Search
Close this search box.

Uusi Studio AK Laajavuori

Sisältö

Uusin liikkeistämme, Studio AK Laajavuori, on avattu 18.2. Scandic Laajavuoren yhteyteen.

Uusi Studio AK Laajavuori, on avattu 18.2. Scandic Laajavuoren yhteyteen. Laajavuoresta saat parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös kosmetologin ja jalkojenhoitajan (AT) palveluita.

Studio AK Laajavuori tarjoaa hemmotteluja, joista voit nauttia esim. kylpylälomasi ohessa tai tulla varta vasten aistimaan Laajavuoren ainutlaatuista tunnelmaa hoitolapalveluiden merkeissä. Iltamenoihin lähtevää varten meillä onnistuu mm. hiusten siistiminen tai kampaus sekä meikkikin.

Laajavuoren liike sijaitsee siis Scandic Laajavuoren yhteydessä osoitteessa Laajavuorentie 30, ja sinne on helppo saapua vaikkapa bussilla numero 25 tai 39. Hotellin edustalla on myös mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin. Liikkeemme tilat ovat juuri remontoidut, ja kosmetologimme palvelevat alakerrassa viihtyisissä hoitohuoneissa, joissa pääset taatusti rauhoittumaan ja rentoutumaan. Laajavuoren liikkeessä on aivan oma tunnelmansa, joka kannattaa käydä kokemassa!

Kuvasta näet aina iloiset kosmetologimme Rikan ja Ainon. Rikka palvelee suomen lisäksi myös englanniksi, saksaksi ja viroksi, ja Aino puolestaan kielillä suomi, englanti ja ruotsi.

Kosmetologiemme palveluihin kuuluvat mm. kasvohoidot, jalkahoidot, ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu sekä ihokarvojen poisto sokeroimalla. Studio AK Laajavuori -liikkeestä on saatavilla myös hemmottelevat spa-jalkahoito sekä spa-kasvohoito, ja kyseiset palvelut ovatkin suunniteltu vain Laajavuoreen! Kosmetologien palveluissa meillä on käytössä kotimaiset Ekopharman tuotteet sekä jalkahoidoissa laadukkaat OPI:n tuotteet.

Jalkojenhoitajan (AT) tehtäviin kuuluu jalkojen terveyden ylläpito ja edistäminen. Jos sinua mietityttää jokin jalkoihisi liittyvä asia, suosittelemme siinä tapauksessa kääntymään jalkojenhoitajan (AT) puoleen. Häneltä onnistuvat hyvin myös hemmottelevatkin jalkahoidot.

Uusi Studio AK Laajavuori tarjoaa asiakkailleen avajaistarjouksina saat ripset ja kulmat hintaan 20€ (norm. 32€) sekä säärten sokeroinnin hintaan 15€ (norm. 36€). Tarjoukset ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka.

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Mikko, parturi-kampaaja
Parturi-kampaaja Mikko työskentelee sekä Kuokkalan että Laajavuoren liikkeissä. Hän kertoo, miksi pitää juuri Four Reasonsin Sensitive Waxista ja Wellan suolasuihkeesta.
Timanttihionta, ultraäänipuhdistus & mekaaninen ihonpuhdistus
Kasvohoitovalikoimaamme kuuluvat mm. timanttihionta, ultraäänipuhdistus sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Lue, mitä ne tarkoittavat, mitkä niiden hyödyt ovat ja kenelle ne sopivat.
Kynsipalvelut
Kauppakadun ja Laajavuoren liikkeestä on saatavana erilaisia kynsipalveluita. Kokosimme blogiimme tietoa niistä ja kerromme, miten ne eroavat toisistaan.