Search
Close this search box.

Syksyn uutuudet Studio AK:lla

Sisältö

Kokosimme kesän ja syksyn aikana tulleita uutuuksia, kuten Olaplex 4-in-1 -pikahoito ja kuivakuppaus sekä B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja.

Vuoden 2021 kolmas uutuudet -osio sisältää kesän ja syksyn aikana tulleita uutuustuotteita ja -palveluita. Palveluihin olemme saaneet mm. Olaplex 4-in-1 -pikahiushoidon ja kuivakuppauksen. Uutuustuotteisiin puolestaan lukeutuu esimerkiksi B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja, OLAPLEX No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo, joka on tarkoitettu vaaleille hiuksille sekä uudet Scentsations -käsivoiteet.

B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja on erinomainen väline helppoon ja nopeaan hiusten suoristukseen! Harjan helppokäyttöisyys yhdistettynä muotoilulaitteiden lämpöön helpottaa sileiden tyylien luontia. Hot Brushin kuumenevat osat eivät ole suoraan kosketuksessa ihoon, joka tekee siitä todella turvallisen käyttää. Lämpenevät harjakset helpottavat hiusten suoristusta ja niiden kumiset kärjet hierovat hellävaraisesti hiuspohjaa.

B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja on saatavana Kauppakadulla, Kuokkalassa ja Palokassa.

Olaplex No.4P -shampoo sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin Olaplex No.4 -shampoo, mutta lisäksi OLAPLEX No.4P neutralisoi vaaleiden hiusten ei-toivottuja lämpimiä sävyjä ja kirkastaa vaaleita hiuksia.

OLAPLEX No.4P:
✨ Vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille
✨ Korjaa, kosteuttaa ja kirkastaa
✨ Sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian
✨ Neutralisoi tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä sävyjä
✨ Hellävarainen, sopii jopa päivittäiseen käyttöön
✨ Sopii kaikille hiustyypeille
✨ Parabeeniton & sulfaatiton
✨ Vegaaninen

Kauppakadun ihonhoitotuotteiden valikoima on täydentynyt Scentsations -käsivoiteilla. Scentsations-tuotteet sisältävät E-vitamiinia ja aloe veraa ja jättävät iholle hennon tuoksun. Hemmottelee kehoa ja aisteja.

Vaihtoehtoina:

🔸️Villikukka & camomilla
🔸️Kuusama & verigreippi
🔸️Mango & kookos
🔸️Kirsikka & muskottipähkinä
🔸️Laventeli & jojoba
🔸️Sitrushedelmä & vihreä tee
🔸️Mandariini & sitruunaruoho

Hinta 19,90 €.

Wet Brush -hiusharja on ympäristöystävällinen ja hiusten kiiltoa lisäävä harja. Se liukuu takkuisten ja kurittomienkin hiusten läpi kevyesti ilman nykimistä, joka voi rasittaa hiuspohjaa ja hiuksia.

Hiusharja on biologisesti hajoava, ja sen kädensija onkin valmistettu biohajoavasta kasvitärkkelyksestä. Synteettiset villisian harjakset levittävät hiusten sisältämää luonnollista öljyä ja jättävät hiukset upean kiiltäviksi. Harjan tyynyosa puolestaan sisältää runsaasti teepuuöljyä. Se ehkäisee hiusten kuivuutta, epäpuhtauksia ja ärsytystä.

Wet Brush -hiusharja tekee hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät. Huom! Hiusharjaa ei suositella käytettäväksi hiustenkuivaajan kanssa, koska lämpö voi vaurioittaa harjaksia.

Hinta 24,90 €.

Schwarzkopf Fibre Clinix -lahjapakkauksista voit valita sopivimman hiusten tarpeiden mukaan: vahingoittuneille, kuiville tai värjätyille hiuksille.

Hinta 15,90 € (norm. 39,90 €).

Kuokkalan liikkeeseen on tullut uutuutena Wella Professionals True Grey -sävyttävä hoito. Se on tarkoitettu luonnollisten harmaiden hiusten sävyttämiseen. True Grey -hoito korostaa harmaan hiuksen parhaita puolia, poistaa keltaisuutta ja antaa luonnollisen näköisen lopputuloksen vaurioittamatta hiusta.

Käsittely antaa hiuksille kauniin kiillon ja metallisen vivahteen. Sävyte häipyy hiuksesta kauniin tasaisesti, eikä jätä tyvikasvua. Hoito on saatavana hiustenleikkauksen yhteydessä 15 minuutin mittaisena pikahoitona (31 €) tai 30 min mittaisena hoitona (47 €), jolloin lopputuloksesta tulee voimakkaampi. Tuotetta ei suositella käytettäväksi värjätyille tai permanentatuille hiuksille.

Faskia eli lihaskalvo on sidekudosta, joka ympäröi lihaksia ja muita kudoksia yhdistäen kaikki kehon osat toisiinsa jatkuvana kolmiulotteisena verkkona jalkapohjista päälaelle asti. Faskian tehtävänä on pitää keho kasassa ja tuottaa voimaa haluttuun suuntaan.

