor -kestolakkaus yksivärinen, poisto ja uusiKäsianalyysi, kynsienhoito, värilakkaus. Lakkauksen kesto 14-21 pv.57 €
OPI GelColor -poisto ja Minimanic-käsihoitoKestolakkauksen poisto. Käsianalyysi, kynsienhoito, lakkaus vaalealla, hoitolakkaus tai kiillotus, hieronta.27 €
PalveluKuvausHinta:
Artist
Hinta:
Top Artist
Rakennekynnet
Uudet rakennekynnet S, lyhyet/yksivärisetRakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä.88 €92 €
Uudet rakennekynnet M, keskipitkät Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä.93 €97 €
Uudet rakennekynnet L, pitkätRakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä.98 €102 €
Rakennekynnet S-huolto, lyhyet/yksivärisetGeelikynsien huolto lyhyille rakennekynsille.61 €63 €
Rakennekynnet M-huolto, keskipitkätGeelikynsien huolto keskipitkille rakennekynsille.68 €70 €
Rakennekynnet L-huolto, pitkät/paljon korjattavaaGeelikynsien huolto pitkille rakennekynsille.75 €77 €
Extrapitkien kynsien lisä Lisätään L-kynsien hintaan, koskee sekä uusia kynsiä että huoltoa+ 15 €+ 15 €
Rakennekynsien poisto (kesto 30 min)33 €33 €
Rakennekynsien poisto + pikamanikyyri (kesto 45 min)40 €40 €
Oman kynnen geelaus (kesto 60 min)Kirkas tai värillinen geelaus oman kynnen päälle.55 €58 €
Oman kynnen geelauksen huolto (kesto 60 min)51 €54 €
Oman kynnen geelauksen poisto + pikamanikyyri (kesto 45 min)30 €30 €
Oman kynnen geelauksen poisto23 €23 €
Kestolakkaus yksivärinenKestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3:ksi viikoksi. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa, eikä pituutta lisätä.47 €47 €
Kestolakkaus ranskalainenKestolakkaus ranskalaisella kynnen koristelulla. Upea ja kestävä lakkaus jopa 3:ksi viikoksi.57 €57 €
Kestolakkauksen huoltoHuolto sisältää vanhan kestolakkauksen poiston ja uuden lakkauksen. Kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3:ksi viikoksi.57 €57 €
Kestolakkauksen poistoKestolakkauksen poisto ja kynsinauhojen siistiminen.27 €27 €
Lisäpalvelut
Kynsien koristelu, taso 1: yksinkertaiset koristeetHinta määräytyy tehtyjen koristeluiden mukaan.5-10 €5-10 €
Kynsien koristelu, taso 2: keskivaativat koristeetHinta määräytyy tehtyjen koristeluiden mukaan.10-15 €10-15 €
Kynsien koristelu, taso 3: vaativat koristeetHinta määräytyy tehtyjen koristeluiden mukaan.15-20 €15-20 €
KosmetologiJalkojenhoitaja (AT)
Perinteinen jalkahoito59 €65 €
Spa-jalkahoito69 €
Spa-jalkahoito 45 min (vain Laajavuori)49 €
OPI Minipedic jalkahoito:
Jalkakylpy, pehmennys, kevyt raspaus, kynsien hoito, lakkaus ja viimeistelyvoide.
49 €49 €
OPI Minipedic -jalkahoito GelColor kestolakkauksella:
Jalkakylpy, pehmennys, kevyt raspaus, kynsien hoito, lakkaus ja viimeistelyvoide. Lakkauksen kesto 14-21 päivää.
69 €69 €
OPI Minipedic jalkahoito GelColor kestolakkauksella, poisto ja uusi:
Kestolakkauksen poisto. Jalkakylpy, pehmennys, kevyt raspaus, kynsien hoito, lakkaus ja viimeistelyvoide. Lakkauksen kesto 14-21 päivää.
79 €79 €
OPI Pro Spa Jalkahoito:
Jalkakylpy, pehmennys, raspaus, kynsienhoito, kuorinta, naamio, hieronta, lakkaus ja viimeistelyvoide.
69 €69 €
OPI Pro Spa Jalkahoito GelColor kestolakkauksella:
Jalkakylpy, pehmennys, raspaus, kynsienhoito, kuorinta, naamio, hieronta, lakkaus ja viimeistelyvoide. Lakkauksen kesto 14-21 päivää.
89 €89 €
OPI Pro Spa Jalkahoito GelColor kestolakkauksella, poisto ja uusi:
Kestolakkauksen poisto. Jalkakylpy, pehmennys, raspaus, kynsienhoito, kuorinta, naamio, hieronta, lakkaus ja viimeistelyvoide. Lakkauksen kesto 14-21 päivää.
99 €99 €
Vaativa jalkahoito69 €
Äijien jalkahoito59 €
Yksittäisen kynnen, kovettuman, känsän tai syylän hoito20-30 €
Suunnitteluaika jalkojenhoitajan palveluun, 15 min. Voit varata ajan veloituksettomaan jalkojen kuntotarkastukseen, monofilamenttitestaukseen tai jalkojen omahoidon suunnitteluun.0 €
Bikinilinjan sokerointi32 €
Säärten sokerointi36 €
Reisien sokerointi36 €
Säärten & reisien sokerointi63 €
Bikinilinjan, kainaloiden & säärten sokerointi78 €
Kainaloiden sokerointi21 €
Käsivarsien sokerointi31 €
Kasvojen sokerointi, 1 alue15 €
Kasvojen sokerointi, 2 aluetta20 €
Selän sokerointi, miehille35 €
Rinnan ja vatsan sokerointi, miehille35 €
Brasilialainen sokerointi naisille, 1. kerta59 €
Brasilialainen sokerointi naisille, huolto. Alle 5 vkoa edellisestä käynnistä.53 €
Ylähuulen lankaus15 €
Kasvojen lankaus25 €
Käsivarsien lankaus30 €
Kasvojen lankaus25 €
Käsivarsien lankaus30 €
Suihkurusketus: koko vartalo35 €
Suihkurusketus: kasvot, kädet ja decolte25 €
Suihkurusketus: jalat25 €
Kuokkala:
Klassinen hieronta 30 min35 €
Klassinen hieronta 45 min40 €
Klassinen hieronta 60 min50 €
Klassinen hieronta 75 min55 €
Klassinen hieronta 90 min70 €
Urheiluhieronta 30 min37 €
Urheiluhieronta 45 min47 €
Urheiluhieronta 60 min57 €
Purentalihasten hieronta 45 min47 €
Purentalihasten hieronta 60 min58 €
Purentalihasten hieronta 75 min65 €
Raskausajan hieronta 30 min35 €
Raskausajan hieronta 45 min45 €
Raskausajan hieronta 60 min55 €
Kuokkala (tekijänä parturi-kampaaja)
Intialainen päähieronta 30 min35 €
Intialainen päähieronta 45 min45 €
Kauppakatu (tekijänä kosmetologi)
Rentouttava hieronta 45 min, tekijänä kosmetologi35 €
Rentouttava hieronta 60 min, tekijänä kosmetologi 44 €
Kuumakivihieronta 30 min30 €
Kuumakivihieronta 60 min60 €
Kuumakivihieronta 90 min90 €