Search
Close this search box.

Väliaikaiset hiustenpidennysmenetelmät

Sisältö

Meiltä on saatavana myös väliaikaisia pidennysmenetelmiä, kuten SwiftHair -siimapidennykset ja Multiway-klipsipidennyssetti.

Kauppakadun liikkeestä löytyy myös pidennyshiukset väliaikaisiin pidennysmenetelmiin, joiden avulla luot nopeasti näyttävää volyymia ja pituutta hiuksiisi. Näitä menetelmiä on kaksi: Multiway-klipsipidennyssetti sekä SwiftHair -siimapidennykset.

Pidennyshiuksia löytyy useammassa sävyssä mustasta vaaleaan ja muutamia monivärisiä, mutta sävyvalikoiman laajuus on suppeampi kuin esim. teippipidennyshiuksissa. Pidennyshiuksia on mahdollista sävyttää esim. IdHairin Colour Bomb -sävyhoidolla, jota on saatavana myös Kauppakadun liikkeestä hintaan 19,90 €.

Multiway-klipsipidennyssetti on aitoa remy-hiusta ja se on pituudeltaan 45 cm. Klipsipidennys kiinnitetään avaamalla osion klipsit, asettamalla ne hieman tupeerattuun hiusosion tyveen ja painamalla klipsit kiinni. Hiuksesta on mahdollista myös irrottaa klipsit ja käyttää niitä teippipidennysten tapaan.

Paketin hinta on 169 €.

Katso videolta, kuinka Multiway-klipsipidennykset kiinnitetään:

Siimapidennykset valmistetaan huippulaadukkaasta remy-aitohiuksesta Multiway-klipsipidennysten tapaan. Pidennyksen tulisi asettua takaa takaraivon kohdalle, eikä laskeutua niskaosaan. Saadaksesi pidennyksen parhaiten toimivaksi, voit säätää pidennyksen ympärysmittaa haluamaksesi joko leikkaamalla siiman mittaa pois ja kiinnittämällä sen uudestaan, tai vastaavasti pidentää sen mittaa kiinnittämällä uusi pidempi siima. Siimapidennys on mahdollista kiinnittää muutamassa minuutissa. Pakkauksen mukana tulee piikkikampa sekä varasiima. Siimapidennyksen pituus on 45 cm ja leveys 30 cm.

Paketin hinta 149 €.

Katso videolta, kuinka SwiftHair -siimapidennykset kiinnitetään:

Toisinaan asiakkaalla on jo aiemmin hankitut siima- tai klipsipidennykset ja teemme myös näiden pidennyshiusten kiinnittämistä. Tässä asiakkaalla oli omat 45-senttiset klipsipidennykset, jotka meillä laitettiin. Asiakkaan omat hiukset raidoitettiin ja tehtiin tyvisävytys. Hiukset leikattiin haluttuun muotoon niin, että selkeää rajaa omien ja pidennyshiusten välillä ei tule.

-Helposti ja nopeasti muutosta omaan lookiin
-Sopii hyvin esim. jotakin juhlaa tai tilaisuutta varten
-Voi ottaa yöksi pois, jolloin pidennykset eivät myöskään takkuunnu niin helposti
-Pesu vain tarvittaessa, koska pidennykset voi ottaa pois esim. urheillessa
-Voi kiinnittää itse

Pidennyshiukset tulisi harjata niille tarkoitetulla harjalla riittävän usein, joskus useampia kertoja päivässä, jotta ne eivät takkuuntuisi. Mikäli pidennyshiukset likaantuvat, muistathan pestä ne vain niille tarkoitetuilla tuotteilla. Meiltä on saatavilla esimerkiksi B’longin tuotteita, jotka soveltuvat myös pidennyshiuksille. Suojaathan myös pidennyshiukset lämpösuojatuotteilla ennen lämpölaitteiden, kuten föönin tai suoristusraudan, käyttämistä.

Pidempiaikaisista pidennysmenetelmistämme, teippi-, sinetti ja ompelupidennyksistä, voit lukea lisää täältä:
Hiustenpidennykset
Hiustenpidennys esimerkkejä
Kysymyksiä ja vastauksia hiustenpidennyksistä

Tiesitkö muuten, että meille on varattavissa ilmainen aika hiustenpidennysten suunnitteluun? Löydät sen ajanvarauksestamme kohdasta ”Suunnittelupalvelut”.

Hinnat 21.1.2022. Mahdolliset muutokset eivät päivity blogiimme.

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Vuoden 2020 hiustenleikkaustrendit
Vuoden 2020 suosituimpia hiustenleikkaustrendejä ovat naisilla mm. otsahiukset, polkkahiukset ja moderni Shag sekä miehillä Fade Haircut, kiharat ja siili.
Hehkuva kesä 2020 -yhteistyö
Teimme kesällä 2020 yhteistyötä jyväskyläläisen bloggaaja Kertun (@modernistikodikas) kanssa ja saimme olla mukana hänen hehkuva kesä -projektissa.
Ripsipalvelut
Meiltä saat ripsipalvelut ammattitaitoisesti. Valikoimiimme kuuluvat mm. ripsien ja kulmien värjäys, ripsien kestotaivutus sekä ripsienpidennykset.