Search
Close this search box.

Hyvän ilman kampaamo – Studio AK Laajavuori

Sisältö

Studio AK Laajavuori on ollut toukokuusta 2023 alkaen Hyvän ilman kampaamo. Laajavuoren liike on Jyväskylän ainoa Hyvän ilman kampaamo, mikä tekee siitä entistäkin ainutlaatuisemman. Laajavuoren liikkeestä on saatavilla myös kosmetologipalveluita.
Mitä tarkoittaa Hyvän ilman kampaamo?

Hyvän ilman kampaamot ovat täysin hajusteettomia ympäristöjä, joissa on käytössä laadukkaat ammattilaistuotteet. Hyvän ilman kampaamoissa käytettävät värit, permanenttiaineet sekä hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat siis täysin hajusteettomia. Hajusteettomuuden ansiosta kampaamossa on myös parempi hengitysilma ja ilman raikkauteen kiinnitetään muutenkin erityistä huomiota.

Hyvän ilman kampaamot toimivat terveysnäkökohdat huomioiden ja niissä asioiminen soveltuu siis esimerkiksi tuoksuyliherkille. Raikkaammasta hengitysilmasta nauttivat sekä asiakas että kampaaja.

Sim Sensitiven hajusteettomat tuotteet

Laajavuoren liikkeessä käytetään Sim Sensitiven tuotteita, jotka takaavat raikkaan hengitysilman. Sim Sensitiven tuotteet ovat siis täysin hajusteettomia. Valikoimiin kuuluvat mm. hoito- ja muotoilutuotesarjat, kuten DS ja System 4 sekä SensiDo:n tekniset tuotteet. Näiden avulla voidaan taata asiakkaalle laadukas lopputulos sekä miellyttävä ja raikas kampaamokäynti.

Myynnissä on myös muiden valmistajien tuotteita.

Parturi-kampaajamestari Sari

Laajavuoren liikkeessä työskentelee parturi-kampaajana Sari A., joka on koulutuksensa puolesta parturi-kampaajamestari. Hänen palveluihinsa kuuluvat leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset, partapalvelut sekä ripset ja kulmat. Sari palvelee myös englanniksi.

Sari on työskennellyt hyvän ilman kampaajana viimeiset 16 vuotta. Hän on herkistynyt hajusteille, eikä pysty enää tekemään töitä lainkaan hajustetuilla tuotteilla. Sarin kiinnostuessa työskentelystä Studio AK Laajavuoressa idea sen muuttamisesta Hyvän ilman kampaamoksi sai alkunsa.

Lisää Sarista voit lukea blogistamme täältä.

Parturi-kampaaja Heli ja kuituletit

Myös Heli työskentelee Laajavuoren liikkeessä. Hänen valikoimaansa kuuluvat hiustenleikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset, hiushoidot sekä ripset ja kulmat -palvelu. 

Uutena palveluna Laajavuoren liikkeeseen on saatu kuvassakin näkyvät kuituletit, joita Heli tekee. Kuituletit ovat suosittuja erityisesti festarikampauksena. Kuituleteistä voit lukea lisää täältä

Studio AK Laajavuoren Hyvän ilman kampaamoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin – myös tuoksuyliherkät.

0207 769 554/Laajavuori 

Muita artikkeleita

K18Hair-hoito, asiakaskokemus
K18Hair-hiushoito on noussut suureen suosioon. Asiakkaamme testasi palvelua ja käytti kotihoitotuotetta sekä kirjoitti kokemuksestaan.
Erican tuotevinkit miesten hiusten viimeistelyyn
Palokan liikkeessä työskentelevä Erica on erikoistunut parturileikkauksiin. Nyt hän kertoo miesten hiusten viimeistelystä ja antaa pari tuotesuositusta.
Henkilöhaastattelu – Reetta, parturi-kampaaja
Reetta työskentelee Jyväskylän Kauppakadulla parturi-kampaajana. Hän pitää erityisesti värjäyksistä ja vaalean hiuksen eri variaatioista.