Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Ninja, hieroja

Sisältö

Koulutettu hieroja & urheiluhieroja Ninja tuntee suurta kiitollisuutta, kun asiakkaasta tulee kanta-asiakas ja hän luottaa itsensä Ninjan käsiin.

Kuka olet?
Olen Ninja Marttinen, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Olen savolaislähtöinen jyväskyläläinen ja aloitan hierontatyöt Kuokkalan Studio AK:lla 1. helmikuuta. Teen klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi purentalihasten hierontaa sekä raskausajan hierontaa.

Kuinka kauan olet ollut alalla?
Tänä vuonna tulee kuusi vuotta täyteen. Valmistuin hierojaksi Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2017.

Kuvaile ammattiasi.
Monipuolista asiakaspalvelua, ihmisten kohtaamista, jossa saa tehdä omannäköistä työtä. Palkitsevaa ja toisaalta kuluttavaa, kun asiakkaan kanssa on oltava läsnä fyysisesti ja henkisesti. Työ on palkitsevaa, kun voittaa ihmisen luottamuksen ja asiakas tulee aina uudelleen. Olen todella kiitollinen, kun asiakkaasta tulee kanta-asiakas ja hän on tyytyväinen työnjälkeeni ja luottaa itsensä minun käsiini.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Pidän työn itsenäisyydestä ja se on omannäköistä. Sellaista työtä, josta on hyötyä itselleni ja asiakkailleni. Käytännönläheisyys on myös tämän työn hyvä puoli.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Klassinen hieronta ei mene koskaan pois muodista. Esimerkiksi päätetyöskentely aiheuttaa suomalaisille niska-hartiavaivoja, joita voidaan helpottaa klassisella hieronnalla. Liukkailla kävely kiristää jalkojen, selän ja hartioiden lihaksistoa. Tällaisiin lihasvaivoihin tehoaa loistavasti esim. 60 min klassinen hieronta ja tarvittaessa urheiluhieronta.

Suosikkipalvelusi? Miksi?
60 minuutin klassinen hieronta, sitä olen tehnyt kaikkein eniten ja se on ollut tähän asti suosituin palveluni. Siinä ajassa ehtii tehdä tosi monipuolisesti: ennättää käsitellä selän, niska-hartiaseudun, käsivarret ja pään.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Tykkään ulkoilla tosi paljon, jumppailla, lukea, kuunnella podcasteja, tavata ystäviäni. Sellaisia ihan tavallisia juttuja; viettää tavallista elämää.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Apua, kaikki! Tämä ammatti on sellainen, että asiakas lähtee lähes aina hyvällä mielellä, asiakaskohtaaminen on useimmiten tosi positiivinen. Positiiviset asiakaskokemukset tekevät työstä tosi mielekkään ja auttavat myös jaksamaan.

Ajan Ninjan palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 555 (Kuokkala) tai netistä.

Muita artikkeleita

Syksyn uutuudet Studio AK:lla
Kokosimme kesän ja syksyn aikana tulleita uutuuksia, kuten Olaplex 4-in-1 -pikahoito ja kuivakuppaus sekä B’long Hot Straightening Brush -lämpöharja.
Laajavuoren spa-hoidot
Studio AK Laajavuoressa on uusia spa-palveluita: kasvohoitoja, vartalohoitoja ja jalkahoitoja. Tutustu niiden sisältöihin ja vaikutuksiin.
Asiakasnäkökulma – Studio AK 20 vuotta
Studio AK on täyttänyt 20 vuotta ja haastattelimme sen kunniaksi pitkään meillä asiakkaina käyneitä.