21.6.2023

Hyvän ilman kampaamo – Studio AK Laajavuori

Studio AK Laajavuori on ollut toukokuusta alkaen Hyvän ilman kampaamo. Laajavuoren liike on Jyväskylän ainoa Hyvän ilman kampaamo, mikä tekee siitä entistäkin ainutlaatuisemman.

Laajavuoren liikkeestä on saatavilla myös kosmetologipalveluita.

Mitä tarkoittaa Hyvän ilman kampaamo?

Hyvän ilman kampaamot ovat täysin hajusteettomia ympäristöjä, joissa on käytössä laadukkaat ammattilaistuotteet. Hyvän ilman kampaamoissa käytettävät värit, permanenttiaineet sekä hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat siis täysin hajusteettomia. Hajusteettomuuden ansiosta kampaamossa on myös parempi hengitysilma ja ilman raikkauteen kiinnitetään muutenkin erityistä huomiota.

Hyvän ilman kampaamot toimivat terveysnäkökohdat huomioiden ja niissä asioiminen soveltuu siis esimerkiksi tuoksuyliherkille. Raikkaammasta hengitysilmasta nauttivat sekä asiakas että kampaaja.

Studio AK Laajavuori on Hyvän ilman kampaamo, jossa asioiminen soveltuu myös tuoksuyliherkille.

Sim Sensitiven hajusteettomat tuotteet

Laajavuoren liikkeessä käytetään Sim Sensitiven tuotteita, jotka takaavat raikkaan hengitysilman. Sim Sensitiven tuotteet ovat siis täysin hajusteettomia. Valikoimiin kuuluvat mm. hoito- ja muotoilutuotesarjat, kuten DS ja System 4 sekä SensiDo:n tekniset tuotteet. Näiden avulla voidaan taata asiakkaalle laadukas lopputulos sekä miellyttävä ja raikas kampaamokäynti.

Myynnissä on myös muiden valmistajien tuotteita.

DS-sarja on hajusteeton ja soveltuu siksi myös tuoksuyliherkille.

Parturi-kampaajamestari Sari

Laajavuoren liikkeessä työskentelee parturi-kampaajana Sari A., joka on koulutuksensa puolesta parturi-kampaajamestari. Hänen palveluihinsa kuuluvat leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset, partapalvelut sekä ripset ja kulmat. Sari palvelee myös englanniksi.

Sari on työskennellyt hyvän ilman kampaajana viimeiset 16 vuotta. Hän on herkistynyt hajusteille, eikä pysty enää tekemään töitä lainkaan hajustetuilla tuotteilla. Sarin kiinnostuessa työskentelystä Studio AK Laajavuoressa idea sen muuttamisesta Hyvän ilman kampaamoksi sai alkunsa.

Lisää Sarista voit lukea blogistamme täältä.

Sari A. toteuttaa myös lasten hiustenleikkauksia Studio AK Laajavuoressa.

Studio AK Laajavuoren Hyvän ilman kampaamoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin – myös tuoksuyliherkät.

Laajavuori 0207 769 554