Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – kynsiteknikko ja parturi-kampaaja Jutta

Sisältö

Jutta on sekä parturi-kampaaja että kynsiteknikko. Hän kertoo mm. millaiset rakennekynnet ovat tällä hetkellä suosittuja.

Kuka olet? Jutta. Kosmetologi, parturi-kampaaja ja kynsiteknikko. Työskentelen Stylistina ja kynsiteknikkona Kauppakadun toimipisteessä.

Kauanko olet ollut alalla? Kosmetologina ja kynsiteknikkona kohta 3 vuotta. Parturi-kampaajana vajaan vuoden.

Kuvaile ammattiasi 3 sanalla. Kynsiteknikon ammatti on vaihtelevaa, pikkutarkkaa ja luovaa.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi? Siitä, kun saa olla luova, ja ne ovat kivoja hetkiä, kun asiakkaat sanovat, että koristellaan jollakin tietyllä tavalla ja saa sen myötä haastaa itseään. Tykkään eniten tehdä pitkiä kynsiä, koska ne ovat näyttävämmät ja niihin saa mahdutettua enemmän koristeita. Myös se on kivaa, kun asiakas antaa vapaat kädet.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla? Baby boomer -kynnet (häivytetty ranskalainen manikyyri), eli sellaiset, missä kynnen valkoinen kärki on häivytetty kynnen keskiosaa kohti, sekä nudekynnet, eli ns. ihonväriset kynnet ovat aina muotia. Myös kapenevan malliset kynnet ovat nykyään suosittuja.

Vasemmalla baby boomer -kynnet ja oikealla nudekynnet. Jutan suosikkikynsiä.

Suosikkituotteesi? Miksi? Hiustuotteista Olaplexin hoitoaine. Se tekee hiuksista kiiltävät ja hyväkuntoiset, ja hiukset eivät takkuunnu.

Olaplex-tuotteet voit tilata kätevästi myös verkkokaupasta.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Käytän koiraa lenkillä ja hengailen kavereiden kanssa.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista? Sellaiset asiakkaat, jotka kiittävät, ja yhteinen jaettu ilo, eli että molemmat olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Voit seurata Juttaa myös Instagramissa: @studioak.jutta

Ajan Jutan palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Muita artikkeleita

Vuoden 2020 hiustenleikkaustrendit
Vuoden 2020 suosituimpia hiustenleikkaustrendejä ovat naisilla mm. otsahiukset, polkkahiukset ja moderni Shag sekä miehillä Fade Haircut, kiharat ja siili.
Henkilöhaastattelu – Sonja, kynsiteknikko
Kauppakadun liikkeen kynsiteknikko Sonja pitää erityisesti siitä, että alalle tulee koko ajan uusia trendejä ja tekniikoita.
Henkilöhaastattelu – Hannamari, parturi-kampaaja
Studio AK Kuokkalan parturi-kampaaja Hannamari on ammattissa, josta haaveili jo pikkutytöstä lähtien. Parasta työssä on erilaisten ihmisten kohtaaminen.