Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Alma, kosmetologi ja ripsiteknikko

Sisältö

Kosmetologi ja ripsiteknikko Alma pitää tarkasta työskentelystä ja hänen suosikkituotteensa löytyvät uudesta Payot-sarjasta.

Kuka olet?
Olen Alma. Työskentelen Kauppakadun liikkeessä kosmetologina ja ripsiteknikkona.

Palveluvalikoimaani kuuluu kosmetologipalvelut, eli kasvohoidot, jalkahoidot, rentouttavat hieronnat, sokeroinnit, suihkurusketukset sekä ripset ja kulmat. Teen myös ripsien kestotaivutuksia, ripsienpidennyksiä ja kulmien laminointia.

 

Kuvaile ammattiasi ja kerro, mistä pidät eniten alalla.
Ammattini on todella mieluisa itselleni. Tykkään tehdä ulkonäköön liittyviä juttuja ja pidän siitä, kun saan ”näpräillä”. Tykkään tosi paljon tehdä ripsiä ja kulmia, ja myös kestotaivutukset ovat mieluisia. Se on kivaa, kun saa tehdä sellaista työtä, josta näkee heti lopputuloksen.

Tykkään myös seurata eri trendejä netissä ja somessa, ja toteuttaa niitä työssäni. Tykkään kokeilla kaikkea uutta.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Tällä hetkellä kestotaivutukset ja ripsienpidennykset ovat suosittuja. Ne ovat suosittuja oikeastaan joka kesä.

Kasvohoidoissa on tullut uutena Gua sha -kivi, jonka avulla voi tehdä vähän erikoisempaa hierontaa. Se on ollut todella suosittu nyt esimerkiksi TikTokissa. Gua Sha -kivellä tehtävällä hieronnalla on monia hyviä vaikutuksia. Se vähentää esimerkiksi kasvojen turvotusta ja heleyttää ihoa. Kiven avulla avataan kasvojen nestekanavia tietyillä liikkeillä. Se myös kaventaa kasvoja ja rentouttaa kasvojen lihaksia, millä on tietenkin myös nuorentava vaikutus.

Kauppakadun liikkeeseen on tullut uusi kasvohoito nimeltään Payot erikoiskasvohoito. Kerrotko siitä lisää?

Payot erikoiskasvohoito toteutetaan siis Payotin tuotteilla. Me kosmetologit räätälöimme sen juuri asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Palvelu sisältää mm. hoitoa tehostavan tehoaineampullin sekä kaksi hierontaosuutta: 42:n eri liikkeen hieronnan ja erityisesti kasvojen pintaverenkiertoa vilkastuttavan hierontaosuuden, joka voidaan toteuttaa siis esim. Gua Sha -hierontakivellä, Kvartsiroller-kasvorullalla tai Massage Cups -imukupeilla. Lisäksi palvelu sisältää myös käsien tai jalkojen hieronnan erikoisnaamion vaikutusajalla.

Mistä Payotin tuotteista pidät?

Payotin tuotteista oma suosikkini on silmänympärystuote Source Adaptogen Moisturising Eye Stick (37,40 €), se on täydellinen tuote. Sitä on todella helppo levittää, sillä tuote on tikkumuodossa.

Tuote on myös ihanan raikas ja viilentävä, se kosteuttaa 48 tunnin ajan sekä suojaa ympäristön stressiä vastaan. Viilentävä ominaisuus vähentää silmänympärysten tummuutta sekä turvotusta.

Lempparikasvoveteni on ehdottomasti Payotin My Payot Brume Eclat (29,40 €). Tuotetta on älyttömän helppo ja nopea levittää, koska se on suihkemuodossa. Se myös raikastaa kivasti sekä kosteuttaa ihoa. Tuotetta voi käyttää myös meikin päälle.

Nämä ovat ihan ykköstuotteet kesälomilta palaaville aikaisiin aamuihin!

Suosikkituotteesi? Miksi?
Payotin tuotteiden lisäksi suosikkituotteitani ovat ehdottomasti ripsille sopiva Nanolash (49 €) sekä kulmille sopiva Nanobrow (55 €). Ne ovat luottotuotteita. Esimerkiksi Nanolashin avulla voi saada tosi hyviä tuloksia ripsien kasvussa. Se pidentää ripsiä 1-2 kuukaudessa.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Tykkään nähdä ystäviäni ja treenata kuntosalilla.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Ei ole yhtä tiettyä. Kaikki ihanat asiakkaat, joista vaistoaa, että he ovat tyytyväisiä, ovat kivoja. Aina, kun saa hyvää palautetta, siitä jää kiva mieli. Pääosin kaikki työpäiväni ovat tosi kivoja.

Ajan Alman palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Muita artikkeleita

Hiustrendit vuonna 2021
Hiustrendit vuonna 2021 sisältävät sekä uusia juttuja että vanhoja tuttuja. Suosiossa on esim. kaksisävyvärjäys sekä kiharat.
Asiakastyytyväisyyskyselyn palautteita
Tammikuun aikana teimme asiakastyytyväisyyskyselyn, josta saimme paljon ihania palautteita sekä hyviä kehitysehdotuksia.
Henkilöhaastattelu – kynsiteknikko ja parturi-kampaaja Jutta
Jutta on sekä parturi-kampaaja että kynsiteknikko. Hän kertoo mm. millaiset rakennekynnet ovat tällä hetkellä suosittuja.