Search
Close this search box.

Mitä uutta maaliskuulle?

Sisältö

Kokosimme artikkeliin uutuustuotteista ja -palveluista tietoa. Saimme mm. Kauppakadun ja Kuokkalan liikkeisiin K18Hair-hoidot ja -tuotteet.

Studio AK:lle tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluita sekä olemassa olevia palveluita jalostetaan. Tässä esittelemme osan uutuuksista, jotka on lanseerattu maaliskuun kynnyksellä.

Yksi suurimmista uutuuksistamme on K18Hair-hoidot, joita on saatavilla Kauppakadun, Kuokkalan ja Palokan liikkeistä. Niitä myös toivottiin valikoimaamme esim. järjestämämme kyselyn yhteydessä. K18Hair-hoidot eivät ole uusia pelkästään meillä, vaan ne ovat ilmestyneet vasta hiljattain markkinoille.

K18Hair-hoito on 10-vuotisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Sitä käytetään Olaplexin tapaan kemiallisten käsittelyiden, kuten vaalennusten ja värjäysten, yhteydessä. K18Hair-hoito aloitetaan kampaamossa suihkuttamalla ammattikäyttöön tarkoitettua hoitosuihketta ennen kemiallista käsittelyä. Kampaamossa hiukseen laitetaan hoidon yhteydessä myös hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Parhaimman lopputuloksen saa, kun toistaa K18Hair-käsittelyn 4-6 peräkkäisellä pesukerralla. Näistä ensimmäinen käsittely voi siis olla kampaamopalvelun yhteydessä ja seuraavat kotona kotihoitotuotteen avulla. Valmistaja lupaa merkittävää eroa jo yhden käyttökerran jälkeen.

K18Hair-hoito korjaa hiuksen rikkisidoksia pysyvästi, sillä sen sisältämä K18Peptide muuntautuu hiuksen rakennusaineeksi. Käytännössä se on siis sitä, mitä hius olisi luonnostaankin. K18Hair-sarjassa on vain yksi kotihoitotuote, joten sen suhteen ei ole valinnan vaikeutta. K18Hair-kotihoitotuotteen avulla korjataan menneisyydessä tapahtuneita vaurioita, mutta se ei ns. suojaa tulevaisuuden vahingoilta.

Muun hiuspalvelun yhteydessä K18Hair-hoito:

lyhyet ja puolipitkät 34 €
pitkät ja extrapitkät 41 €

Omana palvelunaan K18Hair-hoito:

lyhyet 49 €
puolipitkät 54 €
pitkät 59 €
extrapitkät 64 €

Maaliskuun ajan saat muun hiuspalvelun yhteydessä otetun K18Hair-hoidon kylkiäisenä K18Hair Mask 5 ml -kotihoitotuotteen ilmaiseksi. Arvo 12 €.

Asiakaspalautteen pohjalta olemme myös lisänneet nettiajanvaraukseemme hiustenleikkauksen lisäpalveluksi osapermanentin hiusten päälliosaan. Tämä tarkoittaa esimerkiksi miesten hiusten päälliosaan tehtävää permanenttia, jotka ovat nyt erittäin suosittuja.

Rakennekynsiin (kuvassa) ja oman kynnen geelaukseen on ollut valittavissa kynsien koristelut lisäpalveluna. Nyt ne on valittavissa myös osaan OPI:n kynsipalveluista, kuten kestolakkaukseen. Myös koristevalikoima on hiljattain laajentunut, kun saimme uusia koristeita, kuten glittereitä ja helmiä. Niiden avulla saa kynsiin näyttävyyttä ja vaihtelua. Kynsien koristeluista saa myös -30 % alennuksen maaliskuun ajan Kauppakadulla.

Liikkeistämme on saatavilla ilmaisia suunnittelupalveluita, jotka helpottavat valitsemaan palvelua. Uusin suunnittelupalvelumme on hiusten vaalennuksen suunnittelu. Sen aikana katsotaan yhdessä ammattilaisen kanssa lähtötilanne sekä voit kertoa toiveesi. Saat myös arvion palvelun kestolle sekä hinnalle.

Jos hiusten vaalentaminen kiinnostaa sinua, kannattaa lukea myös aikaisempi blogitekstimme vaalentamisesta.

Kauppakadulta ja Kuokkalasta on saatavana Wet Brush -hiusharjoja, jotka on valmistettu biohajoavasta kasvitärkkelyksestä.

Joustavan ja pehmeän IntelliFlex-tyynynsä ansiosta hiusharja liukuu helposti hiuksen läpi ja poistaa nykimistä, joka saattaa vahingoittaa hiuspohjaa ja aiheuttaa hiusten kulumista. Hiusharjaa voidaan käyttää sekä märissä että kuivissa hiuksissa ja se soveltuu kaikille hiustyypeille. Se sopii myös hiustenpidennyksille ja peruukeille.

Wet Brush -hiusharjat ovat maaliskuussa tarjouksessa hintaan 14,90 € (norm. 19,90 €).

Saimme valikoimaamme myös shampoota koirille. Kotimainen koirien shampoo kirkastaa turkin luonnollista väriä ja lisää kiiltoa. Tuote on sulfaatiton ja silikoniton, joten se ei kuivata tai ärsytä turkkia. Hajusteeton tuote on helppo levittää ja huuhdella pois, taaten kaikille miellyttävän pesukokemuksen.

Koirashampoota on saatavana vaaleille tai tummille koirille hintaan 16,90 € Kauppakadulta, Kuokkalasta ja Palokasta.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Permanentti
Permanentit ovat taas uudestaan trendikkäitä. Nykyään niitä suosivat yhä enemmän myös miehet.
Kasvivärjäys
Lue Katjan tarina kasvivärjäyskokemuksesta. Mikä yllätti? Jäikö kasvivärjäys kertakokeiluksi vai pääsikö palvelu niin sanotusti jatkoon?
Kevään & kesän 2023 trendivinkit
Kevään ja kesän 2023 hius-, kynsi- ja kauneudenhoitotrendit on nyt koottuna tähän artikkeliin. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva.