Search
Close this search box.

Henkilöhaastattelu – Reetta, parturi-kampaaja

Sisältö

Reetta työskentelee Jyväskylän Kauppakadulla parturi-kampaajana. Hän pitää erityisesti värjäyksistä ja vaalean hiuksen eri variaatioista.

Kuka olet? Reetta, parturi-kampaaja. Työskentelen Kauppakadulla Stylistina.

Kauanko olet ollut alalla? 3 vuotta.

Kuvaile ammattiasi 3 sanalla. Innostava, luova ja asiakaslähtöinen.

Mistä pidät eniten alalla tai mikä on intohimosi? Riippuu päivästä, mutta yleensä tykkään kaikesta. On kuitenkin päiviä tai kausia, jolloin tekisi mieli kokeilla ja tehdä vain esim. jollain uudella tekniikalla. Värjäykset ovat yksi suosikeistani, ja erityisesti vaaleiden eri variaatiot. En varsinaisesti kuitenkaan pidä siis perusvaalean tekemisestä niin paljoa, vaan se on kivempaa, kun siihen aletaan keksiä jotain muuta. Siten, että ”vanhaa” valmiiksi vaaleaa hiusta saa muokata. Sillä tavoin tukasta saa esim. elävämmän. Esimerkiksi pitkän aikaa vaalealla raidoitettuun tukkaan voidaan lähteä laittamaan vaikka jotain lämpimiä sävyjä ja tummempia kohtia, minkä avulla tulee syvyyttä ja raitamaisuutta.

Mikä on ”The” juttu tällä hetkellä alalla? Mielestäni tällä hetkellä ei ole mitään tiettyä juttua. Suosittuja ovat värit ja tyylit, jotka sopivat juuri kantajalleen. Myös permanentit ja erityisesti miesten permanentit alkavat olla taas suosittuja. Leikkauksissa taas pitkähiuksisille sivuotsis/verho-otsis, eli kevyt otsatukka, on yksi suosituimmista tyyleistä.

Suosikkituotteesi? Miksi? L’anzan Neem Plant Silk Serum, koska se on minun mielestäni paras tuote pitkälle hiukselle, jos hiukset meinaavat takuttaa ja tarvitsevat kiiltoa ja sileyttä. Se on myös hiuksiin jätettävä tuote.

L’anzan tuotteita saat ostettua myös IdHairin verkkokaupasta.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Vapaa-ajallani olen kavereideni kanssa sekä käyn salilla ja lenkillä.

Ihanin tai kivoin muistosi asiakkaista? Eräs asiakas oli käynyt minulla jo pidemmän aikaa. Hän joutui kuitenkin muuttamaan toiselle paikkakunnalle, eikä siis voinut enää käydä asiakkaanani. Hän toi viimeisellä käynnillään minulle suklaata ja kiitoskortin. Se on jäänyt erityisesti mieleeni.

Voit seurata Reettaa myös Instagramissa: @studioak.reetta

Ajan Reetan palveluihin voit varata soittamalla 0207 769 551 tai netistä.

Muita artikkeleita

Palveluun puhtailla hiuksilla vai ei?
Usein ennen kampaamokäyntiä asiakasta mietityttää, tulisiko hiukset olla pestyinä vai voiko palveluun tulla vaikka hiukset olisivatkin vähän likaiset.
Permanentti
Permanentit ovat taas uudestaan trendikkäitä. Nykyään niitä suosivat yhä enemmän myös miehet.
Henkilöhaastattelu – Alma, kosmetologi ja ripsiteknikko
Kosmetologi ja ripsiteknikko Alma pitää tarkasta työskentelystä ja hänen suosikkituotteensa löytyvät uudesta Payot-sarjasta.