Search
Close this search box.

Ilmaiset suunnittelupalvelut

Sisältö

Liikkeistämme on saatavana ilmaisia suunnitteluaikoja mm. hiustenpidennyksiin, vaalennukseen, ihonhoitoon sekä microblading -kulmien suunnitteluun. Lue lisää tarjonnasta.

Tiesitkö, että meiltä on saatavana ilmaisia 15 minuutin suunnitteluaikoja palveluihimme? Niiden aikana saat mm. ammattilaiselta vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin sekä suosituksen sinulle sopivaan palveluun tai tuotteeseen. Ilmaisia suunnitteluaikoja on saatavana kaikista liikkeistämme, valikoima vaihtelee kuitenkin liikkeittäin. Suunnitteluaika ei sido mihinkään tai velvoita ottamaan varsinaista palvelua.

Keväällä ja kesällä halutaan usein vaaleampia sävyjä hiuksiin. Jos haluat vaalentaa hiuksiasi, mutta olet epävarma jostakin, voit varata ennen vaalennukseen tuloa ilmaisen vaalennuksen suunnitteluajan. Sen aikana katsotaan yhdessä ammattilaisen kanssa lähtötilanne sekä voit kertoa toiveesi. Saat myös arvion palvelun kestolle sekä hinnalle. Voit ottaa mukaasi esimerkiksi kuvan toiveesi mukaisesta tukasta.

Kirjoitimme aiemmin hiusten vaalentamisesta, artikkeliin voit tutustua täältä.

Ilmaisen hiustenpidennysten konsultaation aikana voitte suunnitella yhdessä ammattilaisen kanssa juuri sinulle sopivimmat pidennykset. Saat ehdotuksen sinulle sopivimmasta pidennystavasta sekä myös hinta-arvion, ja voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista. Tämäkään ilmainen suunnitteluaika ei sido tai velvoita mihinkään, joten voit rauhassa miettiä, onko pidennysten tai tuuhennusten ottaminen sinun juttusi.

Pidennyksistä voit lukea lisää blogistamme: Hiustenpidennykset, Hiustenpidennys esimerkkejä ja Kysymyksiä ja vastauksia hiustenpidennyksistä.

Metallit hiuksissa aiheuttavat mm. takkuuntumista ja hiukset saattavat tuntua nihkeiltä tai jopa haista. Väri ei myöskään pysy hyvänä kauaa. Epäiletkö, että hiuksissasi saattaisi olla metallikertymiä? Voit varata ilmaisen suunnitteluajan, jossa parturi-kampaaja tarkistaa tilanteen ja antaa suosituksen, kuinka mahdollinen ongelma saataisiin ratkaistua.

Metallinpoistosta voit lukea lisää täältä.

Haaveiletko symmetrisistä, juuri sinun kasvoihisi sopivista pitkäaikaisista kulmakarvoista? Voit varata ilmaisen suunnitteluajan microblading -kulmien muotoiluun, jossa yhdessä ripsiteknikon kanssa voitte keskustella itse toimenpiteestä ja toiveistasi sekä valita halutun sävyn kulmakarvoillesi.

Asiakkaamme Katja kävi meillä teettämässä microblading -kulmat, lue hänen palvelukokemuksestaan täältä. Vahvistuskäynnistä voit lukea lisää tästä linkistä.

Jos sinulla on kysyttävää OPI:n kestolakkauksista tai ylipäätään kynsiesi hoitoon liittyvistä asioista, voit varata tämän ajan kosmetologille. Voitte yhdessä katsoa mm. sävyjä sekä koristeluja ja sinulle sopivimman OPI:n palvelun.

Kestolakkauksesta ja muista kynsipalveluistamme löydät lisää tietoja täältä.

Suihkurusketuksen suunnitteluajalla saat tietoa mm. valmistautumisesta suihkurusketukseen sekä mitä pitää palvelun jälkeen huomioida. Suunnittelun aikana valitaan ihollesi sopiva sävy.

Ihonhoitosuunnitelma-ajalla kosmetologi tarkistaa ihosi kunnon ja voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista. Kosmetologi suosittelee sinulle kasvohoitoa, joka sopisi juuri sinun ihollesi. Saat myös arvion, kuinka usein sinun tulisi käydä kasvohoidossa, montako hoitokertaa mahdollisen iho-ongelman hoitaminen vaatisi tai mitkä ihonhoitotuotteet sopisivat sinulle kotihoitotuotteiksi.

Ajan palveluihin voit varata soittamalla tai alla olevan painikkeen kautta.

Kauppakatu 0207 769 551
Kuokkala 0207 769 555
Laajavuori 0207 769 554
Palokka 0207 769 552

Muita artikkeleita

Henkilöhaastattelu – Sonja, kynsiteknikko
Kauppakadun liikkeen kynsiteknikko Sonja pitää erityisesti siitä, että alalle tulee koko ajan uusia trendejä ja tekniikoita.
Erican tuotevinkit miesten hiusten viimeistelyyn
Palokan liikkeessä työskentelevä Erica on erikoistunut parturileikkauksiin. Nyt hän kertoo miesten hiusten viimeistelystä ja antaa pari tuotesuositusta.
Timanttihionta, ultraäänipuhdistus & mekaaninen ihonpuhdistus
Kasvohoitovalikoimaamme kuuluvat mm. timanttihionta, ultraäänipuhdistus sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Lue, mitä ne tarkoittavat, mitkä niiden hyödyt ovat ja kenelle ne sopivat.