Search
Close this search box.

Hiusten ja hiuspohjan hoidot

Sisältö

Hiushoito valitaan aina asiakkaan hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaan yhdessä kampaajan kanssa. Esittelemme tässä neljä erilaista hiusten tai hiuspohjan hoitoa.

Hiushoidon tarkoituksena on tehdä hiuksista terveemmät, sileämmät ja helpommin käsiteltävät. Hiushoito valitaan aina asiakkaan hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaan. Hiusten sekä hiuspohjan hoitoja on tarjolla useita ja tässä esiteltynä niistä neljä.

Kauppakadulta, Kuokkalasta ja Laajavuoresta on saatavana suosittu ja tehokas Olaplex-hiushoito. Se suojaa ja vahvistaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aikana ja korjaa jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Olaplexin teho perustuu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -aktiiviainesosaan, joka mm. ravitsee, suojaa ja uudistaa hiuksia. Kyseistä ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.

Olaplex -hoidon hinta omana palvelunaan alkaen 47 € (lyhyet hiukset) ja lisäpalveluna muun hiuspalvelun yhteydessä 31 €.

System Professional -tehohoito perustuu ajatukseen, että jokaisella ihmisellä on uniikki hiusten energiaprofiili, mikä kertoo hiusten ja hiuspohjan yksilöllisistä tarpeista. Parturi-kampaajasi diagnosoi juuri sinun energiaprofiilisi, joten tehohoito tulee vastaamaan täysin hiustesi ja hiuspohjasi tarpeita. System Professional -tehohoito on saatavilla Kauppakadun liikkeestä.

System Professional -hoidon hinta omana palvelunaan alkaen 47 € (lyhyet hiukset) ja lisäpalveluna muun hiuspalvelun yhteydessä 31 €.

Simplex Bonder -tehohoidon aikana käytettävät tuotteet hyödyntävät innovatiivista teknologiaa, joka suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneita sidoksia vahvistaen samalla hiusta. Simplex Bonder -tuotteet pidentävät hiusvärin kestoa ja ne ovat sekä vegaanisia että hajusteettomia. Simplex Bonder tehohoidon saat Palokan liikkeestä.

Simplex Bonder -hoidon hinta omana palvelunaan alkaen 47 € (lyhyet hiukset) ja lisäpalveluna muun hiuspalvelun yhteydessä 22 €.

Kuokkalan valikoimaan kuuluu turvehoito hiuspohjalle. Hoito auttaa hilseilevään, ärtyneeseen ja kutisevaan hiuspohjaan. Käytössämme on LehtoPeat erikoishieno hiusturve, joka on lisäaineeton, puhdas ja aito suomalainen luonnontuote. Se on hajuton ja aktivoi hiuspohjan verenkiertoa sekä nopeuttaa rikkoutuneen hiuspohjan ihon paranemista. Hoidon aikana hiukset kosteutetaan vedellä ja levitetään turvemassa, jonka vaikutusta tehostetaan peittämällä hiukset kääreellä. Turpeen annetaan vaikuttaa n. 20 min ja sen jälkeen huuhdotaan pois.

Turvehoidon hinta omana palvelunaan 47 € ja lisäpalveluna muun hiuspalvelun yhteydessä 31 €.

Liikkeistämme löytyy myös monipuolisesti hiustuotteita, joilla pystyt jatkamaan ja ylläpitämään hoidon suotuisia vaikutuksia kotona. Ammattilaisemme neuvovat mielellään juuri sinun hiuksille ja hiuspohjalle sopivat kotihoitotuotteet.

Ajan hiushoitoihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Emma, parturi-kampaaja
Studio AK Kauppakadun parturi-kampaaja Emma rakastaa asiakaspalvelua sekä permanenttien tekemistä.
Väliaikaiset hiustenpidennysmenetelmät
Meiltä on saatavana myös väliaikaisia pidennysmenetelmiä, kuten SwiftHair -siimapidennykset ja Multiway-klipsipidennyssetti.
Henkilöhaastattelu – Suvi, parturi-kampaaja
Studio AK Kuokkalassa työskentelevä parturi-kampaaja Suvi tykkää värjätä shokkiväreillä. Hän suosittelee niitä henkilölle, joka haluaa vähän jotakin räväkämpää.