Search
Close this search box.

Beaded weft -hiustenpidennykset

Sisältö

Beaded weft -hiustenpidennystekniikka sopii monenlaisiin tarpeisiin. Pidennyshiukset kiinnitetään pieniin "helmiin" ompelemalla ja se on kiinnityskohdaltaan huomaamattomampi ja ohuempi kuin perinteinen ompelupidennys.
Mikä Beaded weft -hiustenpidennystekniikka on?

Beaded weft -hiustenpidennystekniikka sopii monenlaisiin tarpeisiin, kuten luonnollisiin tuuhennuksiin, mutta toisaalta myös hyvinkin runsaisiin pidennyksiin. Tämä tekniikka sopii kaikille hiuslaaduille, sillä se on hellävarainen ja huomaamaton.

Miten Beaded weft -hiustenpidennykset tehdään?

Beaded weft -tekniikassa beadsit eli pienet ”helmet” puristetaan pihdeillä 1-4 riviin asiakkaan oman hiuksen tyvelle. Kun rivejä on haluttu määrä, niihin ommellaan 1-4 hiusnauhaa riippuen lähtötilanteesta, toivotusta lopputuloksesta ja käytetystä hiusnauhasta. Seuraavissa kuvissa Beaded weft -tekniikan vaiheita. Huom! Työvaiheet ovat eri hiuksista kuin muut blogin kuvat. 

Beaded weft -hiustenpidennystekniikassa pienet "helmet" puristetaan asiakkaan hiusten tyveen kiinni.
Pidennyshiusosio kiinnitetään "helmiin" ompelemalla. Tämä sekä aiempi vaihe toistetaan 1-4 kertaa riippuen halutusta lopputuloksesta.
Kenelle Beaded weft -hiustenpidennykset sopivat?

Beaded weft -tekniikka on kiinnityskohdaltaan huomaamattomampi ja ohuempi kuin perinteinen ompelupidennys, jossa nauha ommellaan päänmyötäiseen lettiin. Beadsit eivät myöskään kiristä hiuspohjaa edes ensimmäisinä päivinä, toisin kuin lettipidennys. Varsinkin herkkähiuspohjaiselle beadsit ovat siis hyvä vaihtoehto. Ne eivät myöskään sisällä liimoja tms.

Beaded weft -hiustenpidennysten huolto

Pidennyksen huoltoväli on 6-12 viikkoa. Huollossa beadsit löysytetään pihdeillä, langat ratkotaan auki ja pidennys irroitetaan.

Beaded weft -hiustenpidennyksiä on saatavana Kauppakadun ja Kuokkalan liikkeistä.

Hiukset ennen Beaded weft -hiustenpidennyksiä.
Hiukset Beaded weft -hiustenpidennysten kiinnityksen jälkeen.

Suosittelemme varaamaan ajan hiustenpidennyksiin veloituksettoman suunnitteluajan kautta.

Veloituksettoman suunnitteluajan löydät nettiajanvarauksestamme kohdasta “suunnittelupalvelut”.

Voit varata ajan myös puhelimitse:
0207 769 551/Kauppakatu
0207 769 555/Kuokkala

Muita artikkeleita

Hiustrendit vuonna 2021
Hiustrendit vuonna 2021 sisältävät sekä uusia juttuja että vanhoja tuttuja. Suosiossa on esim. kaksisävyvärjäys sekä kiharat.
Syksyn trendit
Vuodenajat näkyvät hius- ja kauneusmuodissa. Kokosimme tähän kuvia ja tietoa syksyn trendeistä hiuksissa sekä kauneudenhoitoalalla.
Henkilöhaastattelu – Mikko, parturi-kampaaja
Parturi-kampaaja Mikko työskentelee sekä Kuokkalan että Laajavuoren liikkeissä. Hän kertoo, miksi pitää juuri Four Reasonsin Sensitive Waxista ja Wellan suolasuihkeesta.