Search
Close this search box.

Inspiraatiota kampaukseen

Sisältö

Kokosimme kuvia erilaisista kampauksista inspiraatioksi kesän juhlia varten. Kampaus voi olla esimerkiksi nuttura, letti tai kiharat.

Kesä on kampausten aikaa. Kampaus voi olla esimerkiksi nuttura, kiharat tai letti. Letin ja nutturan yhdistäminenkin on mahdollista. Pinnit tai kukkakoristeet ovat kiva lisä ja tuovat kampaukseen juhlavuuden tuntua. Katso alta kuvia erilaisista kampauksista.

Tässä kampausten tekijöiden Instagram-tilit:
@studioak.hanna
@studioak.tiia
@studioak.annika
@studioak.jenni
@studioak.anu
@studioak.arita
@studioak.suvih
@studioak.jenniv

Liikkeidemme puhelinnumerot:

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Syksyn & talven 2023-2024 trendivinkit
Trendit syksylle ja talvelle 2023-2024 on nyt julkaistu! Lue, mikä on suosittua hiuksiin, ihonhoitoon, kynsiin tai miesten palveluihin liittyen.
Palvelupaketti ryhmien hemmotteluun
Palvelupaketti on suunniteltu esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, joka kaipaa hemmottelua. Palvelupakettimme on oiva tapa viettää vaikkapa tyhy-päivää tai polttareita ja siihen voi yhdistää myös herkulliset tarjoilut valittuine juomineen, kuten viinin. Se toteutetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan ja paketti voidaan toteuttaa jo kahdelle hengellekin.
Syksyn uutuudet Studio AK:lla
Kokosimme kesän ja syksyn aikana tulleita uutuuksia, kuten Olaplex 4-in-1 -pikahoito ja kuivakuppaus sekä B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja.