Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Viivi, parturi-kampaaja

Sisältö

Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Viivi tykkää tehdä raitoja ja viimeistelee hiukset Wellan tuotteilla.

Kuka olet?
Olen Viivi, parturi-kampaaja. Työskentelen Kauppakadun liikkeessä Junior Stylistina.

Kuvaile ammattiasi.
Monipuolinen, kiva ja välillä haastava.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi?
Tykkään tehdä raitoja tosi paljon ja muutenkin väritöitä. Ne on kivoja, kun niissä on niin paljon vaihtelua. Vaikka asiakkaat pyytävät ”samanlaista”, niin lopputulos on silti aina erilainen ja persoonallinen.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla?
Vaalennukset on kestosuosikki. Balayage-tekniikalla tehtyjä raitoja kysytään nyt tosi paljon ja muutenkin halutaan mahdollisimman vaaleaa. En itse vielä hirveästi käytä balayagea, sillä se on melko haastava tekniikka. Se on vapaan käden tekniikka, jossa hiusten pinnalle ”maalataan” esim. vaalennusaineella. Jatkossa haluaisin opetella balayagea, mutta se on tosiaan melko haastava varsinkin ilman mitään kaavaa.

Tulevaisuudessa tarkoituksenani on ruveta tekemään enemmän myös permanentteja, kampauksia ja partatöitä.

Suosikkituotteesi? Miksi?
Kaikki Olaplexin tuotteet sekä itselle että asiakkaille, ja varsinkin vaalennetuille hiuksille. Ne rakennepaikkaavat ja korjaavat hiuksia. Viimeistelyyn olen käyttänyt nyt erityisesti Wellan lakkoja, Mistify Me Strongia sekä Mistify Me Lightia. Niiden avulla ei tule liian jämäkkää lopputulosta, mutta ne kuitenkin antavat pitoa esim. kiharoille. Lopputulos ei ole tönkkö ja lakan saa myös hyvin harjattua pois

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vietän aikaa puolison ja kavereiden kanssa ja seuraan somesta alaan liittyviä asioita.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista?
Kerran eräs rouva tuli kyselemään aikoja ja minulla sattui olemaan juuri silloin vapaata, joten hän pääsi penkkiini. Hän sanoi, että tosi ammattimaista työskentelyä ja tykkäsi kovasti, vaikka olikin niin lyhyt aika. Hän toivotteli myös onnea uralle.

Voit seurata Viiviä myös Instagramissa: @studioak.viivi

Ajan Viivin palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 (Kauppakatu) tai netistä.

Muita artikkeleita

Hopeashampoo – vaaleille ja tummille hiuksille
Hopeashampoo on mielletty yleensä blondeille. Mutta tiesitkö, että hopeashampoota voivat käyttää myös ruskea- tai tummatukkaiset?
Kevään & kesän 2023 trendivinkit
Kevään ja kesän 2023 hius-, kynsi- ja kauneudenhoitotrendit on nyt koottuna tähän artikkeliin. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva.
Laajavuoren spa-hoidot
Studio AK Laajavuoressa on uusia spa-palveluita: kasvohoitoja, vartalohoitoja ja jalkahoitoja. Tutustu niiden sisältöihin ja vaikutuksiin.