Search
Close this search box.

Tuotetestissä L’Oréal Metal DX -metallinpoistokäsittely ja -kotihoitotuotteet

Sisältö

Tuotetestaajamme Linda ja Senni kertovat L'Oréal Metal DX -metallinpoistokäsittelyn tuloksista sekä kokemuksiaan sarjan kotihoitotuotteista.

Loppukesällä 2022 käynnistyi tuotetestauskampanjamme, jolloin haimme asiakkaistamme vapaaehtoisia testaamaan tuotteita. Tuotteet valittiin asiakkaiden tarpeiden mukaan ja he tekivät kokemuksistaan videot.

Asiakkaistamme kaksi henkilöä sai testaukseen L’Oréal Metal DX:n tuotteet. Metal DX poistaa hiuksista mm. metallijäämiä ja epäpuhtauksia. Metallikertymä voi näyttäytyä hiuksissa tehden niistä keltaiset, karheat, katkeilevat ja se voi jopa aiheuttaa hajua. Väri ei myöskään välttämättä pysy hiuksessa kunnolla. Metal DX -tuotteet poistavat hiuksista metallikertymää sekä suojaavat jatkossa hiuksia metallikertymiä vastaan ja tekevät hiuksista täten terveemmät.

Tuotetestaajamme Linda pääsi kokeilemaan kampaamossamme Metal DX -metallinpoistokäsittelypalvelua ja sai sen jälkeen käyttöönsä vielä Metal DX -shampoon ja -hiusnaamion. Metallikertymä näkyi Lindan hiuksissa mm. siten, että ne katkeilivat ja takkuuntuivat helposti.

Ensimmäiseltä videolta näet tukan ennen ja jälkeen Metal DX -käsittelyn. Metal DX -palvelu voidaan tehdä esimerkiksi vaalennuksen tai raitojen yhteydessä.

 

Toisella videolla Linda kertoo kokemuksiaan Metal DX -shampoosta ja -hiusnaamiosta. Hän on kokenut tuotteiden olevan mm. riittoisia ja niissä on miellyttävä tuoksu. Hiukset eivät myöskään takkuunnu yhtä helposti ja väri on kirkkaampi.

Suosittelen tuotteita kaikille vaaleahiuksisille varsinkin, jos on ongelmia värin pysyvyyden tai hiusten takkuuntumisen kanssa.

 

”Mulla oli ongelmana hiuksissa sameus, takuttuminen ja karheus, joka vain paheni vaalennuskäsittelyn yhteydessä ja todettiin, että hiuksissa on metalleja.”

Ensimmäisellä videolla näytetään kampaamohoito sekä hiusten tilanne ennen metallinpoistokäsittelyä ja sen jälkeen. Miten selkeä ero!

Näin Metal DX -metallinpoistokäsittely toteutettiin kampaamossa: Hoidon aluksi hiuksiin sumutettiin L’Oréal Metal DX -esikäsittelyainetta, jonka annettiin kuivua hiuksiin luonnostaan. Hiukset pestiin L’Oréal Metal DX -shampoolla, jonka jälkeen levitettiin L’Oréal Metal DX -hoitoaine. Lopuksi Sennin hiuksiin levitettiin tasaisesti L’Oréal Metal DX -hiusnaamio, jonka annettiin vaikuttaa hiuksissa 5 minuuttia ennen pois huuhtelua.

 

Hoidon jälkeen Sennin hiuksista hävisi karheus ja tilalle tuli upea kiilto! Myös nykyinen violettinen hiusväri on pysynyt hiuksissa aiempia hiusvärejä paremmin. Senni sai kotiin testiin Metal DX -shampoon ja -hiusnaamion. Videolla sekä alla Senni kertoo, mitä on pitänyt Metal DX -tuotteista.

”Kotihoitotuotteet ovat ylläpitäneet tosi hyvin kampaamohoidon lopputuloksia. Mun hiukset on tuntuneet tosi ilmavilta näillä tuotteilla pesun jälkeen ja kiilto on säilynyt erittäin hyvänä. Mun mielestä nää on parhaita tuotteita, mitä mä oon koskaan mun hiuksiin käyttänyt.”

 

L’Oréal Metal DX -tuotteet:

L’Oréal Metal DX -shampoo 300 ml 34,00 €
L’Oréal Metal DX -hiusnaamio 250 ml 34,00 €
L’Oréal Metal DX oil -hiusöljy 50 ml 35,00 €
L’Oréal Metal DX -lahjapakkaus (matkakoko) shampoo 100 ml & hiusnaamio 75 ml 19,90 €

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Hehkuva kesä 2020 -yhteistyö
Teimme kesällä 2020 yhteistyötä jyväskyläläisen bloggaaja Kertun (@modernistikodikas) kanssa ja saimme olla mukana hänen hehkuva kesä -projektissa.
Hiusten ja hiuspohjan hoidot
Hiushoito valitaan aina asiakkaan hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaan yhdessä kampaajan kanssa. Esittelemme tässä neljä erilaista hiusten tai hiuspohjan hoitoa.
Kesätuotteet hiuksille
Studio AK Kauppakadun kampaamokaupassa on laaja valikoima hiustuotteita. Kokosimme niistä kesäksi sopivat, UV-suojan sisältävät, tuotteet.