Search
Close this search box.

Tuotetestaaja Henrietta ja Olaplex

Sisältö

Tuotetestaajamme Henrietta kokeili Olaplexin tuotteita, jotka saivat hänen extrapitkät hiuksensa mm. pysymään hyväkuntoisina sekä säilyttämään värinsä.

Tuotetestauskampanjamme on saanut jatkoa ja seuraavana vuorossa on Henrietta. Henrietta testasi Olaplexin tuotteita, jotka korjaavat ja suojaavat hiuksia. Olaplexin teho perustuu siihen, että se korjaa hiuksen rikkisidoksia tavallisista hiustuotteista poiketen. Siksi se on erittäin tehokas ja hiuksia hellivä.

Henrietan testaamat tuotteet:

– Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying syväpuhdistava shampoo
– Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning keltaisuutta neutralisoiva shampoo
– Olaplex No.5 Bond Maintenance -hoitoaine
– Olaplex No.9 Bond Protector Nourishing -hiusseerumi

Kaikkien tuotteiden hinta 33,90 €/kpl. Tämä neljän tuotteen setti on saatavana liikkeistämme Kauppakadulta, Kuokkalasta ja Palokasta.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space height=”8px”][vc_column_text]

Henrietan extrapitkiä hiuksia on vaalennettu usean vuoden ajan ja niistä oli tullut kuivat ja helposti takkuuntuvat.

Ensimmäinen testattava tuote oli No.4C -syväpuhdistava shampoo, joka poistaa tuotejäämiä ja epäpuhtauksia hiuksista.

Toisena tuotteena Henrietta kokeili No.4P -shampoota, joka sopii vaaleille hiuksille ylläpitämään väriä ja neutralisoimaan keltaisuutta.

”Se on ylläpitänyt hienosti mun hiusvärin todella vaaleeta ja viileetä sävyä.”

No.5 -hoitoaineesta Henrietta kertoo näin:

”Yllättävän pieni määrä riittää hoitamaan pitkiäkin hiuksia.”

”Hiustenpesun jälkeen mä oon kuivannut hiukset pyyhekuiviksi ja levittänyt niihin latvoista alkaen pienen määrän, pari painallusta tätä Olaplexin seerumia.”

No.9 -hiusseerumia voi käyttää suojaamaan hiuksia mm. ilmansaasteilta ja lämmöltä.

Suosittelisin Olaplexin tuotteita kaikille niistä kiinnostuneille. Tätä settiä kuitenkin erityisesti niille, joilla on vaalentamisen myötä vahingoittuneet hiukset, jotka kaipaa vahvistusta.

Haluatko tietää lisää Olaplex-tuotteista? Niistä voit lukea lisää täältä www.olaplex.fi. Lisätietoa erilaisista hiushoidoista löydät blogistamme: Hiushoidot-artikkeli.

Hintatiedot 12/2022.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Alma, kosmetologi ja ripsiteknikko
Kosmetologi ja ripsiteknikko Alma pitää tarkasta työskentelystä ja hänen suosikkituotteensa löytyvät uudesta Payot-sarjasta.
Hiustenvärjäystekniikat
Hiustenvärjäystekniikoita ovat mm. yksisävyvärjäys, raidat/moniväri, tyviväri, balayage ja air touch. Lue niistä lisää artikkelistamme.
Henkilöhaastattelu – Anu, parturi-kampaaja
Studio AK Kuokkalan Stylist Anu tykkää raidoitustöistä sekä punaisen tai kuparin tukan värjäämisestä. Hänen suosikkituotteitaan ovat Olaplexit ja Color Maskit.