Faskian toimintahäiriö tarkoittaa yleensä joko trauman tai rasituksen aiheuttamaa rajoitusta lihaksessa. Kun faskiakerrokset eivät liiku normaalisti toisiinsa nähden, on seurauksena lihaksen liikkeen rajoittuminen, kipu tai heikentynyt kyky palautua.

Faskiakäsittelyn tavoite on palauttaa faskian toiminta normaaliksi ja palauttaa liikelaajuuteen tulleita puutteita. Faskiakäsittelyssä keskitytään enemmän käsittelemään lihaksia ympäröiviä kalvoja, jänteitä sekä nivelsiteitä. Se voi tuntua normaalia hierontaa voimakkaammalta, mutta se avaa tehokkaasti ja nopeasti faskiaan tulleita kiinnikkeitä.

Faskiakäsittelyä on saatavana Kauppakadun liikkeestä ja varattavissa on seuraavat palvelut: 30 min 35 €, 45 min 45 € tai 60 min 55 €. Faskiakäsittely on myös mahdollista yhdistää osaksi klassista hierontaa asiakkaan niin toivoessa tai hoidettavan alueen niin vaatiessa.

Faskiaraudoilla voi käsitellä koko kehon jalkapohjista kasvojen ja pään alueen lihaksiin asti.

Faskiakäsittely sopii sinulle, jos kärsit esimerkiksi seuraavista;
🔸️selän, niskan, hartian, olkapään, kyynärpään, ranteen ongelmista
🔸️lonkan, reiden, polven, pohkeen, nilkan, jalkaterän ongelmista
🔸️arpikudoksesta
🔸️lihasten jännitystiloista
🔸️jänne – ja nivelsidevaivoista

Kuivakuppaus on alunperin vanha kiinalainen hoitomuoto. Kuivakuppaus perustuu alipaineeseen, joka jää silikonisen kupin ja ihon väliin. Se on tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa koko kehoa.

Hoito on eräänlainen yhdistelmä kuppauksesta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Vartaloalueen käsittely voi aiheuttaa ihon punoitusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät muutamassa päivässä pois. Nämä jäljet eivät ole kipeitä, koska ne eivät ole trauman aiheuttamia.

Hoito laittaa kuona-aineet liikkeelle, minkä vuoksi hoidon jälkeen on hyvä ottaa rennosti ja juoda paljon vettä. Se voi myös väsyttää ja unentarve saattaa lisääntyä muutaman päivän ajan.

Kuivakuppauksen hyötyjä:
♦️vilkastuttaa verenkiertoa
♦️aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa
♦️auttaa poistamaan kuona-aineita ja nesteitä
♦️soveltuu kipu- ja akupisteiden käsittelyyn
♦️vähentää turvotusta
♦️helpottaa lihassärkyjä ja lihasten jännitystiloja
♦️sopii urheilusuoritusten jälkeiseen lihashuoltoon
♦️vähentää selluliittia

Kuivakuppaus ei sovellu sinulle, jos sinulla on:
🔹️ihorikkouma
🔹️luomia tai ihosairauksia hoidettavalla alueella
🔹️suonikohjuja (myös leikatut)
🔹️syöpä tai muu vakava sairaus
🔹️verenohennus- tai kortisonilääkitys
🔹️veritauti, kuten anemia tai verenvuototauti
🔹️hoidettava lihas venähtänyt tai hiljattain vammautunut
🔹️vaikea diabetes
🔹️kuume
🔹️sydämen vajaatoiminta tai vaikea sydänsairaus
🔹️olet raskaana

Kuivakuppausta on saatavana Kauppakadun liikkeestä klassisen hieronnan yhteydessä lisäpalveluna.

Olaplex 4-in-1 -pikahiushoito on kosteuttava ja tehokas hiusnaamio, jonka teho perustuu muiden Olaplex-tuotteiden tapaan Bond Building -teknologiaan.

Miksi valita Olaplex 4-in-1 -pikahiushoito?

💎lisää hiusten kiiltoa
💎hoitaa vaurioita
💎tehokas ja kosteuttava
💎jättää hiukset ilmaviksi
💎sisältää premium-tason öljyjä, hiusta vahvistavia keramideja sekä jopa 11 erilaista aminohappoa

Hinnat 1.11.2021. Mahdolliset muutokset eivät päivity blogiimme.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Uusi vuosi – uudet ja vanhat kujeet
Vuosi 2020 on lähtenyt hyvin käyntiin. Tänä vuonna onkin paljon tapahtumaa, sillä Studio AK täyttää kesällä 20 vuotta! Synttärivuoden kunniaksi saammekin jo heti alkuvuonna uudistuksia, koska avaamme kaksi uutta liikettä.
Suihkurusketus
Kevään myötä lahkeet lyhenevät. Suihkurusketuksen avulla saat kauniin ja tasaisen rusketuksen ihollesi. Lue lisää artikkelista.
Palveluun puhtailla hiuksilla vai ei?
Usein ennen kampaamokäyntiä asiakasta mietityttää, tulisiko hiukset olla pestyinä vai voiko palveluun tulla vaikka hiukset olisivatkin vähän likaiset.